Foto bij 2.37 Lauren De Ruyck

Zondag 6 juli 2025

4 jaar later

Met nog kleine oogjes van het huwelijksfeest van Austin en Tom gisteren ben ik onderweg naar Holmes Chapel om Nash op te halen bij de ouders van Harry. Nash onze twee jaar oude zoon was voor het weekend bij Anne en Robin gaan logeren omdat Harry en ik naar het huwelijk moesten en dat het niet erg handig zou zijn als we hem zouden meenemen.
Nash is echt een schat van een kindje, hij kon vrij snel lopen en begint ook al goed te praten, hij lijkt echt op Harry toen die nog klein was. We hebben niets meer gehoord van Jill noch van Rose, Nash verlichtte het gemis van Rose wat, maar toch wil iedereen nog steeds weten waar ze is.
Ik parkeerde de auto voor het huis van de familie Styles en stapte uit. De zolen van mijn schoenen maakten geluid toen ze over het grind richting de voordeur van het huis liepen. Ik belde aan en vrij wel meteen werd opengedaan door Anne. “Hey, dag Lauren, Kom binnen.” Zei ze vriendelijk zoals altijd. Ik ging naar binnen en Nash kwam meteen met z’n kleine beentjes naar me. “Mamaaa.” Riep hij vrolijk. We hadden hem ‘mama’ en ‘papa’ leren zeggen tegen ons, maar dat zijn de enige Nederlandse woorden die hij kent.
Soms zegt hij mij wel eens na als ik met mijn ouders aan het bellen ben, maar ik denk niet dat hij dan echt snapt wat ik allemaal zeg.
Ik nam de kleine jongen van de grond. “Was het leuk bij oma?” vroeg ik terwijl ik hem een kus gaf. “Ja, leuk bij oma.” Zei hij met een schattige glimlach. “Blijf je nog even wat drinken?” vroeg Anne. Ik schudde mijn hoofd. “We hebben nog een lange rit voor de boeg en ik ga even kijken hoe het met Harry gaat want hij heeft nogal veel gedronken gisteren.” Anne schudde lachend haar hoofd. “Nog eens bedankt om op hem te passen hé.” Zei ik en ik gaf haar een kus op haar wang. “Jullie zijn hier altijd welkom. Daag Nash!” zei ze en ze gaf me Nash zijn koffertje aan. “Zeg dag tegen oma.” “Dag oma!” zei hij en hij leunde weg van mij om een zoen te geven aan Anne.
Hij heeft nog gezwaaid tot ze uit het zicht was, hij was nog maar enkele maanden twee maar het was al een echte charmeur. Ik denk dat ik weet van wie hij dat trekje heeft meegekregen.

Nash heeft de bijna de hele rit naar huis geslapen, pas toen zijn favoriete liedje van op het album ‘Super Simple songs’ door de boxen van de auto weerklonk werd hij wakker en begon hij enthousiast mee te doen met ’One Little Finger’. Hij zingt het liedje helemaal mee tot op het einde en tegen de tijd dat het nieuwe liedje begint rijden we de oprit van ons huis op.
Ik stapte uit en ging naar de andere kant van de auto om Nash eruit te halen. Ik klikte zijn gordel los en zette hem op de grond. Ik reikte wat verder om ook zijn koffertje van de achterbank te nemen en toen ik de deur dichtdeed zag ik Nash nergens meer. Sinds die kleine kon lopen ben ik hem iedere keer dat ik even niet kijk kwijt, maar hij maakte ook wel genoeg lawaai om hem dan weer terug te vinden.
Ik stapte het huis binnen en zag Nash op Harry zijn schoot zitten in de zetel, Nash was honderduit aan het vertellen en Harry luisterde geamuseerd. “Heeft oma weer frietjes gemaakt?” Nash knikte. “Frietjes lekker.” Zei hij. “Ik ga jullie avondeten maken” zei ik en vertrok richting de keuken zonder antwoord af te wachten.
Ik keek even rond in de koelkast en in de kastjes om te zien wat ik kon klaarmaken en besloot toen te gaan voor een simpele spaghetti omdat we toch niet veel anders in huis hadden. Ik zou morgen best nog eens naar de winkel gaan.
Ik zette al de benodigdheden op het werkblad en deed water in een kom en zette het op het vuur. ’’Ik ga mama even helpen in de keuken. Speel maar wat met je blokjes en je auto’s. hoorde ik Harry zeggen en niet veel later verscheen hij in de keuken.

Examens zijn ein-de-lijk gedaan! Yeah! Ik hoop dat jullie examens goed gelukt zijn? Ik moet donderdag mijn rapport ophalen. Spannend..
Dit stukje is wat saai maar het is een soort van intro in een nieuw 'deel' van het verhaal.

SUPER SUPER SUPER BEDANKT aan alle abo's die sinds dit weekend met 200 zijn! Ik had echt nooit gedacht dat jullie ooit met zoveel zouden zijn. Bedankt.

LUFU

Reacties (4)

 • Lovecandy

  waarom heb ik et hevoel dat Hazz steeds is blijven zoeken achter roze & nu iets meer weet?

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  Nash mag echt niet weg, je moet eerst rose nog terug vinden.

  5 jaar geleden
 • Sogra

  Waarom heb ik het gevoel dat Nash gaat weglopen nu ?
  En ik krijg ook mijn rapport donderdag ^^

  5 jaar geleden
 • Mirakel

  aah leuk snel verder!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen