Cynthia zag een Bus met een Nederlands kenteken heeft ze haar ouders weten te vinden?

Je gaat nu het originele verhaal lezen. Dit is hoe het verhaal bedacht is 7 jaar geleden.

Dit is een BONUS op het nieuwe verhaal. Het originele verhaal waar het verhaal op gebaseerd is.


Hoofdstuk 4 Origineel Verhaal zoals het geschreven is 7 jaar geleden, zonder aanpassingen op taal of schrijf style:

Cynthia rent naar de bus heen, het enige en er komt een man bij haar die zegt helaas konden we ze niet redden.
Wat! zegt Cynthia, heeft u misschien een passagier lijst? de man knikt nee, en verteld dat alles wat in de bus lag verdwenen is.
Maar wat is er precies gebeurd vraagt Cynthia, Dat weten we niet zegt de man de bus was leeg toen ik het aantrof ik vermoed dat het te maken heeft met de aardbeving, het vreemde alleen is dat de bus heel is alleen we hadden afspraken gemaakt ik zou hout halen voor het kampvuur en vervolgens was dit er.
Dan horen ze plots een knal, Iedereen snel in de bus! roept de man, er viel doodse stilte ze zien opeens een groep mensen.
Cynthia kijk daar roept Anna, Cynthia ziet de mensen maar ze ziet haar ouders er nog niet bij.
Ze ziet opeens Kees bij de groep ze wil naar buiten rennen maar dan zien ze een tornado... alles waait wegen mensen roepen om zich heen alles wordt vaag.
Cynthia kijkt om haar heen de bus is geraakt door stenen en andere objecten die in de tornado zaten de complete bus heeft schade maar de groep mensen is verdwenen wat er gebeurd is weet niemand, maar hoe is het mogelijk dat een groep mensen verdwijnt.
Ze gaan de bus uit en zien de man gewond liggen, Cynthia ziet dat hij een hart aanval krijgt ze probeert hem te reanimeren maar vergeefs het is te laat de man overleed.
Ze ziet Anna ook liggen ze schreeuwt Anna! maar ze reageert niet dan gaat ze naar haar toe om haar hartslag te voelen ze barst in tranen uit Anna is ook overleden. Dan ziet Cynthia een papieren map bij Anna in haar jas met coördinaten van de kampen van Frankrijk ze verlaat het gebied ze is nog steeds verward, door wat er gebeurd was ze is haar vriendin Anna kwijt, en ze zag Kees maar ze kan niets doen het is te laat. Haar enige hoop is dat ze haar ouders vind. Ze gaat verder met lopen ze krijgt dorst dan komt ze bij een dorp ze zoekt naar mensen maar die zijn niet te vinden ze overnacht in een woning waar alles nog een beetje intact was de mensen waren weg.
Dan hoort ze een geluid ze ziet een Wolf, ze gaat in een kamer zitten en ze verstopt zich.
De wolf hoorde Cynthia en ziet haar hij komt op haar af.. ze hoort een schot de wolf valt neer.
Ze ziet een vrouw, ze ziet er verward uit en ze is gewond. Cynthia roept haar maar ze gaat verder ze kijkt niet om.
Cynthia zegt bedankt, maar de vrouw lijkt het niet te willen horen.
Dan zegt de vrouw in het Engels, je zou al weg moeten zijn dit gebied is gevaarlijk alle mensen zijn vertrokken richting Rusland dat is op dit moment het enige veilige gebied volgens kenners.
Het duurt niet lang meer dat stort alles in zegt de vrouw de wereld is door ons kapot gemaakt zegt ze al dagenlang zijn er onduidelijkheden.
Waarom bent u hier gebleven? zegt Cynthia. De vrouw zegt dat ze de berichten niet vertrouwd en haar eigen plan trekt bovendien wil ze haar huis niet verlaten dat het nog heel is zeer bijzonder want alle huizen zijn kapot of vernietigd.
Dan horen ze een auto Cynthia gaat naar buiten ze ziet een militaire voertuig met open dak maar het lijken geen militairen die er in zitten.
Ze besluit binnen te blijven en vraagt aan de vrouw of ze meer weet. De vrouw verteld dat er veel plunderaars zijn en dat winkels worden leeg gehaald omdat toch alles kapot is en dat er wilde dieren rond lopen zelfs gaan er geruchten dat dierentuin dieren zelfs zijn ontsnapt.
Cynthia gaat weer verder en ziet een auto staan, ze heeft geen rijbewijs maar ze denkt ach deze wetten zullen toch niet meer gelden.
Ze start de auto, ze rijd weg ze kijkt om haar heen overal scheuren in de grond overal liggen lijken dan komt ze in een stadje tot haar verbazing ziet ze een groep mensen alleen ze dragen geweren dan zien ze Cynthia in de auto zitten ze was gestopt ze probeert de auto te starten maar het lukt niet de auto werkt niet mee, dan staat er een man voor de auto van Cynthia GET OUT! zegt de man en wijst met zijn pistool naar Cynthia ze stapt uit./////////EINDE - Fin/////////

Het originele verhaal is 7 jaar geleden geschreven. Het verhaal had vast nog meer hoofdstukken gekregen maar dat is er nooit van gekomen. Dat betekent dat het originele verhaal geen einde heeft. Graag wil ik hiervoor wel een einde schrijven omdat aan alles een eind moet komen, maar ik wil graag eerst het nieuwe verhaal uitschrijven en dan een bonus einde maken op het originele verhaal. Dit zou natuurlijk wel wat moeite kosten maar ik weet zeker dat ik hier een mooi einde van kan maken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen