Luke P.O.V.

Ik lag al in bed maar was nog even aan het twitteren. Toen ik zag dat Calum en Ashton hun mobiel weg legden, deed ik dat ook maar. Maar ik kon niet goed in slaap komen. Het was veel te krap met z'n drieën. Ashton en Calum bleken daar niet zoveel last van te hebben. Waarom moest ík nou weer in het midden? Ashton snurkt en Calum plakt aan me vast. Ughh..
"Sam, schatje, slaap je al?" Michael is dus ook nog wakker. Ik ben zo blij voor hem dat hij eindelijk iemand heeft gevonden die helemaal voor hem zou gaan. Misschien weet hij het zelf nog niet, maar het is overduidelijk dat Sam hem superleuk vindt.
"Baby, word wakker, please." Awhh.. Zodra mr. Clifford verliefd is, wilt hij niets anders dan bij zijn meisje zijn.
Ik hoorde het bed van Mike en Sam bewegen, waarschijnlijk omdat Michael Sam wakker probeerde te schudden.
"Wat is er, Mike?" Nu is zij ook wakker. "Je mag niet slapen." "Waarom niet?" "Omdat ik je niet wil missen. Ik wil dat we samen kunnen praten, lachen en knuffelen maar dat gaat niet als je slaapt.." Weet je zeker dat je alleen wilt knuffelen, Mike? De kleding op de grond vertelde me een ander verhaal.
"Maar ik ben moe, Michael. Ik moet morgen vroeg weg." "Maar.." "Shh.." "Maar ik wil niet zonder je zijn.. Ik wil voor altijd bij je blijven.." Dit is zo cute.. obsessed en eng, maar wel cute. Waarom zijn ze nou nog steeds niet officieel samen? Ze passen perfect bij elkaar, dat zie je zo. En ze vinden elkaar leuk, alleen zien ze dat niet van elkaar. Ze hadden net wel sex, maar zodra je ze vraagt of ze elkaar leuk vinden, ontkennen ze het.
"Ik moet echt weg morgen, ik moet nog huiswerk doen enzo.." Zit ze nog op school? Ze kan nu al genoeg geld verdienen om te overleven, waarom zou je dan ook nog zo'n opleiding willen volgen?
"Waarom ga je niet van school af?" "Daarom.. Laat me nu slapen, Mikey!" "Maar.." Het was stil. Ze negeerde Michael. Na een tijdje hoorde ik Michael zeggen met een krak in z'n stem: "Maar ik hou van je, Samantha.." Wacht.. Huilde hij nou? Michael Gordon Clifford die.. huilt? Wow, dat meisje moet wel heel speciaal voor hem zijn. Ik hoorde hem zachtjes zingen. "Don't let me, don't let me, don't let me go, cause I'm tired of feeling alone.." De manier waarop hij het zong brak mijn hart. Ik kreeg nu zelf ook bijna tranen in mijn ogen. Ik wou dat ik iets kon doen om ze te helpen, maar wat?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen