'Jij hebt seks gehad' zegt ayla meteen als ik onze kamer weer in kom. 'Niet' zeg ik en loop meteen naar de slaapkamer toe. Ayla komt achter me aan en gaat op haar knieën op het bed zitten terwijl ik schone kleren uit de kast pak. 'Britt?' Vraagt ze. Ik draai me om. 'ja ayla' zeg ik terug 'heb jij seks gehad met onze uber sexy keeper Jasper Cillessen?' Vraagt ze. 'Nou allerliefste ruby. Dat heb ik inderdaad' zeg ik. Ze begint te gillen. 'Echt?' Vraagt ze. Ik knik. 'Vieze vuile slet' zegt ze lachend. Ik kruip ook op het bed en we gaan beiden liggen. 'Vertel?' 'Details?' 'Alle' zegt ze terug en ik begin alles te vertellen. soms lacht ze hardop en soms kijkt ze met grote ogen naar me. 'Jullie zijn echt gek op elkaar britt' lacht ze en ik knik. 'Zeker. Hij is het gewoon. Echt waar' zeg ik en dan wordt er op de deur geklopt. Ik open hem en zie joan voor me staan. 'Hi' zeg ik en laat haar binnen. 'Ik wou nog even gedag zeggen voordat ik wegga' zegt ze. 'Hoelaat ga je weg?' 'Over een halfuurtje is de taxi hier. 'Nou kom dan gaan we nog even wat drinken' zeg ik en ze knikt. Ik roep naar ayla dat ik weg ben en loop samen met joan naar beneden waar we buiten op het terras gaan zitten. 'Ik hoop dat je gelukkig wordt met jasper' zegt joan en ik hoort dat ze het terecht meent. 'Dankje. Ik heb nog steeds schuldgevoelens weet je?' 'Dat hoeft echt niet' lacht ze even. 'Dat weet ik. Dat heeft jasper ook al gezegd maarja' 'ik wil wel graag contact met je houden' zegt ze en ik knik. Ik geef me haar telefoon nummer en zie jasper dan naar buiten komen lopen.

'Hi lady's' zegt hij en schuift aan. 'Hooi' zeg ik. En ook joan zegt een hoi. 'Waar hadden jullie het over?' Vraagt hij nieuwschierig 'over dat britt zich nog steeds schuldig voelt' zegt joan en kijkt me aan. 'Dat hoeft niet. Joan en ik hebben alles uitgepraat' zegt jasper. 'Alles is goed. Ik hoop wel dat we gewoon contact kunnen houden met elkaar' zegt joan en kijkt jasper aan waarna hij knikt. Als de taxi aan is gekomen helpt jasper haar met haar koffers en geef ik haar een knuffel. Ze geeft jasper een allerlaatste kus en kijkt me dan aan. 'En wordt gelukkig samen. Ik beveel het jullie' zegt ze lachend waarna jasper en ik ook lachen, we geven nog een laatste knuffel en dan stapt ze echt in de taxi. We zwaaien en dan rijdt ze weg. Jasper slaat een arm om schouder een en drukt een kus op me kruin. 'Zeker dat ik gelukkig met jou wordt' zegt hij en we lopen terug naar binnen.

'Ik ga even wat eten' zeg ik als ik me maag hoor knorren. 'Wat dacht je van een filmpje met roomservice?' Zegt hij en slaat zijn armen om me heen. 'Nou dat klinkt ook erg verleidelijk' zeg ik 'maar hoe kom je aan een film?' 'Ik heb een laptop' zegt hij en ik knik. We lopen naar boven en hij besteld wat te eten terwijl ik via netflix een film uitzoek. Ik stop bij de nieuwe transformers en vraag of deze goed is. Hij roept een ja en ik klik er vast op. We wachten nog tot het eten er is en gaan daarna op de bank zitten. De laptop gaat op tafel en de kar met eten gaat voor ons staan. 'Heb je voor een heel weeshuis besteld?' Lach ik. 'Heb gewoon wat dingetjes besteld' zegt hij. Ik nestel me tegen hem en neem een croissantje met ham en kaas en zo kijken we, onder het genot van een heerlijk ontbijt, de film af.

'Hebben jullie nog training?' Vraag ik als de film af is gelopen. 'Ja een uitlooptraining, morgen weer een normale training. Dan zijn we zondag een dag vrij en hebben we maandag en dinsdag training en woensdag de wedstrijd' legt hij uit. 'Ik vroeg alleen of je vandaag nog moest trainen. Maar oke. Dankje' zeg ik en steek me tong naar hem uit. 'Alsjeblieft' zegt hij terug. 'Hoelaat moeten jullie vandaag?' Hij kijkt op zijn horloge. 'Shit. Over een kwartier moet ik beneden zijn' zegt hij springt de bank af. 'Ik ga ook naar me kamer' zeg ik. Hij drukt snel een kus op mijn mond en rent daarna de slaapkamer in. Ik lach even en schudt mijn hoofd en loop naar mijn eigen kamer om me om te kleden en me mobiel en zonnebril te halen.
'Eerder dan jasper' zeg ik als ayla en ik beneden aankomen. 'Hij heeft nog drie minuten' zegt joëll en ik knik. 'Ik ben er' roept jasper en komt aangerend. 'We kunnen' roept danny blind en we stappen de bus in. De spelersvrouwen, waaronder ik en ayla, gaan op de tribune zitten en ik zet me zonnebril op. Ik maak een foto van de jongens en zet hem twitter -enjoying the sun while the boys train in this warm weather ^^- ik post hem en kijk snel wat op facebook. het is niet veel boeiends en ik open me camera weer. Ik zoom in op jasper en maak een foto van hem. 'kom foto' zegt ayla en ik maak een foto van ons.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen