Ik zwem naar jasper die met zijn ellebogen op de kant leunt. Ik ga voor hem staan en kijk hem aan. Met zijn benen trekt hij mij naar zich toe en sla ik mijn benen om zijn middel. Mijn armen leg ik in zijn nek en breng mijn hoofd naar zijn schouder en leg hem erop. Zijn armen gaan om mijn middel 'ik ben zo gek op je' zegt hij. 'Ik ook op jou' fluister ik en breng mijn hoofd weer terug. Ik druk mijn lippen op die van hem en al snel zijn we in een tongzoen verwikkeld. En ben ik blik dat er niet veel spelers meer zijn en dat joan al naar bed is. Ik druk me nog wat dichter tegen hem aan. De zoen wordt heviger en jasper legt zijn handen op mijn kont en duwt me helemaal tegen zich aan. Hij laat een zachte kreun en ik glimlach tegen zijn lippen aan. Ik haal mijn lippen van de zijne af en kijk hem aan. 'Hmm. Het liefst ruk ik die lingerie nu van je af' zegt hij. 'Vies ventje' zeg ik en druk mijn lippen weer op die van hem. Ik voel beneden wat groeien. 'Jasper' zeg ik en lach even. 'Daar kan ik toch ook niks aan doen. Komt door jou' zegt hij. Ik giechel even en geef hen een kus op ze wang. 'Slaap bij mij vanavond?' Vraagt hij. 'Ik weet het niet' zeg ik. 'Er hoeft toch niks te gebeuren' zegt hij. 'Nou vooruit dan' zeg ik. 'Yaay' 'maar ik ga nu naar bed. Dus komop' zeg ik. Ik maak me van hem los en klim het zwembad uit. 'Kom je nog?' Vraag ik als hij blijft zitten. 'Ja zo' 'oke. Dan ga ik even naar me kamer' zeg ik en loop weg. Pak me kleren en loop naar binnen.

'Ik slaap bij jasper' zeg ik als ik de slaapkamer inkom. Ayla ligt met haar mobiel op bed. 'Britt' zegt ze streng. 'Er gebeurd niks. En als het wel iets gebeurd laat ik het je weten' zeg ik. Ze lacht. 'Is goed. Tot morgen' 'tot morgen' zeg ik. Ik pak nog snel wat dingetjes en loop dan de kamer weer uit. Ik klop op jasper zijn deur en hij doet open. 'Had verwacht dat je nog wel in het zwembad zou liggen' 'nee' zegt hij. Ik loop naar binnen en kijk naar hem. Hij heeft alleen een boxer aan. 'Ik kleed me even om hoor' zeg ik en ga naar de badkamer. Ik trek me, nog natte, lingerie uit. Ik doe een comfort beha aan en een stoffe hotpants en verwijder mijn make up nog snel. In de slaapkamer ligt jasper al op bed, ik ga naast hem liggen en kijk mee met het spelletje dat hij aan het spelen is. Als hij het level niet heeft gehaald legt hij zijn mobiel weg. Ik kruip op hem en kijk hem aan. Hij legt zijn handen op mijn onderrug. 'Lekkerding' zegt hij en geeft me een kus. 'Weet ik' zeg ik terug en hij begint te lachen. 'Egoïst' zegt hij en ik steek me tong uit.

'Gek klein meisje ben je' 'ik ben niet klein' zeg ik verontwaardigd. 'Je bent meer dan twintig centimeter kleiner als mij. Dus ja je bent klein' zegt hij. 'Oke. Vooruit' zeg ik. Ik kijk op de wekker en zie dat het al bijna twaalf uur is. 'Ik ga nu echt slapen' zeg ik. 'Ja. Nog even tanden poetsen' zegt hij. 'Shit. Ik ben me tandenborstel vergeten' zeg ik. 'Ik heb er nog wel eentje' zegt hij. Ik geef hem een kus en rol dan van hem af. We Lopen naar de badkamer en poetsen onze tanden. Als ik klaar ben ga ik alvast in bed liggen en wacht nog even op jasper die moest plassen. Ik pak me mobiel en zie een whatsapp van ayla -al wat gebeurd. Hu hu ^^- stuurt ze. Ik lach even -nee. Gaan nu slapen. Trusten- stuur ik terug. -jaja. Duurde wel erg lang voordat je terug antwoordde- ik lach even en dan komt jasper de kamer weer in. Hij kijkt me aan. 'Ayla' zeg ik. -ja joh. We hebben stomende seks gehad. Nou goed- -serieus???- -nee tuurlijk niet. Nu gaan we slapen. Goodnight bestie xxx- stuur ik terug en leg dan me mobiel weg.

Ik draai me naar jasper om en leg mijn hoofd op zijn borst en een arm eroverheen. Zijn arm gaat om me heen en kriebelt mijn heup. 'Hoor je dat?' Vraagt jasper 'wat?' 'Het bonken van me hart?' Ik luister goed. 'Ja. Hij gaat snel joh' zeg ik en kijk omhoog. 'Komt door jou' zegt hij en ik krijg een grote glimlach op mijn gezicht. 'Lekkerding' zeg ik en geef hem een kus. 'Welterusten' zegt hij. 'Trusten' zeg ik en draai me met mijn rug naar hem toe. Jasper komt achter me liggen en slaat zijn armen om me heen. 'Zo lig ik veel lekkerder' zegt hij en ik murmel even. Zijn vingers kriebelen over mijn buik en ik giechel even. 'Wat was dat' vraagt jasper en ik lach. 'Mijn giechel' lach ik terug. 'O.gosh' zegt hij en drukt een kus op mijn slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen