Foto bij Extra Page 2 - Challenges

Hoi iedereen! (:
Het heeft weer even geduurd, maar hier is weer een nieuwe "extra page". Ik heb nu gelukkig eindelijk vakantie (al een paar dagen) en geen schoolstress meer! =D (Ik moet alleen nog mijn boeken wegbrengen en rapport ophalen, maar dat tel ik al niet meer mee.)
En hoewel ik nu eindelijk tijd heb om alle dingen te doen waar ik tijdens het schooljaar nooit aan toe kwam, heb ik eigenlijk nog veel te weinig gedaan, omdat ik gewoon niet weet waar ik moet beginnen. Ik heb dus ook vrij weinig geschreven (in zijn algemeen) de afgelopen tijd (wat misschien ook te maken heeft met het feit dat ik merk dat ik hét verhaal waar ik de laatste vijftien/zestien maanden het meeste mee bezig ben geweest nu eindelijk is aangekomen op het moment waar ik al die tijd naar toe heb gewerkt (namelijk het einde) en ik nu het gevoel heb dat ik aan een hele hoop dingen tegelijk werk, maar niet aan één hoofd-schrijfsel en dat is nogal ongemakkelijk voor iemand die zo ongeorganiseerd is als ik. Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel) en ik ben nog een beetje bezig alles weer op te pakken, om het zo maar even te zeggen, maar ik weet hierdoor dus niet wanneer jullie een volgende "extra page" kunnen verwachten en wat voor extra page dat dan precies gaat worden van de ideeën die ik nu heb, maar ik hoop dat jullie dat geduld kunnen opbrengen (: (en anders ben je natuurlijk nog steeds niet verplicht om voor de extra pages bij dit verhaal te blijven hangen).
Verder ga ik komend weekend op vakantie (en ik weet nog steeds niet waarheen, haha:P), dus ik ben bang dat ik dan ook niet zo met schrijven bezig ben. Ik ben ook nog steeds van plan te antwoorden op jullie reacties op de laatste hoofdstukken van dit verhaal en op alle andere GB's en dat soort dingen waar ik nog op moet antwoorden en ik wil ook echt beloven dat dat allemaal nog komt, maar ik weet gewoon niet wanneer, ook omdat ik niet te veel druk op mezelf wil zetten.
Ik hoop dat deze intro niet te lang en onoverzichtelijk is (je hóéft het natuurlijk ook niet per se te lezen), maar ik zit gewoon met een heleboel dingen in mijn hoofd die ik er af en toe even uit moet gooien (:
In elk geval, ik wil jullie niet zonder iets van dit verhaal achterlaten voordat ik wegga, dus ik heb iets bedacht, waar jullie eventueel ook nog iets mee zouden kunnen doen als je je verveelt deze vakantie.
Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vinden! (:

Groetjes van Charlotte (:

P.S. En daarover had ik hier nog niks geschreven, maar ik heb 1D en 5sos vorige maand dus live gezien en het was echt ASDFGHJKL geweldig!! =D Ik heb echt een superleuke avond gehad en beide bands zijn zo goed live!! Ik had aan het eind van de avond echt pijn in mijn wangen van het glimlachen, haha ^^
Wat vonden jullie ervan, als jullie ook geweest zijn? (:
P.P.S. (Ik weet trouwens niet helemaal zeker of dat plaatje hierboven wel helemaal correct Frans is, maar ik vond het gewoon leuk ^^ )

Hallo allerliefste lezers! (Wat ben ik toch weer een slijmjurk... Maar wel serieus, ik vind jullie echt heel erg lief (: )
Stel je voor, het is vakantie, maar je zit thuis en het weer in Nederland/België heeft eens besloten dat het geen zin heeft om mooi zomers te zijn en in plaats daarvan is het gaan regenen o.i.d. Je hebt daardoor geen zin om naar buiten te gaan en treft jezelf even aan in zo'n bui dat je even niet weet wat je met je dag aan moet en op de rand staat in een diepe put van verveling te zakken... Wat doe je dan?
Nou, als je zin hebt om mij te helpen met het creëren van "Extra Pages" voor dit verhaal, dan heb ik hier een oplossing voor je (:

Bij deze presenteer ik jullie de officiële DITR-CHALLENGES!
En ik heb eerlijk gezegd geen idee of jullie dit wel leuk vinden, maar het leek mij gewoon een heel leuk idee om bij deze extra pages ook een soort inbreng van de lezers zelf te hebben.

Dus, wat houdt het in?
De DITR-challenges lijken een beetje op de kleine wedstrijdjes die ik gedurende dit verhaal heb gehouden, alleen ik dan iets minder in wedstrijdvorm (tenzij dat de enige manier zou zijn om jullie zo ver te krijgen om mee te doen, dan kan ik er mogelijk nog een wedstrijdje van maken).
Het idee van deze challenges (het zijn er twee) is dat ik van beide achteraf een soort overzicht maak van de inzendingen, die dan beide een 'extra page' vormen.
Dus als je je verveelt, of als je zin hebt om iets voor mij te doen of als je wilt meehelpen iets dat extra is voor dit verhaal te creëren, ga ik bij deze op mijn knieën en smeek ik je om alsjeblieft aan de challenges mee te doen (:

Challenge one - The DITR-collectors challenge:
Het idee van deze challenge komt van het feit dat ik af en toe van mensen plaatjes enz. toegestuurd krijg die hen aan dit verhaal doen denken, zoals deze van Aletheia, deze van iHeartLJP, van Ajay9889 kreeg ik een link naar dit liedje en dat soort dingen.
Ik vind het echt heel erg leuk als mensen aan dit verhaal denken als ze zoiets op internet tegenkomen en ik vind het ook heel leuk dat jullie er dan aan denken het in een reactie op dit verhaal achter te laten, dus het idee voor deze 'challenge' bestaat ook daaruit.
Ik wil een soort grote verzameling maken van allerlei dingen die met DITR te maken hebben: plaatjes, liedjes, filmpjes, tekstjes, citaten, wat dan ook. Het mogen ook leuke foto's of filmpjes van Niall of andere leden van One Direction zijn als je dat wil (evt. zelfgemaakt tijdens concerten (: ), dat maakt allemaal niks uit, als het op de een of andere manier maar een soort connectie heeft met dit verhaal. Helemaal leuk zou het zijn als jullie zelf iets zouden maken, zoals dit plaatje waar ik ooit een keer een citaat uit DITR overheen geplakt heb:


Dus tekeningen, fotobewerkingen, gedichtjes, eigen foto's, enz. zijn natuurlijk ook altijd welkom, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet als je geen zin hebt om er veel tijd aan te besteden.
Het idee van deze 'challenge' is vooral dat het eigenlijk bijna geen tijd hoeft te kosten. Je hoeft hier echt geen hele hoop tijd aan te besteden en het hele internet af te zoeken en dat soort dingen, het is meer dat ik jullie vraag om als jullie toevallig ergens iets (alles mag!) tegenkomen, wat jullie om welke reden dan ook aan DITR doet denken, laat het dan ergens bij deze story achter in een reactie en dan maak ik er één grote verzameling van.
Ik heb geen idee wat jullie hiervan vinden, maar mij leek het gewoon heel leuk, dus zelfs als je het stom vind, maar je komt toch iets tegen waarbij je aan DITR moet denken, zou je het dan alsjeblieft toch aan mij willen laten weten, gewoon om mij even een plezier te doen? (:
(En nogmaals, je hoeft er echt niet veel tijd aan te besteden!)

Challenge two - The "alternative ending"-challenge:
Deze challenge is misschien iets uitgebreider.
Aangezien Quizlet natuurlijk vol zit met creatieve talenten en schrijvers, vroeg ik me af: hoe zouden jullie dit verhaal hebben laten eindigen, als je de touwtjes hiervan in handen had gehad?
De opdracht bij deze challenge is dus om een soort alternatief einde voor DITR te schrijven. Hier zitten geen regels of wat dan ook aan vast. Je mag zelf kiezen vanaf welk punt in het verhaal je schrijft (je zou bijvoorbeeld dus verder kunnen gaan waar ik opgehouden ben, je zou ook kunnen al vanaf de eerste ontmoeting tussen Niall en Jay er een ander verhaal van kunnen maken). Je mag ook de lengte helemaal zelf bepalen, het hoeft dus niet uitgebreid te zijn. (Ik verwacht geen teksten van duizenden woorden, een omschrijving van een paar zinnen is ook prima!) Ook hoef je het totaal niet serieus te nemen, je mag alles verzinnen wat je wil! (Dus als Jay opeens een vampier wordt en Niall en drugdealer blijkt te zijn: prima, mag allemaal! Gebruik je fantasie maar (: )
Om een voorbeeld te geven, is hier het alternatieve einde dat ik eens in de intro van Page 146 opgeschreven heb:
Jay gaat dood in een auto-ongeluk, Niall beseft dat hij eigenlijk verliefd is op Jays ex-vriendje Nick, maar die is inmiddels een stelletje geworden met Jays zus Marieke, die ook nog eens zwanger is. Als het kind geboren is, steelt Niall het uit het ziekenhuis en ontvoert hij het naar New York, waar hij vervolgens een valse naam aanneemt en het kind als zijn eigen zoon/dochter (ik weet niet precies wat het is) opvoedt. Niemand zal ooit te weten komen dat Pedro Dick McNandos ooit Niall Horan was, zanger van boyband One Direction, die ooit op mysterieuze wijze verdwenen is...

Ook bij deze challenge geldt dus dat je er helemaal niet veel tijd aan hoeft te besteden (mag wel, als je dat wilt, hoeft niet), omdat je ook gewoon het eerste dat in je opkomt nu in de reacties kunt typen. Ik zou het gewoon heel leuk vinden als je iets zou willen insturen, zodat ik een soort overzicht kan maken met allerlei alternatieve eindes voor dit verhaal. (:

Dat waren de challenges! Ik heb geen idee wat jullie ervan vinden, en natuurlijk verwacht ik ook niet extreem veel mensen zullen reageren, maar als je zou willen meedoen zou het echt heel fijn zijn! En mogelijk, als jullie dat zouden willen, zou ik ook best een soort extra iets willen maken voor de mensen die meedoen, bijvoorbeeld dat ik een soort "secret extra page" maak die alleen de mensen die iets ingestuurd hebben bij de challenges in hun PB inbox krijgen, of een uitgebreider alternatief einde (losstaand van het "hoe het verder gaat"-hoofdstuk, waarvan ik binnenkort sowieso al een extra page voor jullie allemaal zal plaatsen, natuurlijk), of iets anders waarvan ik nog niet weet wat, als dat nodig is om jullie over te halen om bij dit hoofdstuk een reactie op de challenges achter te laten (:

In elk geval: have fun. Je hoeft dit natuurlijk alleen te doen als je het leuk vindt (:

En geniet van je zomer/vakantie, natuurlijk! (:

Reacties (11)

 • Schack

  Over de eerste afbeelding: ik zag dat theekopje, en ik dacht aan je vorige username, en van het één kwam het ander.:Y)

  5 jaar geleden
 • Schack

  Liedje
  Afbeelding
  Life isn't about waiting for the storm to pass
  It's about screaming with the thunder
  Running with the lightning and
  Learning to dance in the rain.
  Afbeelding

  5 jaar geleden
 • Lugano

  Klinkt tof, ik zal het keer doen!

  5 jaar geleden
 • HappyNialler

  Het lied: Prayer in C, Lily Wood And The Prick

  Doet me enorm denken aan de laatste hoofdstukken. Dat niall en jay elkaar niet bellen omdat... Nou ja, dat is gewoon te lang om uit te leggen hahaha.
  Maar dat je het even weet xx

  5 jaar geleden
 • HappyNialler

  wel... voor challenge one:
  het kwam met bakken uit de lucht, ik herhaal: bakken!, haha, en ik stond bij mijn fiets te lachen en te zingen en te dansen en alle mensen bij de aldi moesten om mij lachen want het regende echt heel hard.
  xx

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen