Foto bij 2.34 Lauren De Ruyck

Zondag 14 juni 2020

Het was Niall die belde om te vragen of alles wel goed ging. Hij was al ongerust omdat hij zolang niets van ons hoorde. Ik had hem toen alles verteld over Jill en terwijl ik het aan het vertellen was drong alles tot me door. Ik heb enkele tranen gelaten maar ik ben er nog altijd niet over uit of ik nu moet kwaad zijn op Jill of niet. Want eigenlijk kende ik haar al lang genoeg om te weten dat ze zoiets niet met opzet zou doen.

Ik had mezelf net gedoucht en wou de jongens gaan vergezellen in de gezamenlijke ruimte waar ze aan het ontbijten zijn. We zijn op de laatste bestemming, de laatste show zou vanavond gespeeld worden en dat merkte je wel aan de anderen. Ze waren gisteren al wat zenuwachtig en vandaag zou het waarschijnlijk nog erger zijn.
Toen ik de kamer binnenstapte viel het fluisterende gesprek van de vijf stil. Verrast keek ik hen aan. "Doe maar verder hoor, je hoeft op mij niet te letten." zei ik en schoof bij hen aan, aan de ontbijttafel. "We waren net klaar." zei Harry met een glimlach waarvan ik kon zien dat hij loog. Ik keek hem aan met één wenkbrauw opgetrokken. "Echt." zei hij zekerder maar in zijn ogen zag je de onzekerheid nog spelen. Ik haalde even mijn schouders op en nam toen de laatste croissant die in het mandje lag. "Hey." zei Niall en gaf me een duw. Verbaasd keek ik hem aan. "Waar was dat goed voor?" Niall trok zijn mond in een verdachte grijns. "Zodat ik terug kan pakken wat van mij is." zei hij nadat hij mij nog een duw gaf en daarna mijn croissant nam en in zijn mond stak. Met open mond keek ik hem aan en begon toen ook te grijnzen. "Geef terug." zei ik en wilde de croissant uit zijn mond trekken maar hij draaide zijn hoofd weg, waardoor Liam de kans had om hem te pakken en dat ook deed. "Nu is het de mijne." zei Liam en stak zijn tong uit naar Niall en mij waarna hij de croissant in zijn mond stak. Beteuterd keken Niall en ik naar ons bord. Ik hoorde hoe Louis, Zayn en Harry lachten en wat nog erger was, we konden Liam horen lachen met een mondvol croissant. Míjn croissant, de croissant die nu in mijn mond kon gezeten hebben. Om toch nog iets te eten heb ik dan toch maar een chocoladebroodje genomen net zoals Niall.

Harry had me enkele dagen geleden verteld dat we beter zouden stoppen met treuren om Rose. We wisten dat ze in goede handen was en dat ze zou blijven leven. En eigenlijk had Harry wel gelijk, maar toch, ik wilde mijn dochter opvoeden en zien opgroeien.
Het was eigenlijk ook wel een opluchting om te weten dat ze niet dood was en dat ze in goede handen is. We probeerden daarom wat minder aan haar te denken en ons minder zorgen te maken, maar nog steeds knaagde het aan me, ik wilde weten waar en bij wie ze was. Jill had gezegd dat we haar toch nooit zouden vinden, maar toch hoopte ik dat ik Rose toch ooit ergens zou vinden.

"Het is de laatste van deze tour, mannen. Veel succes en geef en nog een goeie lap op!" riep Paul hen enthousiast toe toen hij hen kwam halen om te zeggen dat ze op moesten. "Succes!" zei ik nog tegen hen en gaf Harry nog een lange bemoedigende kus.
Samen met Maxime liep ik naar een plek waar ik veilig het concert zou kunnen bijwonen. Max was na het ongeplande bezoek aan Jill wat depri. Hij was nieuwsgierig en ontgoocheld over het feit dat ze zwanger was, hij hoopte dat het van hem was en was heel verdrietig dat hij het kind waarschijnlijk niet zal kunnen helpen opvoeden. Ik wou hem helpen maar ik wist niet hoe, ik wou zeggen dat ik wist hoe hij zich voelde maar dat kon ik niet echt. Ik kon ook mijn kind niet zien opgroeien maar hij weet dat het bij de moeder is en - Jill kenende - in goede handen is. Dat laatste wist ik van mijn kind ook wel maar toch vertrouwde ik het niet echt.

Het duurt steeds maar langer en langer tegen dat jullie een nieuw stukje krijgen maar ik heb het echt druk op dit moment, niet alleen met school maar de laatste tijd heb ik ook veel gepland tijdens het weekend waardoor ik weinig tijd overhoud om te leren voor school en dus ook om te schrijven.Het spijt me echt. Ik kan niets beloven voor het volgende stukje maar ik hoop dat het volgende stukje volgend weekend komt. Sorry.

Hebben jullie dit ook gezien/gelezen? Wat vinden jullie daarvan?

Vinden ze Rose ooit nog terug?....

LUFU

Reacties (3)

 • Mirakel

  stelletje mogolen dat ze dat gedaan hebben, maar zo gaat dat met die beroemdheden, maar ze moeten gwn ff normaal doen

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  hoe kan harry nu rustig blijven zijn kind is weg, tmaakt toch niet uit of het bij jill is of niet, thoor bij hun! :o

  5 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Ik heb het gehoord ja.
  Mij kan het eigenlijk weinig schelen, voor zover ik weet was het grap tegenover de rest van de jongens. Ze zeggen dat het 'fake spul' was ofzo.
  Ik vind het erger dat heel veel fans hun concertkaartjes kapot hebben gemaakt en nu niet meer naar het concert gaan. Zet die kaartjes dan online zodat andere fans wel een kans krijgen om te gaan.
  De jongens wilde -denk ik- gewoon de jongens voor de gek houden en wisten niet dat de fans zou zouden reageren...

  Denk ik... Kan het ook fout hebben

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen