Foto bij 2.39 Harry Styles en Lauren De Ruyck

Maandag 7 juli 2025

Ik was er niet gerust in dat Lauren alleen zou vertrekken naar Amerika. Ik wilde zo graag meegaan met haar en haar achterna gaan maar er was nog Nash, ik kon die jongen toch niet voor, ik weet nog niet hoe lang, bij mijn ouders of bij Laurens ouders brengen. Ze zouden het waarschijnlijk wel heel graag doen op die kleine jongen passen, maar het zou toch op den duur vermoeiend voor hen worden.

Ik voelde hoe ook Lauren naast me lag te woelen. Tom was na mijn sms Oliver gaan achtervolgen en had dan zo het adres achterhaald waar hij woonde. Het was in een redelijk afgelegen plaats hadden ze erbij vermeld wat me alleen maar meer ongerust maakte.
Lauren had nog een ticket kunnen boeken voor een vliegtuig die morgennamiddag zou vertrekken. Ik had nu op dit moment het gevoel dat ik meer zenuwachtig was dan zijzelf, maar als ik haar zo hoor woelen zou het wel eens kunnen dat ze meer zenuwachtig is dan dat ze zich voorbije avond voordeed.

Na nog een hele tijd gepiekerd te hebben ben ik toch op één of andere manier in slaap gesukkeld maar de ochtend erna werd ik al weer vroeg wakker.
Ik deed de moeite niet om me nog eens om te draaien en besloot om zelf al wat opzoekingswerk te doen om Lauren te helpen.
Ik zette mijn laptop aan en zocht op Maps naar het dichtstbijzijnde hotel bij het huis van Oliver, waarbij ik dan een week een kamer boekte. Langer mocht ze niet wegblijven. Ik zocht op Facebook naar een profiel van Oliver maar helaas, ik vond niets.
Na nog enkele minuten gezocht te hebben klapte ik mijn laptop dicht en stond op om wat thee voor mezelf te maken.

Lauren De Ruyck POV

Nog vermoeid van het weinige slapen en het vele woelen van vannacht zwaaide ik mijn benen over de bedrand. Ik zou meteen mijn gemakkelijke kledij aandoen en vertrekken want het is al bijna middag. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik zo lang zou slapen. Ik zou snel nog wat te eten en te drinken halen bij Starbucks en doorrijden naar de luchthaven.
Harry lag niet meer in bed en moest dus al wakker zijn. Ik liep eerst even de woonkamer in voor ik naar de badkamer zou gaan om mij om te kleden.
Ik zag dat de Tweenies speelden op tv en Nash zat in zijn zeteltje bewonderend te kijken naar de kleurrijke poppen die over het scherm bewogen. Maar Harry zag ik niet meteen ergens. "Nash, waar is papa?" Vroeg ik. Hij draaide zich lichtelijk geschrokken om en legde zijn vingertje over zijn lippen en wees daarna naar de zetel. Ik ging richting de zetel en daar lag Harry inderdaad te slapen, met het dekentje die ik dikwijls over Nash leg als hij in slaapt valt in de zetel, over zich heen. "Ik dekentje gegeven aan papa voor niet koud." Glimlachte hij trots. Ik stak mijn duim op richting het trotse gezichtje van mijn zoon. “Goed hoor, Nash. Heb je al iets gegeten?” Nash knikte. “Goed zo, mama gaat zich eerst even omkleden. Ik kom zo terug.” Zei ik en draaide me om.
Ik nam de kleren die ik klaargelegd had voor vandaag mee naar de badkamer en deed daar wat ik moest doen.

Een tijdje later kwam ik weer de woonkamer binnen waar ik weer hetzelfde beeld als daarnet aantrof. Ik hurkte neer bij de zetel en drukte een zacht kusje op de lippen van Harry. Kort daarna opende hij z’n ogen. “Hoe laat is het?” vroeg hij met een hese stem. “Tijd voor mij om te vertrekken.” Fluisterde ik. “Ik heb een hotel voor je geboekt.” Zei hij en ging toen rechtstaan en haalde enkele papieren van de salontafel en gaf ze aan mij. “Bedankt” zei ik en kuste hem nogmaals.
Ik keek op mijn polshorloge en zag dat het tijd werd om te vertrekken. “Ik moet gaan, schat.” Zei ik en haalde trillerig adem. Ik kon niet ontkennen dat ik zenuwachtig was. “Doe je voorzichtig? Bel me als je problemen hebt of als iets niet lukt. Houdt me op de hoogte.” Zei Harry bijna smekend. “Zal ik doen.”

Niet veel later was het tijd om afscheid te nemen van Harry en van Nash. Het was moeilijker dan ik gedacht had om ze achter te laten, ook al is het maar voor een weekje.

Wie weet wat er mij komende week allemaal te wachten staat…

Helloo,
I'm back. Sorry dat het nog lang duurde maar ik had een beetje iets van een writer's block, waardoor ik niet meteen toen ik terug thuis was kon uploaden. Hopelijk komt het volgende stukje sneller en is het beter dan dit stukje.

Hebben jullie nog veel vakantieplannen?

LUFU

Reacties (3)

 • Chyna2001

  Ikke niet veel en ik wil dat je snel doorschrijft!!!!

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  is het olie dat rose heeft?:O

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  het is gen slecht stukje hoor! snel meer!:)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen