'Hij wat?' Vraagt ayla verbaasd. 'Ja. Hij kwam in de lift en zodra de deuren dichtwaren zoende hij me. Omygod ayla. Dit kan niet. Zijn vriendin is hier' zeg ik en ijsbeer wat door de kamer heen. 'Nee britt. Dit kan wel. Hij vind jou leuk, laat die joan lekker barsten. Daar heb jij niks mee te maken' zegt ze. 'Maar ayla' begin ik. 'Nee britt. Je moet er nu voor gaan. Hij zoent je niet zomaar, komop zeg je bent 23. Je mag wel eens een leuke jongen hebben' zegt ze. Ik lach even en denk na. 'Je hebt gelijk' zeg ik. 'Precies. En zorg ervoor dat die joan verdwijnt' zegt ze kwaadaardig. 'Nou zeg ayla' zeg ik lachend. Ik kijk op de klok en zie dat het tijd is om te eten. Ik trek ayla aan haar hand mee naar beneden en we gaan aan tafel zitten. Jasper komt hand in hand met joan aangelopen en gaan tegenover ons zitten. Hij geeft me een knipoog en ik glimlach. Het is vandaag voor het eerst geen buffet maar tapas. We bestellen allemaal wat en ik praat wat met de andere. 'Dus joan. Blij dat je hier bent?' Vraagt ayla en ik luister gelijk naar hun. 'Ja tuurlijk. En ik hoop hier lang te blijven' zegt ze. 'Dat hopen we allemaal' zeg ik.en glimlach naar haar. Keep you're enemies close. Ze glimlacht terug. Ik strek me benen even en trap iemand. 'Woow. Sorry. Degene die ik trapte' zeg ik. 'Dat was ik' zegt jasper. 'Sorry' zeg ik nog een keer en neem een slok van me wijn. Ik besluit jasper een beetje te pesten.

ik doe me slipper uit en ga met mijn voet langs jasper zijn been. Hij kijkt meteen op en kijkt me aan. Ik glimlach en ga steeds verder met mijn voet en streel zijn binnenbeen. Hij begint wat moeilijk te kijken en ik grinnik even. Ik ga nog een stukje verder met mijn voet en dan duwt jasper hem weg en kijkt me aan. Ik steek me tong snel uit en sta op om even naar de wc te gaan. Als ik de wc weer uitkom wordt ik aan mijn arm getrokken. 'Hi' zeg ik en kijk in jasper zijn gezicht. 'Shh' zegt hij en drukt zijn lippen op de mijne. Ik doe gewillig mee, hij legt een hand op me wang en ik leg de mijne in zijn nek. Zijn tong duwt hij tegen mijn lippen aan en ik open mijn mond, zijn tong vind de mijne en ze spelen een spelletje. Na een tweetal minuten haalt hij zijn lippen van de mijne en legt zijn voorhoofd tegen de mijne aan. 'Wauw' zeg ik en kijk omhoog in zijn ogen 'zeker wauw' zegt hij.

'Laten we gaan' zegt hij. 'Ik ga wel eerst' zeg ik en hij knikt. Ik loop weg en ga weer zitten. 'Jezus britt. Dat duurde lang' zegt ayla. 'Last van maagpijn' zeg ik. Ze kijkt me aan met een jaja blik en ik geef een blik terug dat ik het nog vertel. Nog geen minuut later komt jasper ook terug en ontvang ik een knipoog. Na het eten loop ik met ayla naar boven. We ploffen op de bank en ayla kijkt me doordringend aan. 'Wat?' Vraag ik. 'Vertel. Alles' zegt ze. 'Oke. Nadat ik klaar was met plassen. Ik moest echt. Werd ik aan me arm getrokken en zoende hij me weer. Maar nu echt een zoen. En het was perfect' zeg ik en leg me hoofd op het kussen. 'Ahaa. You are in l-o-v-e' zegt ayla en ik kijk haar aan. 'Ja ik denk het wel. Ik voel me als een kind dat een grote lolly krijgt' zeg ik en giechel even. 'Jezus britt. Je hebt het te pakken hoor' zegt ayla lachend en ik knik.

'Robin. Kan ik even met je praten?' Vraag ik de volgende dag na het ontbijt. Hik knikt en loopt achter me aan. We gaan in de lobby zitten en hij kijkt me aan. 'Ik heb gezoend en ik ben echt verliefd' zeg ik. 'Ja op jasper. Wie heb je gezoend dan?' Vraagt hij. 'Met jasper' zeg ik en zijn ogen worden groot. 'Britt..zijn vriendin is hier' zegt hij meteen. 'Daar heb ik toch niks mee te maken. Ik kan er niks aan doen dat hij mij leuk vindt' zeg ik. 'Daar heb je gelijk in. Maar doe voorzichtig alsjeblieft, ik wil niet dat hij je pijn doet' 'dat weet ik rob. Ik doe voorzichtig' zeg ik en glimlach even. 'Zorg dat je weet hoe hij hierover denkt. Ik ken jasper, maar alsnog' zegt hij en ik knik. 'Thanks' zeg ik en sta op, ik geef hem een knuffel en dan lopen we terug naar de ontbijttafel. 'Om vier uur hebben we training jongens. Doe daarvoor wat je wilt. Maar niet teveel energie verspillen' zegt mijn vader tegen de jongens. Ze antwoorden allemaal wat en staan dan op. Ik drink mijn thee nog op en sta daarna ook op. 'Wat ga jij doen?' Vraagt ayla aan mij. 'Ik ga lekker de hele dag bij het zwembad liggen. En jij?' 'Ik ga met daley op pad' zegt ze. Ik kijk haar aan en ze wordt rood. 'Ooow. Daley' zeg ik. 'Stop it' zegt ze en loopt weg. 'Veel plezier' schreeuw ik nog en ze zwaait nog even.

Reacties (1)

  • Nouki100

    Wow zo goed ! Gaaf hoe je jasper zo brutaal maakt maar het siert hem ! Je krijgt de kriebels in je buik als je die zoen partijen leest

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen