Foto bij The eighties.Pagina 1

/// betekent dat het ergens anders afspeelt.
ohja. ik heb eerst alles op papier geschreven, dus ik hou het aan die pagina nummers.

1980:
Ze belanden op een open grasvlakte, waar studenten zitten te chillen. Bess die gaat op het gras liggen en is opgelucht dat ze zijn ontsnapt. (verhaal komt nog verder in het verhaal)
‘’ZO… WAAR ZIJN WE BELAND!?’’ zegt Caroline ongeduldig. Alice kijkt om haar heen. Kijkt naar de klederdracht. ‘’The eighties!’’ zeggen Luce en Alice tegelijkertijd. ‘’Dat is zo vet!’’ zegt Luce.
Caroline loopt rond en ziet een jongen die er aantrekkelijk uitziet. ‘’Hé, lekkertje! Welk jaar zijn we, want ik voel me alsof ik alles ben vergeten als ik in je ogen kijk, hihi’’ ‘’Jij ben nu in 1982? Wil je erbij zitten of zo?’’ ‘’JA’’ zegt ze meteen. /// ‘’Oké, we moeten nu beseffen dat we op een college zijn? Dan moeten we ons wel gedragen…’’ zegt Luce voorzichtig tegen Bess en Alice. ‘’Ik loop daar wel heen. Ze zien er aardig uit.’’ Zegt Bess en ze loopt naar 2 meiden die zitten te picknicken. ‘’Hallo vreemdeling… Wil je een broodje?’’ ‘’Uhm, ik vroeg mij af… Ik kom hier net en mijn 3 vriendinnen en ik willen dolgraag op deze college! Ohnee, ik zit vol.’’ ‘’Ah, cool! Jullie moeten dan meteen een uniform hebben!’’ Bess is gelukkig en seint naar Luce dat ze moet komen. Ze komt en ze krijgt een hoopje kleren van het meisje die terug is gerent. ‘’Mijn naam is Luce en dit is Bess, we zijn erg blij dat we dit van jullie hebben gekregen!’’ ‘’Geen dank, het werd saai en jullie kunnen mogelijk onze kamergenoten zijn en jullie 2 vriendinnenkomen bij Jackie en Rose. Oh helemaal vergeten, ik ben Catherine en dit is Hannah’’

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen