Foto bij Wachtlijst

ideeën zijn welkom xx

one shots over alles wat jij leuk vindt.
Het enige wat je me moet geven is:
-naam
-leeftijd
-karakter
-verhaallijn
-extra's bv een foto,liedje enzMarisha

Reacties (12)

 • Marisha

  -naam: Marisha
  -leeftijd: 19
  -karakter: Verlegen en teruggetrokken en soms zelfs saai voor mensen die haar niet begrijpen.
  -verhaallijn: Marisha gaat op een datingapp om haar ex te vergeten. Op die app zoekt ze eigenlijk niets, maar meer voor een leuk gesprek totdat ze op een gegeven moment op die app een jongen leert kennen, Sylvano. Na een week gechat te hebben op die app, spreken ze af. Maar is hij wel te vertrouwen en is hij wel degene wie hij zegt die hij is?

  1 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  naam: Rebecca
  -leeftijd: 18
  -karakter: Vriendelijk, lief, betrouwbaar, maar vooral heel gek
  -verhaallijn: Rebecca is youtuber en is inmiddels wereldwijd bekend onder de tieners van 13-21 jaar. Ze houdt regelmatig challenges en doet games. In een video roept ze haar fans op om 5sos te bereiken voor een video. Ze zijn op tour maar ze reageren snel dat ze interesse hebben. Jij mag verzinnen wat voor video ze doen XD Uiteindelijk gaat ze vaker met de jongens om en wordt het iets tussen haar en Luke :3 Verzin jij maar met welke actie (:
  -extra's bv een foto,liedje enz: Ze heeft blond haar en blauwe ogen :3

  5 jaar geleden
 • crazymy

  -naam: Hannah Raymond
  -leeftijd: 19
  -lid van one direction: Harry styles
  -1d bestaat?: nee
  -karakter: eigenwijs, lief, flirt, sociaal.
  -verhaallijn: Harry is de badboy van de school. Hannah haat Harry en ze halen altijd grappen met elkaar uit.
  Ze hebben een uitwisselings project naar Amerika. En Hannah word bij Harry ingedeeld voor de hotel kamer en in het vliegtuig. Ze moeten samen een project maken maar ze halen steeds grappen met elkaar uit en dan hebben ze sex.
  en dan gaan ze de hele tijd klef doen maar ze zijn nog niet samen en hannah twijfelt of harry wel een echte relatie met haar wil omdat hij nogal een reputatie heeft. Louis, Harry's beste vriend ziet dat harry tot over zijn oren verliefd is op Hannah en pushed hem om met haar te gaan praten. dus als ze s'avonds liggen te zoenen in bed dan vraagt hij of zij zijn vriendin wil zijn enz.

  -extra's bv een foto,liedje enz: het zou leuk zijn als er ook nog een stukje bij zou zitten op het eind dat ze bij elkaar zijn en dat alle meiden jaloers zijn op hannah en dat iedereen verbaast is. En dat hannah gaat eten bij harry zijn moeder.

  6 jaar geleden
 • Inclination

  -Naam Jo-Anne
  -Leeftijd 17
  -Karakter Jo-Anne is een meisje die zeker niet op haar mondje gevallen is en dus ook niet bang is om haar mening te uiten. Hoewel het haar niet kan schelen wat andere van haar vinden, zal ze als iemand een opmerking over haar maakt die haar niet aan staat zich zeker met een grote mond terug verdedigen. Als je Jo-Anne goed kent zal ze er alles aan doen om je te beschermen. Sarcasme is haar zeker ook niet onbekend en andere vormen van humor bezit ze ook nog wel. In haar vriendenkring laat ze deze humoristische kant van haar vaker zien dan tegen andere mensen die verder van haar af staan. De regels liggen haar niet zo heel erg nauw en zoekt graag de grens op bij personen. Op school heeft ze geluk dat het leren haar heel makkelijk af gaat, omdat ze in de lessen haar aandacht totaal niet op de docenten heeft gericht. Iets wat dit meisje zeker niet is -is verlegen zijn.
  -Verhaallijn Jo-Anne zit met de jongens van 5SOS in dezelfde klas en het is tijd voor het jaarlijkse klassenuitje wat ze op hun school elk jaar hebben. Deze keer gaan ze een midweek naar Parijs. Hier gaan ze onder andere een dag Disneyland bezoeken en de mensen die dat dan niet willen mogen wat anders gaan doen in Parijs. Jo-Anne besluit samen met Ashton (haar beste vriend) gewoon mee te gaan naar Disneyland om daar een beetje lol te gaan trappen en wat achtbanen uit te proberen maar blijkbaar heeft Michael dit zelfde plan getrokken met zijn vrienden (Calum en Luke). Jo-Anne en Michael hebben de grootste hekel aan elkaar en kunnen elkaar niet zien of luchten. Bij de kleinste prikkel ontstaat er al weer een hevige ruzie. Het is al een keer zo erg uit de hand gelopen dat Michael, Jo-Anne's neus gebroken heeft en zij zijn arm. Maar haat en liefde liggen heel erg dicht bij elkaar. (Verder mag je alles zelf verzinnen, laat je fantasie de vrije loop!)
  -Extra's Zo ziet ze er ongeveer uit.

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Hi!
  Ik wil er wel graag een aanvragen, en het liefst over PJO, dus is mijn vraag: ken je Percy Jackson?

  EDIT:
  Naam: Anne
  Leeftijd: doe maar 15 of 16
  Karakter: vrolijk, rustig
  Met wie: Percy Jackson of Nico Di Angelo of Leo Valdez, the choice is yours (:
  Verhaallijn: Anne is op queeste met Percy, Nico of Leo. Een van beiden is behoorlijk gewond (of iets dergelijks) door een of ander monster en ehm, die ander is bang dat die ene doodgaat, dus geeft die ander zijn/haar gevoelens voor die ene toe. (Volg je het nog?)
  Uiteindelijk zitten ze samen in Kamp Halfbloed en blijkt dat die ene nog weet wat die ander heeft toegegeven... en wat er dan gebeurt mag je zelf weten.

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen