Foto bij 2.36 Lauren De Ruyck

Vrijdag 23 juli 2021

Ongeveer één jaar later.

"Het is echt een geweldige tour geweest, zelfs op dit moment is het nog steeds geweldig! Ik wil iedereen die ooit naar één van onze shows is komen kijken, iedereen die één van onze albums gekocht heeft en alle fans bedanken en iedereen die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt.” Zei Louis in de zaal. We wisten allemaal wat er komen zou. “Nicole Scherzinger, Simon Cowell, Syco, Columbia, Josh Devine, Dan Richards, Sandy Beales, Jon Shone, iedereen over heel de wereld, Zayn, Louis, Harry, Liam, mijn familie en nog zoveel anderen wil ik bedanken om ons al band te maken, om ons te steunen, om het 11 jaar met ons, met mij uit te houden.” Zei Niall gemeend. “Tien minuten geleden is One Direction 11 jaar geworden. Dat zijn 11 jaar van onze levens die we nooit zullen vergeten, we zullen jullie nooit vergeten. Maar het wordt tijd dat we afscheid nemen van de drukte van de voorbije 11 jaar. Het was geweldig en zonder jullie zouden we het nooit zo lang vol gehouden hebben.” Met de armen om elkaar heen stonden de vijf jongens met tranen in hun ogen op het podium. Ze hadden een maand of twee na de vorige tour besloten om een punt te zetten achter de band. Eerlijk gezegd was ik wel geschrokken toen ze me vertelden dat ze wilden stoppen. Ik had het niet zien aankomen, maar ze vonden dat ze meer tijd moesten doorbrengen met hun familie en hun gezin.
Ze hadden nog een album samengesteld met al hun grootste hits van de voorbije jaren. “ Het is tijd om afscheid te nemen van jullie, van deze tour en van het leven als popsterren. Daag!"
Ze wilden van het podium lopen maar op dat moment kwamen Luke, Finn, Eloise en Jack op het podium gelopen allemaal naar hun papa. Theo en Zoe waren er voor Niall en de dochter van Gemma liep het podium op om naar Harry te gaan. Harry hield van Nelly, ze is nu vijf jaar en hij had haar al een tijdje niet meer gezien omdat hij moest touren.
Het publiek ‘oooh’de en geen van de vijf hield het droog.

Ze kwamen uiteindelijk toch het podium af. Harry kwam met Nelly op zijn arm meteen op me af en trok me dicht tegen zich aan. “Het is moeilijker dan ik gedacht had.” Fluisterde hij met een trillende stem in mijn oor. Troostend en geruststellend wreef ik over zijn rug. “Niet wenen! Mummy, Uncle Hairy huilt.” Zei Nelly ietwat in paniek en ja, uncle Hairy… Ze kon Harry niet zeggen toen ze kleiner en zei altijd Hairy en dat is ze blijven gebruiken.
“Laat Harry maar even. Hij heeft net iets gedaan wat hij niet leuk vind.” Legde Gemma uit en nam Nelly uit Harry zijn armen. Harry zelf veegde zijn tranen weg. “Beter zo?” zei hij tegen Nelly en toverde een waterige glimlach op zijn gezicht. Tevreden knikte het bruinharige meisje en stak haar duimpje op naar Harry. Het was schattig om te zien. “Ik denk dat nog iemand met je wilt praten.” Zei ik toen ik Anne opmerkte die zoekend om zich heen keek. Harry gaf me een kus en vertrok toen in de richting waar zijn moeder en zijn stiefvader waren. Ik zelf ging even naar Greg toe. “Hey.” Zei ik toen ik naast hem stond. “Oh hey, Lauren. Lang geleden hé.” Zei hij toen hij een kus op mijn wang drukte. Ik knikte. “Theo en Zoe zijn groot geworden.” Zei ik bewonderend, die twee waren echt een heel stuk gegroeid. Greg knikte trots. “Theo, Zoe, kom eens goeiendag zeggen tegen jullie tante.” De negen- en de zesjarige kwamen op me af en begroetten me vrolijk.

Na nog een tijdje gekletst te hebben met alle familie van de jongens die naar Londen gekomen waren voor hen, hadden Niall, Zayn, Harry, Liam en Louis zich opgefrist. We zouden nog een groot diner hebben met iedereen die hier was van familie en vrienden, ook de muzikanten gingen. Het zou nog een lange nacht worden.

Hello,
Al twee examens achter de rug nog acht te gaan! Veel succes aan iedereen die ook examens heeft!

Het verhaal zal in de volgende stukjes grote tijdsprongen maken. Vinden jullie dat oké of willen jullie nog meer over het einde van One Direction als band?

LUFU

Reacties (2)

 • Lovecandy

  Ze komt toch nog terug ? ik bedoel in zou echt nooit opgeven wanneer mijn dochter zou ontvoerd zijn , ookal weet ik dat ze in goede handen is & zeker in hun geval ,, Ik zou Jill dwingen om iets te zeggen of gewoon een attack doen ;O

  miss ben ik nu zo opgefokt omdat ik een neefje/ nichtje ga krijgen waar ik nu al zielsveel van hou en ook gewoon zou flippen als er iets met hem/haar zou gebeuren ;s

  succes met je examens! :3

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  Ouh god, kan me -nog- niet voorstellen dat het gaat gebeuren!! :o
  snel meer!!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen