Bij het bowlingcentrum worden er teams gemaakt. Ons team bestaat uit. Mij. Ayla. Jermaine. Daley en Jasper. Die laatste vind ik wat minder maar oke. 'Oow wauw. Zo charmant' zeg ik als.ik die lelijke bowlingschoenen aan heb getrokken. 'Ja staat je beeldig' zegt daley en lacht even. 'Bij jou gelukkig wel' zeg ik en steek me tong uit. We lopen naar onze baan en kijken wie er als eerst mag beginnen en daar staat daley zijn naam. 'Zo. Jij bent goed' zegt ayla als daley maar twee pins heeft omgegooid. 'Wil jij wel eens zien' zegt daley tegen haar. 'Dat is toevallig. Ik ben nu' zegt ze en pakt een bal. 'HA IN YOU'RE FACE' roept ze als ze een strike heeft gegooid. Daley staat met open mond te kijken en ik geef haar een high five.

'HA, ik heb jullie allemaal verslagen' zegt ayla als we het bowlingcentrum uitlopen. 'Ja dat weten we' zegt dirk en geeft haar een por. We stappen met ze alle terug de bus in en als we bij het hotel aankomen kunnen we gelijk aanschuiven voor het avondeten. Na het eten duik ik met ayla op fe bank voor een filmavondje. We bellen nog voor wat roomservice en na vier films besluiten we maar eens te slapen.
'Britt. Ayla. Wakker worden' hoor ik in de verte en schrik dan echt wakker door gebonk op de deur. Ik murmel wat en stap het bed uit. 'Goedemorgen sunshine' zegt robin en lacht. 'Hoi. Wat moet je?' 'Ga je mee naar het vliegveld?' Vraagt hij. 'Nee ik wacht hier wel op ze' zeg ik. 'Oke tot straks' zegt hij. Ik gaap en knik en loop daarna weer terug naar bed.

'Britt?' Hoor ik aan de andere kant..meteen ben ik klaar wakker en stap het bed uit. 'Shaqueel' zeg ik als ik de deur open heb gemaakt en til hem op. 'Hi' zegt hij. 'Hey grote man' zeg ik. 'Waar is je kleine zus?' Vraag ik. 'Beneden bij papa en mama' zegt hij. 'Kom..ik ga me snel.aankleden en dan gaan we naar beneden' zeg ik en loop de kamer weer in. Ik kleed me snel om en laat ayla lekker liggen. 'Kom we gaan' zeg ik. Shaqueel pakt me hand vast en we lopen naar de lift. Hij drukt op het knopje en we kunnen meteen instappen. Als de lift weer opengaat lopen we naar de lobby. 'Maaam' roept shaqueel en rent naar zijn moeder toe. Met een lach op mijn gezicht loop ik erachteraan 'heey britt' zegt bouchra en geeft me een knuffel 'hey' zeg ik terug. 'Britt' zegt dina en ik pak haar op. 'Dag mevrouw' zeg ik en geef haar een kus. Ik zet haar terug op de grond en begroet ook nog snel de vrouw ban arjen en zijn kinderen. We praten wat en ontbijten met zijn alle. 'Ik ga ayla wakker maken' zeg ik. 'Hey yo. Wake up' zeg ik en duw haar heen en weer 'huh wat?' Vraagt ze en kijkt om zich heen. 'Kom. Ga ff ontbijten. Dan kunnen we bij het zwembad liggen' zeg ik. 'Jaja. Ik kom al' zegt ze en stapt uit bed. We doen alvast onze bikini aan en pakken onze spullen. 'Let's go'. Als de deuren van de lift beneden weer open gaan staat jasper daar met zijn vriendin. We kijken elkaar even aan en dan loop ik snel weg. 'Awkward' zegt ayla en ik knik. 'Ze is lelijk' zegt ayla. En ik lach even. 'ik meen het. Jij bent knapper britt' zegt ze. 'Jaja. Ga nou maar eten' zeg ik en duw haar richting de tafel.

'Meiden. Gaan jullie mee naar de training?' Vraagt bouchra en ik kijk ayla aan die knikt. 'Ja' zeg ik en staan op. 'We kleden snel om'.
'Ja we kunnen' zeg ik. We stappen de bus in en rijden naar het trainingscomplex. We gaan op de tribune zitten die ook al aardig vol zit met pers. Als de jongens komen wordt er geklapt en gefloten door de aanwezige fans en ik zet mijn zonnebril op. Zo kan ik, zonder dat iemand het ziet, naar jasper kijken. 'Jij en jasper he' zegt bouchra tegen me. Wel zacht genoeg omdat zijn vriendin twee rijen achter ons zit. Ik kijk haar aan. 'Robin?' Vraag ik en ze knikt. 'Hij heeft het gezegd' 'achja. Hij heeft een vriendin' 'nou en. Jik bent veel leuker' zegt ze 'je bent niet de eerste die het zegt' 'dat zal best inderdaad. Maar robin zei ook dat hij flirt met je' 'ik flirt ook met hem' bouchra lacht even. 'Hey. Hij slaar zijn armen om mij heen in de zee' ze kijkt me aan. 'Zo zou ik het warmer krijgen zei hij. Nou dat kreeg ik het ook' lach ik. 'Nou zeg. En dat terwijl.hij een vriendin heeft' we zijn wat harder gaan praten maar het boeit me eerlijk gezegd niet veel. 'Blijf met hem flirten. Vinden ze leuk' zegt bouchra. 'Oow dat ga ik zeker doen' zeg ik. We richten ons weer op de training. Als de training af is komt robin alle kinderen halen om een potje te spelen. 'Britt. Kom je ook. Jasper vroeg naar je' zegt hij. Ik kijk hem aan. 'Ja jij' zeg ik. Ik draai me om en zie zijn vriendin me aankijken. Ik loop de tribune af en spring over het hek. ik loop naar jasper toe. 'Whatsapp?' Vraag ik. 'We gaan elkaar nu toch niet ontlopen he britt?' 'Hoezo?' vraag ik verbaasd. 'Sinds dat ene heb je niet meer met me gepraat. Ik wil gewoon dat we normaal kunnen doen' 'jij bent niet degene die jou leuk vind oke. En dan is je vriendin ook nog hier. Dat is moeilijk' zeg ik en draai me weer om. 'Britt, alsjeblieft. Ik wil gewoon vrienden met je zijn' 'laat me daar over nadenken ok' zeg ik nog en loop weer terug naar de tribunes

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen