Foto bij Choice eight - Marie Grey

‘WAT DENKEN JULLIE WAARMEE JULLIE BEZIG ZIJN JUFFROUW GREY EN MENEER HORAN!?!’ roept een hoge stem. Ik open traag mijn ogen en schrik onmiddellijk als ik zie dat ik in Niall zijn armen in slaap ben gevallen.
‘Krijg ik nog een antwoord?!’ roept ze alweer. Kan ze stoppen met roepen het is ook ochtend voor ons hoor.
‘Euhm sorry, het is niet wat het lijkt.’ hoor ik de schorre stem van Niall.
‘Jaja dat zeggen ze allemaal terwijl ze stiekem vertrouwelijke informatie doorspelen.’ hyperventileert mevr. Marshall. Echt wat bezielt die vrouw? Denkt ze alleen aan die vertrouwelijke informatie? Ik denk dat ik maar eens een psychiater ga inlichten want ik krijg echt medelijden met die vrouw.
‘Ga elk naar jullie hut en kleed je maar vlug om.’ zegt ze al ietwat rustiger. Niall haalt zijn armen van me vandaan wat ik jammer vind en elk volgen we onze weg naar ons hutje.
‘Hé waar zat jij?’ vraagt Florence.
‘Niall en ik waren samen in slaap gevallen bij het kampvuur.’ leg ik het haar uit.
‘Voel je iets voor hem?’ gaat ze meteen in de aanval. Wow die zag ik niet aankomen ... maar ik weet het niet, langs de ene kant wel omdat ik me altijd goed voel in zijn buurt maar langs de andere kant twijfel ik.’ zeg ik wat moeilijk.
‘Maar vind je niet dat het ietwat snel gaat? ik bedoel maar je kent elkaar nog maar een kleine week.’ zegt Florence.
‘Ik dacht nog niet aan een relatie!’ roep ik met een gezicht van ik-dacht-daar-nog-niet-aan.
‘Ja maar Niall misschien wel.’ Florence komt naast me zitten en kijkt me heel serieus aan.
‘Kijk Florence ik wil hem echt eerst nog beter leren kennen en dan zie ik wel wat ik doe.’ glimlach ik.
We geven elkaar een knuffel want dit voelt altijd heel goed met Florence. Ik loop naar de badkamer en neem vlug een douche en droog me af. Ik doe mijn witte bikini aan dat goed matcht met mijn bruine huid. Tevreden verlaat ik de badkamer en vertrek met Florence naar de verzamelplek. Niall staat er ook al en ik schenk hem een glimlach en snel kijkt hij weg. Oke dit is weird. ‘Daag mijn lieve snoepertjes!’ klapt Marshall in haar handen. Meen je hem ‘snoepertjes’?
'Ik heb voor jullie een nieuwe opdracht. Verder in de zee drijft er een balk dat is vastgehangen door ons. Aan de balk hangen er verschillende kaartjes. Jullie moeten zo snel mogelijk de meeste kaartjes veroveren waar er belangrijke informatie op staat om de schat op het einde van de week te vinden.' Ik moet toegeven dat deze opdracht mij wel aanspreekt. Er wordt bij iedereen een lint aan de enkel vastgemaakt met het kleur van het team. Emma van ons team zal als eerste in het water springen met Jane van het andere team om een kaartje los te gaan maken. ‘GO!’ roept Marshall. Beiden springen ze in het water en zwemmen naar de balk om een kaartje los te maken. Zoals verwacht is Jane eerder aangekomen dan Emma want ja wat verwacht je van een gespierde gast? Daarna is het aan Lien dan Florence en uiteindelijk ik.
‘gogogogoooo!’ roept mijn team als ik aan het zwemmen ben. Er komt een grote golf en van angst begin ik keihard te gillen. De golf gaat over me heen en al snel kom ik alweer boven.
‘BLEH!’ roep ik. Ik ben natuurlijk vergeten mijn mond toe te doen en een hele slok zoetwater is in mijn mond terecht gekomen. Heel snel zwem ik naar de balk en duik achter een kaartje. Snel maak ik het kaartje los van het touw maar als ik wil weg zwemmen word ik teruggetrokken …

Hellow mijn liefste abo mensjes;)
laat me even weten wat je van het verhaal vindt dat zou ik echt leuk vinden
Ik zal de komende dagen zoveel mogelijk stukjes erop zetten want ik heb het heel druk met mijn vakantiejob en mijn sport ...
greetz x

Reacties (2)

  • megafanx

    waaaa!!!! ja wat xyourlovex zegt!! Red haar! straks is het een octopus :s haha xx

    5 jaar geleden
  • xyourlovex

    Is echt een leuke story! Red haar Niall!! Snell verder!! Xx:P(H)

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen