Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

"My name is Anna-Sophie but you can call me Anna or Sophie, whatever you prefer" ratel ik snel achter elkaar
"Well Sophie, my name is Harry" zegt hij met een glimlach. Ik kijk hem verbaasd aan, vaak kozen de mensen toch voor Anna omdat toch vooraan stond en het makkelijker te onthouden is.

"Nice to meet you and thank you so much for your help" zeg ik nog met een glimlach als we voor een balie waar administratie op staat, hij haalt zijn schouders op."You are welcome, but i have to go, maybe i'll see you around campus" zegt hij met een glimlach en werpt mij een knipoog toe en ik kijk hem na terwijl hij wegloopt

"Can i help you?" word er aan mij gevraagd, ik draai mij om en kijk naar een vrouw van rond de vijftig, ze glimlacht vriendelijk. "Yes, I need a key for my room" zeg ik terwijl ik glimlach naar de vrouw. "What is your name, sweety?" vraagt ze vriendelijk "Anna-Sophie Prince" zeg ik met een glimlach en ik zit een beetje aan de touwtjes van mijn vest, de vrouw typt wat in de computer en ze loopt naar een kast en rommelt er wat in, ze haalt er een doos uit met sleutels en ze zoekt daar nog wat in en uiteindelijk overhandigt ze me een bos met drie dezelfde sleutels.

"Here, about an hour you are expected in the auditorium" zegt de vrouw vriendelijk en ik knik."Thank you" glimlach ik en de vrouw glimlacht vriendelijk terug, ik grijp naar mijn koffer en pak de plattegrond die de vrouw me erbij had gegeven.

Na een kwartier had ik eindelijk mijn kamer gevonden, gelukkig had ik een kamer voor mezelf, het was niet groot, totaal niet maar het was groot genoeg voor mij. Ik heb snel mijn koffer uitgepakt en meer kon ik ook niet doen want over een kwartier moet ik in de aula zijn en aangezien ik niet weet waar die is moet ik er de tijd voor nemen, ik fris me snel een beetje op en pak mijn telefoon, ik draai mijn kamerdeur op slot en loop een paar leerlingen achterna, als ze naar buiten lopen, ga ik een andere richting op, ik bijt op mijn lip terwijl ik nieuwsgierig rondkijk.

"Lost again?" vraagt een bekende stem en ik draai me om, als ik Harry zie lach ik onschuldig "Maybe" zeg ik onschuldig en hij lacht even. "Follow me" zegt hij en ik ga naast hem lopen. Samen lopen we stilletjes naast elkaar, ik was niet echt verlegen maar had niet echt wat te vertellen.

"What study do you start this year?" vraagt hij nieuwsgierig en ik kijk hem met een glimlach aan als ik het vertel "English literature". "Oh that sounds fun" zegt hij enthousiast "And what do you study??" vraag ik nieuwsgierig. "I study law" zegt hij met een kleine glimlach, ik kijk hem met opgetrokken ogen aan en hij knikt nog een keer "Oh that sounds really cool!" zeg ik gemeend en hij knikt. We komen aan in een grote hal met heel veel studenten, ik kijk onderzoekend om me heen en ik kijk Harry aan "If you want to sit with your friends you should go, i'll be fine" zeg ik simpel en Harry bijt op zijn lip en kijkt me vragend aan "Are you sure?" vraagt hij en ik knik "I'll be fine, go sit with your friends" zeg ik en hij knikt dankbaar en loopt dan richting een paar jongens, zijn vrienden gok ik.

Ik zucht een keer en ga op een stoel zitten en kijk om me heen. Leerlingen lopen enthousiast heen en weer en hier en daar hoor ik sommige meiden gillen. Ik rol met mijn ogen en pak mijn telefoon, ik was gelukkig al verbonden met het wifi.


I'm sorry het begin is nogal lame,
hope you like it..

Reacties (3)

 • brechje123

  Ben benieuwd!

  3 jaar geleden
 • Manonxxx

  Snel verder klinkt zo standaard,
  Maar toch wil ik graag verder lezen 🤗🤗🤗

  Liefs

  3 jaar geleden
 • Teal

  Leuk!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen