Foto bij The pool

Sorry dat ik zo lang niet heb geschreven.
Kben ziek geweest en heb veel huiswerk gehad na het ziek zijn. Kben ook aant oefenen voor een toegangsexamen dus....😕
Hopelijk houden jullie je abo en please laat een reactie achter x

Josh pov
Ik woon in de hemel,ik ben een vampier . Leg dat maar eens uit. Ik zie aan de blikken van de meisjes dat ik al iets te lang niets meer heb gezegd. 'Wauw! Jullie zien er fantastisch uit!', zeg ik snel. Weet ik veel wat zeggen. Maar het is in ieder geval al niet gelogen. 'Jij ziet er ook niet verkeerd uit.' zegt Jennifer. Wacht, is zij nu aant flirten met mij? Een mens flirt met mij? Shit!
'Gaan we van de wildwaterglijbaan?', vraagt Lily. 'Ja gaaf.' Ik moet toegeven ik hou van wilde en snelle dingen. We rennen met z'n drieën door het zwembad. 'Niet rennen! Straks glijden jullie uit en moet ik jullie verzorgen! ' roept de redster naar ons. Iemand heeft haar dagje niet. Als ik nu kon knipogen zou het echt het perfecte moment voor zijn maarja. En alsof Jennifer mijn gedachten kan lezen. 'Weet je Josh, het zou nu echt geweldig geweest zijn moest je kunnen knipogen.' zegt ze met een lach op haar gezicht. We kunnen dan ook niet anders dan er met ons allen mee te lachen.
We lopen verder naar de glijbaan. De meisjes lopen wat sneller. Ze beginnen tegen elkaar te fluisteren. Natuurlijk kan ik er niets van verstaan. I.p.v. vleugels had een beter gehoor wel handiger geweest. Mijn gehoor zou ik ieder moment mogen gebruiken maar mijn vleugels... Die mag ik alleen in vampierwereld gebruiken. Mijn beste vriend heeft deze naam gekozen. Ik zou nooit op zoiets raar komen. Eigenlijk is het wel best grappig. Maar eigenlijk ben ik wel een vampier met geluk. Ik ben een van de weinige vampieren die op de mensenwereld mogen komen. Ik heb dan ook 200 jaar geleden gezworen dat ik nooit een mens zou laten transformeren. Ik heb het nog mar 1 keer meegemaakt en dat is al ongeveer 190 jaar geleden. Ik wil dat een mens nooit aandoen. Het transformeren op zich is niet zo erg. Maar de groei van je vleugels doet heel veel pijn. Je moet er niet alleen mentaal maar ook fysiek sterk voor zijn. Het fysieke lukt bij de meeste nog maar het mentaal gedeelte is heel erg.
Hier hoor ik niet aan te denken. Ik moet vandaag iemand kiezen. Ik vindt Jennifer een toffe meid ,maar bij Lily ben ik echt mezelf. Denk ik? We zijn eindelijk bij de glijbaan aangekomen. Ik heb er zin in lekker wild gedachten op iets anders richten.

Jennifer pov
'Die glijbaan was echt geweldig!' roept Josh. Het is wel schattig als je hij daar zo blij van wordt. Maar door zijn enthousiasme kijken nee staren mensen ons aan. 'Josh, mensen staren naar ons.' zegt Lily. 'Vind je dat dan zo erg?' Josh loopt op Lily af en tilt haar op. Hier wil ik niet naar blijven kijken. Ik loop door en zie een meisje een boek lezen. Misschien kan ik wel vriendschap met haar sluiten ik lees ook graag boeken. 'Hoi, ik ben Jennifer mag ik erbij komen zitten?' vraag ik aan het meisje. 'Ja hoor.'zegt ze. Het meisje kijkt naar mij alsof ik niets heb gevraagd. Het meisje heeft blonde haren, groene ogen en ik schat een gemiddelde lengte als ik haar zo zie zitten.Ze heeft ook een sportief figuur. 'Hoe heet je?' vraag ik om de stilte te verbreken. 'Ik heet Jade en ik ben 19 jaar.' zegt ze. 'Ik ben Jennifer en ik ben 16 bijna 17. Welk boek lees je?' vraag ik. 'The hunger games.' Oh dat is een super goed boek , de films ook ik hoop dat cathing fire snel komt. 'Oh,leuk. Heb je de film al gezien?' 'Ja, het is een goede verfilming. Heb je een vriendje?' vraagt ze aan mij.'Nee, maar ik wel verliefd op mijn vriend.' zeg ik. Ik moet eerlijk zijn. 'Oh, dat is een vervelende situatie.' Wat is ze lief. 'Ik denk dat mijn vriendin een relatie met hem heeft.. en jij? Heb jij een vriendje?'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen