Foto bij 31. Betrapt (Harry)

Ashley Merron


Eindelijk na een lang weekend op de camping geweest te zijn met mijn vriendengroep, zitten we in de auto terug naar huis. Het weekend was leuk, maar ik ben blij dat ik weer terug naar huis kan, het is ongelofelijk warm buiten, gewoonweg benauwd en ik kan deze warmte niet langer aan, ik heb een koude douche nodig. Na nog tien minuten in de auto te hebben gezeten komen we bij mijn huis aan, waar ik samen met mijn moeder, stiefvader en stiefbroer woon. Waarschijnlijk zullen m'n moeder en stiefpa nog niet terug zijn van hun zakenreis, waar ze vorige week vrijdag naartoe gingen, het zou een week duren hadden ze gezegd.
“Dank je wel voor dit leuke weekend Alice” zeg ik tegen mijn beste vriendin. We stappen uit en ik pak mijn koffer uit de kofferbak.
“Dat was geen moeite, we hebben het allemaal heel gezellig gehad” zegt ze en ze geeft me een knuffel. Ik knuffel haar terug en druk een kus op haar wang.
“Zeg Harry gedag voor me okay, ik moet gelijk naar huis” zegt ze en ik knik. Alice en Harry kunnen altijd al goed met elkaar opschieten, sinds ze elkaar leren kennen. Misschien kan ze nog wel beter met hem opschieten dan Harry met mij, maar misschien is dat wel een beetje logisch omdat we een soort van broer en zus zijn, ook al zie ik ons helemaal niet op die manier. Ik zie hem zelfs als een vriend, ik heb vaak goeie gesprekken met hem gehad, over school, over onze vrienden en zelfs over onze ouders.
“Bye” zeg ik nog en loop naar de voordeur, m'n koffer mee trekkend. Ik steek de sleutel in het slot en draai hem om, ik zwaai nog even naar Alice die wegrijd en loop dan naar binnen. Ik zet mijn koffer naast de trap en sluit dan de voordeur weer, ik ben benieuwd of Harry thuis is, misschien is hij wel bij zijn vrienden. Ik draai me om en zie dat de tussendeur op een kiertje staat. Ik loop er naartoe en kijk door het kiertje naar binnen om te kijken of Harry in de woonkamer is, anders loop ik meteen door naar boven want ik hoor verder niks. Ik kijk de woonkamer door zover ik het kan zien, maar als ik mijn hoofd naar rechts gedraaid heb worden mijn ogen groot. Meen je dit nu serieus?

Met grote ogen blijf ik voor me uit kijken, naar Harry die naakt op de bank ligt met zijn ogen gesloten en zijn voeten op tafel. Zijn linkerhand ligt naast hem op de bank en met zijn rechterhand streelt hij langzaam langs zijn trots. Mijn blik glijd verder over zijn lichaam en blijven soms even hangen bij zijn tatoeages, maar al snel is mijn blik weer op zijn rechterhand gericht. Hij heeft niet eens in de gaten dat ik hier sta en gaat rustig verder waar hij mee bezig is. Zijn hand begint nu sneller te bewegen en zijn gezichtsuitdrukking veranderd iets. Ik slik en twijfel wat ik nu moet doen. Moet ik me omdraaien en naar boven lopen en net doen alsof ik dit nooit gezien heb of moet ik naar binnen lopen en hem echt betrappen. Ik schrik op uit mijn gedachten als een kreun zijn mond verlaat en ik bijt op mijn lip. Ik duw de deur verder open en doe een stap naar binnen.
“Heb je geen chickies om dat voor je te doen?” grijns ik en sla mijn armen over elkaar. Geschrokken komt Harry wat omhoog terwijl hij zijn beide handen gebruikt om zijn trots te verbergen, niet dat het gaat helpen want ik heb het allang gezien. Met grote ogen blijft hij me aanstaren.
“Hoe..hoelang ben je al terug?” stottert hij geschrokken uit.
“Lang genoeg om jou bezig te zien” grijns ik. “Oh, je hoeft dat niet meer te verstoppen hoor, ik heb het allang gezien toen je bezig was” zeg ik en draai me iets om en loop naar de keuken. Harry geschrokken achterlatend. Met een grijns op mijn gezicht trek ik de koelkast open om een flesje water eruit te pakken. Ik sluit de koelkast weer en loop terug naar de woonkamer, waar Harry nog altijd geschrokken voor zich uit kijkt.
“Schaam je niet Hazz, iedereen heeft zijn behoeftes” zeg ik en zet het flesje op tafel en trek dan mijn topje uit. Ik heb mijn bikini eronder aan. Ik leg mijn topje op tafel en pak m'n flesje water weer op en loop naar de tuin. Daar zet ik het flesje weer neer en trek mijn short ook uit en neem plaats op een ligstoel die in de tuin staat. We wonen best wel groot en hebben daarom ook een luxe tuin met zwembad en jacuzzi, ik zet mijn zonnebril op en sluit mijn ogen, nog even van de zon genieten en dan stap ik onder de douche.

Ik hoor voetstappen dus open ik mijn ogen en ik zie Harry richting het zwembad lopen, hij is nog steeds naakt. Het interesseert hem duidelijk niet meer dat ik hem zo zie. Mijn mondhoeken krullen weer omhoog en mijn grijns komt weer tevoorschijn.
“Ga je er nu een gewoonte van maken?” vraag ik en hij kijkt om.
“Waarvan?” vraagt hij terwijl hij op het randje gaat zitten en zijn voeten in het water laat hangen.
“Naakt lopen” zeg ik en kom wat omhoog. Hij haalt zijn schouders op en kijkt weer voor zicht uit. Ik sta op van de ligstoel en loop naar hem toe, ik ga achter hem staan en ga op m'n hurken zitten en leg mijn handen op zijn schouders. Hij draait zijn hoofd en kijkt me via zijn ooghoek aan.
“Wat doe je?” vraagt hij en ik haal m'n schouders op en begin de zijne te masseren terwijl ik zelf op mijn knieën ga zitten en mijn buik tegen zijn rug aanduw. Harry draait zijn gezicht weer normaal en laat zijn hoofd wat naar voren hangen.
“Waar dacht je net eigenlijk aan?” fluister ik zachtjes in zijn oor nadat ik me naar voren gebogen heb.
“Wanneer?” vraagt hij terwijl zijn nekharen omhoog zijn gaan staan, door mijn warme adem die tegen zijn oor aansloeg.
“Toen je bezig was” zeg ik en begin hem weer te masseren.
“Dat gaat je niks aan” zegt hij en ik stop weer met masseren en neem naast hem plaats. Ik laat mijn voeten ook in het water zakken en draai mijn hoofd naar hem toe.
“Een meisje?” vraag ik ongegeneerd verder en Harry negeert mijn blik en zegt verder ook niks.
“Het kan ook nog een jongen zijn” grijns ik en meteen heb ik zijn aandacht.
“Ik ben geen homo” zegt hij meteen en met een grijns blijf ik hem aankijken.
“Niet, ik dacht van wel, het is al een lange tijd geleden dat je een chick mee naar huis hebt genomen” zeg ik en draai mijn hoofd een andere kant op.
“Dat betekent nog niet dat ik homo ben” zegt hij en ik schud mijn hoofd.
“Dat is waar, maar het zou altijd kunnen” ga ik verder en ik hoor hem zuchten. Wat is het toch leuk om hem te pesten.
“Jij neemt toch ook nooit iemand mee naar huis en ik noem je dan toch ook niet meteen een lesbo" reageert hij erop en ik draai mijn hoofd om.
“Ik een lesbo, dacht het dus niet, wat moet ik met een meisje, jongens zijn veel beter en hebben tenminste iets om je op te vullen” zeg ik en kijk opzij. Ik laat mijn blik weer over zijn lichaam glijden terwijl hij voor zich uit blijft kijken. Zijn armen liggen op zijn bovenbenen en ik kijk naar zijn trots die nog altijd iets omhoog staat. Bovenop zijn eikel ligt wat voorvocht en dat betekent dat hij nog altijd opgewonden is.
“Nog niet van je opwinding af?” vraag ik en hij kijkt me meteen aan en kijkt dan kort naar zijn trots en dan weer in mijn ogen.
“Zit jij mij te bekijken” zegt hij en ik haal mijn schouders op.
“Misschien, jij gaat er zo bij zitten” zeg ik en kijk naar mijn voeten en laat ze wat door het water heen bewegen.
“Dat betekent nog niet dat je me mag bekijken” zegt hij en ik rol met mijn ogen.
“Dat laat je toch echt zelf toe, ik ben een meisje weet je wel, die doen dat” zeg ik eerlijk en kijk op. Zijn blik glijd over mijn lichaam en ik bijt licht op mijn lip.
“Waarschijnlijk doen jullie nog wel meer dingen” mompelt hij en hij gaat wat rechterop zitten.
“Wat bedoel je daar nu weer mee?” zeg ik meteen en hij kijkt me weer aan.
“Zoals ik het zei” zegt hij en hij blijft me aankijken. Ik denk even na en herhaal het zinnetje in mijn hoofd en dan begrijp ik hem. Hij heeft het over aftrekken en pijpen, ja meiden doen dat soort dingen ook.
“En wat doen jongens dan zoal?” vraag ik terwijl ik hem aan blijf kijken.
“Wij kijken ook wel hoor, net zoals jullie, alleen dan naar andere dingen” reageert hij en ik kijk naar mezelf en schud mijn hoofd. Harry draait zich iets en duwt mij achterover. Geschrokken kijk ik hem aan, terwijl hij een scheve grijns op zijn gezicht heeft staan.
“Nu je gekeken hebt, wil je het waarschijnlijk ook wel voelen, of niet soms?” grijnst hij en hij komt boven me hangen. Ik hou mijn ogen strak in de zijne gericht. Met één hand pakt hij mijn pols vast en met zijn andere hand houd hij zich omhoog.
“Nou?” vraagt hij en ik bijt op mijn lip. Wil ik dat? Eigenlijk wel, maar toch vindt ik het nog een beetje raar. Ik knik lichtjes en blijf hem aankijken.
“Wist ik wel” grijnst hij en hij brengt de hand waarvan hij mijn pols vast heeft naar beneden en mijn hand raakt zijn trots aan. Ik kijk weg uit zijn ogen en kijk naar beneden.
“Doe maar” fluistert hij en lipbijtend pak ik zijn lid vast en laat mijn duim over het topje glijden waar nog altijd wat voorvocht op zat. Ik kijk naar zijn gezicht en ik zie dat hij zijn ogen gesloten heeft. Langzaam begin ik een trekkende beweging te maken en Harry laat zich iets zakken en brengt zijn lippen naar mijn oor.
“Ga door Ash” smeekt hij met een hese stem en ik begin hem sneller af te trekken en kleine kreunen verlaten zijn mond. Ietsjes later laat ik zijn lid los en duw ik hem van me af, zodat hij met zijn rug op de grond ligt. Hij heeft zijn ogen geopend en kijkt me met twinkelende ogen aan. Ik laat mijn blik naar beneden glijden en bestudeer zijn lid, die op zijn onderbuik rust.
“Nooit verwacht dat ik je aantrekkelijk zou gaan vinden Styles, maar ik moet eerlijk bekennen dat je er verdomd goed uit ziet met een stijve” zeg ik en een grijns verschijnt op zijn gezicht en hij trekt me naar zich toe.
“Dan mag ik jou ook wel eens bekijken zeker?” vraagt hij terwijl zijn handen langs mijn lichaam glijden.
“Voor een keertje mag jij dat” grijns ik en hij bijt op zijn lip en trekt aan het touwtje van mijn bikini topje. Hij trekt hem verder los en trekt hem helemaal uit en gooit hem opzij.
“Je hebt een goddelijk lichaam Ash, je moet er trots op wezen. Veel meiden zullen jaloers op je zijn” zegt hij terwijl zijn ogen mijn lichaam verder bestuderen.
“Thanks” grijns ik en ik pak zijn hand vast en leg die op mijn borst.
“Verwen me Styles, je dacht toch niet dat je me alleen kon bekijken” zeg ik en hij lacht en begint mijn borsten te masseren. Ik kom wat overeind en ga op zijn schoot zitten als hij ook overeind komt. Zijn lippen omsluiten mijn tepel en zachtjes begint hij eraan te zuigen. Een kreun verlaat mijn mond als hij zachtjes in mijn tepel bijt en ik laat mijn hand in zijn krullen glijden en trek er zachtjes aan.
“Naar binnen” kreun ik in zijn oor en ik sta op van zijn schoot en loop meteen richting de achterdeur. Ik hoor Harry ook opstaan en achter me aan komen. Zodra ik binnen ben stop ik met lopen en voel ik Harry achter me komen staan. Hij pakt van achter mijn borsten vast en drukt zijn lippen in mijn nek en bijt zachtjes. Een kreun verlaat mijn mond en ik leg mijn handen op de zijne en duw me dichter tegen hem aan en voel zijn lid tegen mijn kont aandrukken.
“Je maakt me gek Ash” kreunt Harry in mijn oor en hij drukt zich nog dichter tegen me aan en draait me om en kijkt me lipbijtend aan. Zijn ogen glijden over mijn gezicht en stoppen bij mijn lippen.
“Doe wat je met wilt Styles, ik laat alles toe” fluister ik en zijn ogen lichten op en hij buigt naar voren en drukt zijn lippen op de mijne. Ik laat mijn handen naar zijn nek glijden en druk hem dichter naar me toe. Als zijn tong langs mijn lippen glijd open ik mijn mond en beginnen we een intieme zoen. Zijn handen strelen over mijn blote huid en hij laat ze net onder mijn kont liggen. Onze tongen draaien snelle rondjes langs elkaar en een gesmoorde gil verlaat mijn mond als Harry me ineens op tilt. Ik wikkel mijn benen om zijn middel en hou me stevig aan hem vast als hij voorzichtig begint te lopen. Hij trekt zijn tong terug, maar stopt de kus niet. Genietende geluiden verlaten mijn mond en ik stop de kus als hij me ergens op laat zitten. Ik open mijn ogen en zie dat het de tafel is, mijn mondhoeken krullen omhoog als hij me aankijkt en hij glimlacht ook en drukt zijn lippen opnieuw op de mijne, terwijl zijn handen langs mijn bovenbenen omhoog strelen.
“Are you sure?” vraagt hij nadat hij de zoen gestopt heeft. Ik kijk hem aan en knik. Ik duw mezelf wat omhoog en Harry trekt mijn bikinibroekje naar beneden en tilt mijn benen wat op om hem helemaal uit te trekken en laat hem dan op de grond vallen. Ik spreid mijn benen weer en hij komt er tussen staan en kijkt me aan.
“Je bent prachtig” fluistert hij en hij drukt een klein kusje op mijn lippen. Zijn vingers glijden tussen mijn benen en ik bijt op mijn lip als hij kort mijn clitoris aanraakt. Ik laat me achterover vallen en duw mijn heupen wat omhoog als hij een vinger tussen mijn schaamlippen laat glijden en zodra hij één vinger bij me naar binnen laat glijden, sluit ik genietend mijn ogen. Ik laat mijn hand over mijn borst glijden en knijp er zacht in en voel nog een vinger in me glijden.
“Do it please” kreun ik en ik open mijn ogen als hij zijn vingers terug trekt.
“Wat je wilt” zegt hij en hij trekt me omhoog. “Ik wil je aan kunnen kijken” zegt hij als ik hem fronsend aankijk. Ik bijt op mijn lip en leg mijn handen op zijn schouders en wikkel mijn benen om zijn middel, terwijl Harry nog een stapje dichterbij doet en zijn lid vast pakt. Ik kijk ernaar en lik over mijn lippen, waarom heeft hij zo'n goddelijk lichaam en hoe kan ik nooit eerder op deze manier naar hem gekeken hebben. Harry drukt zijn eikel tegen mijn opening en kijkt me dan aan en ook hij bijt op zijn lip. Met mijn benen trek ik hem nog dichter naar me toe en meteen glijd hij een stukje naar binnen en verlaat een opgewonden zucht zijn mond. Hij duwt zijn heupen verder naar voren en stukje bij stukje glijd zijn lid dieper in me.
“Je bent zo strak” gromt hij en ik knijp mijn ogen dicht zodra hij begint te stoten. Ik laat mijn handen naar beneden glijden en leg ze op zijn heupen neer en laat hem sneller gaan.
“Harry oh” kreun ik en laat me weer wat naar achteren vallen. Hij houd me stevig vast met zijn handen terwijl hij in een hard en snel tempo door stoot. Intense gevoelens komen omhoog en kreunen verlaten mijn mond en ik kan me absoluut niet stil houden. Harry stoot door terwijl hij zich ook niet stil kan houden.
“Zo warm” kreunt Harry en ik duw mijn heupen wat omhoog en meteen stoot hij nog iets dieper in me.
“Harder Hazz, please” kreun ik en pak de rand van de tafel vast om mijn lichaam tegen te houden, zodat het gevoel nog intenser wordt.
“Ik ga het niet houden babe” kreunt Harry luid als ik mijn spieren ietsjes aanspan. Hij stoot hard door en zachte kreetjes verlaten zijn mond. Hij duwt zijn vingers hard in mijn vel en geeft alle kracht dat hij in zich heeft.
“Hazz bijna, ga door” kreun ik luid en ik grom als hij stopt en zich terug trekt. Hij gaat op zijn knieën zitten en trekt mijn lichaam iets naar hem toe en mijn ogen worden groot als ik zijn tong over mijn clit voel glijden.
“Oh fuck” kreun ik en ik zet mijn voeten op zijn schouder en duw mezelf nog iets omhoog als hij twee vingers bij me naar binnen laat glijden. Ik hap naar adem en leg mijn hoofd in m'n nek, dit ga ik niet lang meer volhouden.
“Hazz, ik hou het niet meer” kreun ik en ik pak de rand van de tafel nog wat steviger vast.
“Laat het gaan” gromt hij hijgend en begint weer met zijn tong over mijn clit te draaien en ik knijp mijn ogen dicht als ik mijn orgasme dichterbij voel komen. Ik span mijn spieren nog wat aan en met een luide kreun kom ik klaar terwijl Harry nog even doorgaat en mijn lichaam ondertussen begint te trillen van genot. Hij trekt uiteindelijk zijn vingers terug en glijd met zijn tong even in me en zuigt even.
“Je smaakt goed babe” grijnst hij als hij omhoog komt en ik kom hijgend omhoog en kijk naar zijn lid, die nog altijd stijf omhoog staat. Ik spring van de tafel af en draai hem om en duw hem naar achteren zodat hij op de tafel gaat zitten.
“Nu is het jou beurt” grijns ik en druk een klein kusje op zijn lippen en buig dan naar beneden. Ik pak zijn lid vast en begin hem eerste even af te trekken, maar laat dan mijn tong over het topje glijden en meteen verlaat een kreun zijn mond. Hij laat zich achterover vallen en blijft op zijn rug op tafel liggen. Ik omsluit mijn lippen om zijn eikel en begin zachtjes te zuigen, ook begin ik zijn ballen te masseren, die hij zo waarschijnlijk leeg zal gaan spuiten. Ik laat zijn lid dieper in mijn mond glijden tot hij bijna helemaal in mijn mond zit en trek me dan terug. Dit doe ik nog een aantal keer en Harry kreunt luid. Zijn lid zet ondertussen nog wat op, dus het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat ook hij zijn hoogtepunt behaald. Ik begin mijn tong ook te gebruiken en al snel begint hij snel achter elkaar te kreunen.
“Ah fuck, bijna Ash bijna” kreunt hij luid en ik bijt zachtjes in zijn lid en een kreet verlaat zijn mond. Ik laat mijn tong nog eens over het topje glijden en dat was waarschijnlijk de druppel want een luide kreun verlaat zijn mond en hij begint in mijn mond te spuiten. Grote druppels sperma komen in mijn mond terecht en ik probeer alles door te slikken, maar als het me teveel wordt trek ik me terug en spuit hij verder over mijn lichaam.
“Fuck Ash, je bent zo geil” gromt Harry, die ietsje omhoog komt en zijn lid vast pakt en zachtjes zijn orgasme uittrekt. De laatste druppels sperma spuiten uit zijn lid en hijgend laat hij zijn lid los.
“Dit was lang geleden” hijgt hij en hij komt van de tafel af en kijkt naar mijn lichaam.
“Je bent een beetje vies babe” grijnst hij en ik rol met mijn ogen.
“Hoe zou dat toch komen” grijns ik terug en druk mijn lippen op de zijne en trek hem ondertussen mee richting de tuin, als je vies bent moet je of gaan douchen of het zwembad in en ik kies voor de tweede optie. Bij de deur aangekomen laat ik hem los en draai ik me om. Ik loop naar buiten en huppel naar het zwembad toe en spring erin. Ik hoor Harry even grinniken als ik weer boven kom en hij komt ook aangerend en maakt een bommetje en zodra hij weer boven komt zwemt hij naar me toe en wikkelt zijn armen om mijn lichaam en kust me opnieuw. Hier kan ik wel aan wennen en ik hoop zeker niet dat dit bij één keer blijft.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen