'Jasper?' Vraag ik als we een uur verder zijn. 'Ja?' Vraagt hij terug. Ik draai me naar hem om, 'ik kan niet slapen' zeg ik. 'ik ook niet' antwoord hij. 'En nu?' 'Ja geen idee' zegt hij terug. Hij beweegt wat en knipt daarna het nachtlampje aan. Mijn ogen moeten even wennen aan het licht en dan kijk ik jasper aan. Ik ga op me rug liggen en zucht even. Jasper komt op zijn zij naast me liggen en strijkt even met zijn vingers door mijn haren. Ik kijk hem aan en glimlach. 'Je bent mooi' zegt hij. 'Jij ook' zeg ik en hij brengt hierna zijn lippen naar de mijne. Heel zachtjes duwt hij zijn lippen op de mijne. Het begint in mijn buik te kriebelen en het is een heerlijk gevoel. Zo verliefd ben ik nog nooit geweest. We gaan over tot een liefdevolle zoen en hij legt zijn hand op mijn buik. En heel langzaam gaat hij naar boven toe richting mijn borst. Ik laat het gaan, hij stopt weer even en legt een been over de mijne heen en komt nog dichter tegen me aan liggen. Zijn hand begint weer aan de tocht en als zijn hand mijn borst gevonden heeft knijpt hij er zachtjes in waardoor ik een kreun laat. Dit betekent voor hem dat hij door mag gaan, zijn hand gaat nu onder mijn beha en vind mijn tepel die hij tussen zijn vingers neemt. Ik stop de zoen om een hardere kreun te laten en kijk hem aan.

Ik druk me dichter tegen hem aan en voel wat tegen mijn been. Ik druk mijn lippen weer op de zijne en breng met hand naar zijn schouders. Ik trek hem naar me toe en hij komt boven me hangen. Ik kijk hem aan 'gaan we dit echt doen? Want ik wil ook wachten. Echt' zegt hij. Ik twijfel even, 'ja we gaan dit doen' zeg ik zelfverzekerd en ik krijg een prachtige lach te zien. Zijn handen gaan naar mijn beha en trekt deze uit. 'Perfect' zegt hij en likt even over zijn lippen. 'You like?' Vraag ik en hij knikt overdreven waardoor ik in de lach schiet. Zijn lippen drukt hij in mijn nek en bijt zachtjes op het vel waardoor ik een zachte kreun slaak. Kusjes drukkend gaat hij naar beneden en brengt daarna zijn lippen rond mijn tepel. 'Jeeez' zeg ik en krom mijn rug. Zijn hand gaat naar beneden en vind zijn weg mijn hotpants in. Met zijn vingers verwent hij mijn clit en begin ik te kreunen. Zijn lippen verlaten mijn tepel en hij trekt mijn hotpants uit. Zijn vingers vinden mijn intieme zone weer en automatisch gaan mijn benen uit elkaar. Langzaam maar zeker begin ik tot mijn hoogtepunt te komen en als die er is schreeuw ik zijn naam door de slaapkamer. Ik kronkel nog wat na maar trek daarna jasper zijn onderbroek naar beneden, ik kijk er even naar en daarna naar jasper. Hij kijkt me ietsie onzeker aan en ik glimlach en ga weer liggen. Hij komt weer boven me hangen. 'It's perfect mister' zeg ik en druk mijn lippen ruw op de zijne. 'Condoom?' Vraagt hij. 'Pil' antwoord ik terug. 'Zeker?' Vraagt hij nog een keer en ik knik. Hij duwt zich naar binnen en een kreun verlaat bij ons beide onze mond. Langzaam begint hij te stoten. Hij voert het tempo wat op wat hardere kreunen veroorzaakt. Ik zet mijn nagels in zijn rug en bijt in zijn schouder. 'Damn jasper. Oowya' kreun ik. Hij begint nog harder te stoten. 'Aah fuck' zegt hij en zet zijn lippen in mijn nek, hij gaat weer wat langzamer maar precies in het goede tempo. Na heel wat minuten draait hij ons op en zit ik boven op hem. Ik beweeg heen en weer en leg mijn hoofd ik mijn nek als jasper mijn beide borsten vast pakt en ze masseert. 'Ik kom bijna' weet ik uit te brengen. 'Ga door dan' zegt hij terug en ik begin weer te kreunen. Ik leun met mijn handen op zijn gespierde borst en ga sneller op en neer. 'Oowja britt. Ga door. Ik kom' kreunt hij, ik voer het tempo nog wat, het bekende gevoel borrelt nog wat meer op en al snel laat ik me op jasper vallen terwijl er een heerlijk orgasme door mijn lijf heen raast. Jasper draait ons weer om en begint als een gek in me te stoten waardoor ik begin te kronkelen. 'Aah jaa. Fuck. BRITT' schreeuwt hij en ik voel hoe hij zijn goedje in me spuit.

Hijgend laten we ons naast elkaar vallen. 'You're amazing' zeg ik tegen jasper 'jij anders ook wel' zegt hij. Ik draai me naar hem toe en geef hem een kus. 'Nu ga ik weer proberen te slapen. Maar dat komt wel goed' zeg ik. 'Dat zal vast ja' ik geef hen nog een laatste kus en ga tegen hem aanliggen. Hij knipt het lichtje uit en binnen no time lig ik te slapen.
'Goedemorgen' hoor ik naast me en langzaam open ik mijn ogen. Ik kijk om me heen en doe er even om om erachter te komen dat ik niet in mijn eigen bed lig. 'Hi' zeg ik terug en kom tot de ontdekking dat ik niks aanheb. 'Owja' zeg ik. En kijk jasper aan. 'Heb je er spijt van?' Vraagt hij meteen. 'Nee geen spijt. Maar gewoon. Ik weet niet' 'je had willen wachten?' Vraagt hij en ik knik en kijk naar mijn handen. 'Sorry. Maar ik. We zijn niet eens officieel samen en tja, het was eigenlijk niet mijn bedoeling' zegt ik. 'Britt' zegt hij en brengt met zijn duim en wijsvinger mijn hoofd omhoog waardoor ik hem aan moet kijken. 'Het maakt niet uit. Ik heb er gisteravond ook nog over liggen nadenken. En ja het is snel. Maar het was de beste nacht van mijn leven' zegt hij en ik glimlach zwakjes. 'Echt waar?' Vraag ik. 'Echt waar' bevestigd hij het en drukt daarna liefdevol zijn lippen op de mijne en worden de vlinders in mijn buik weer losgelaten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen