Foto bij 2.38 Lauren De Ruyck

Zondag 6 juli 2025

Om negen uur ’s avonds zitten Harry en ik dicht bij elkaar Mr. & Mrs. Smith te kijken. Nash ligt al in zijn bedje te slapen en het is stil in huis. Ik geef nog steeds dansles en ik geef ook nog steeds les in het lager onderwijs. Het is nu zomervakantie dus ben ik voor twee maand ‘werkloos’.
Toen Nash twee jaar en een half geleden geboren werd hielden Harry en ik hem 24/7 in de gaten, met hem zou niet hetzelfde gebeuren als met Rose. Toen hij begon te kruipen kreeg ik altijd een kleine hartstilstand toen ik hem niet meer zag, nu hij kan lopen is het nog moeilijk om hem in de gaten te houden. Maar we hebben hem gezegd dat hij nooit mag meegaan met vreemden zoals de meeste ouders hun kinderen wel vertellen, maar zo’n kleintjes zijn zo gemakkelijk te vergelijken met een snoepje of een ijsje.

Beiden waren we bijna weggedommeld toen plots de huistelefoon afging. Geschrokken zat ik meteen recht. Ik zag Harry ook geschrokken wakker worden. “Wie belt er nu zo laat nog?” vroeg ik me luidop af toen ik Harry al zag rechtstaan om de telefoon op te nemen.

“Met Harry Styles.”
….
“Oh, hallo, hoe is het in New Jersey?”
New Jersey? We kennen toch niemand die in New Jersey woont? Behalve… O, ja Tom en Austin zijn meteen op huwelijksreis vertrokken gisterenavond en die reis ging richting New Jersey.

“Ja, dat herinner ik me.”

“Nee? Maar misschien is het de zijne?”

“Wacht even.” Harry keek me aan en begon toen tegen mij te praten. “Lau, je hebt enkele jaren terug toch nog een gesprek gehad met die Oliver-gast, toch? Toen heeft hij je toch verteld dat hij ook een dochter had.” Ik dacht even terug en knikte toen ik het me herinnerde. “Ze heette Dahlia of Daila of zoiets”

“Hoor je Austin, hij heeft een dochter.”

“Ja, doe dat. Ik bel je wel terug dan.” En na dat gezegd te hebben stopte Harry het gesprek met Austin.
“Wat was er met hem?” vroeg ik nieuwsgierig aan Harry. “Hij vertelde dat hij op het strand zit en er daar een klein meisje rondliep dat er ongeveer vijf jaar uitziet en hij vind dat ze echt een combinatie van ons beiden is. Volgens hem was Oliver met haar aan het spelen maar was er geen vrouw bij. Maar ik denk dat het zijn dochter is.
Austin gaat nu proberen zo subtiel mogelijk een foto te nemen van het meisje en door te sturen.” Verbaasd keek ik hem aan. “Bedoel je dan dat hij denkt dat Oliver misschien Rose heeft?” vroeg ik met grote ogen.
Harry haalde zijn schouders op. “Hij denkt dat, maar laat ons nu maar eerst wachten op die foto, misschien is het zelfs helemaal die Oliver niet.” Zei Harry die weer naast mij kwam zitten. “Wat als het Rose is?” vroeg ik terwijl ik Harry’s hand vastnam. “Dan ga ik naar New Jersey om haar terug te halen.” Zei hij zelfzeker. Verbaasd keek ik hem aan. “Waarom jij, en niet wij?”
“Omdat, lieve schat, er toch iemand moet zorgen voor Nash.” Verontwaardigd keek ik hem aan en voor ik iets kon reageren piepte zijn mobiel.
Hij nam zijn mobiel van de salontafel en opende meteen het bestand. Samen keken we naar een foto van goede kwaliteit en waar je de gezichten heel duidelijk op kon zien. Het was inderdaad Oliver en het meisje had inderdaad veel gelijkenissen met Harry en mij.
“Ik ga, en jij past op Nash. Ik kan met Oliver praten, ik ken hem langer en ik denk niet dat jullie zo’n beste vrienden zullen zijn.” Zei ik en stond op. “Ik wil zo snel mogelijk vertrekken. Vraag even aan Austin of hij zijn achtervolging-skills uit de kast kan halen en zo te weten komen waar Oliver woont.” Zei ik standvastig. “Schat, denk eerst even na, je kunt hem toch niet zomaar gaan beschuldigen, straks is het echt zijn eigen kind.” Zei Harry rustig. “Dat ga ik ook niet doen, ik ga gewoon even langs als oude vrienden. Sms of bel Austin maar snel voor ze al weg zijn. Ik ga mijn koffers pakken.” Zei ik en draaide me om. Ik hoorde Harry zuchtten en daarna mompelde hij iets wat ik niet kon verstaan. “Zou ik niet beter ga-“ Ik onderbrak hem door te zeggen dat ik 100% zeker was dat ik alleen zou gaan.

Misschien zouden we eindelijk Rose terugvinden…

Ik vertrek zaterdag op kamp met JustMe123 voor een week en ik heb helemaal geen tijd meer om nog verder vooruit te schrijven. Dus ik zal een week geen stukjes kunnen posten.
Ik kan proberen om in de volgende twee dagen nog één stukje te posten maar ik kan niets beloven.

Gaan ze Rose daar vinden of is het gewoon de dochter van Oliver?

LUFU

Reacties (5)

 • Chyna2001

  Wie heeft jou verhaal vandaag beginnen te lezen en uitgelezen??? DEZE MEID !! Jeej!!! Ps: ben ook Belg hihi:)

  SNEL VERDER!!!!!

  5 jaar geleden
 • thatonechild_xo

  Vedaaaah

  5 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder!

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  Snel meer! Hopelijk vinden ze haar terug!

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  en dan een DNA test ^^

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen