Hand in hand loop ik met jasper over het strand. Het de avond voor de wedstrijd tegen Australië en hij is behoorlijk zenuwachtig. Wat te begrijpen is, we hebben nog nooit van hun gewonnen. 'Je pakt ze morgen. Echt waar' zeg ik tegen hem. hIj haalt ze schouders op. 'Jasper' zeg ik en we stoppen met lopen. 'Ik snap dat je zenuwachtig bent. Maar ga je vandaag en morgen de hele dag zo chagrijnig doen? Anders ga ik nu terug naar het hotel' zeg ik tegen hem en kijk hem aan. Hij geeft geen antwoord en kijkt naar de zee. 'Oke. Doei ik ga' zeg ik en begin het strand af te lopen. 'Britt. Wacht' roept hij maar ik loop door. 'Britt stop' ik draai me om en ga met mijn handen in me zij staan. Hij komt op me afgerend. 'Het spijt me oke. Ik ben gewoon zenuwachtig, want ik wil me echt laten zien dit wk' zegt hij en pakt mijn handen vast. 'Het spijt me' zegt hij nog een keer en kijkt me met puppyoogjes aan. 'Het is al oke. laten we teruggaan' zeg ik en hij knikt. Hij pakt me hand weer vast en zo lopen we naar het hotel.

'Naah jasper' zeg ik als we de kamer inkomen. In een pad naar de slaapkamer staan waxinelichtjes. Ik loop het pad en open de slaapkamerdeur, hier staat een hart van waxinelichtjes en op het bed liggen rozenblaadjes. 'Waarom heb je dit gedaan' vraag ik en draai me naar hem om. 'Omdat ik wil laten zien dat ik om je geef. Britt wil je mijn vriendin zijn?' Vraagt hij. Ietwat onzeker. En opent een doosje waar een prachtige ring inzit. Ik breng me handen voor me mond. 'Ja dat wil ik' zeg ik en er komt een brede lach op mijn gezicht, bij jasper verschijnt er ook één en hij geeft schuift de ring om mijn vinger. Hij knuffelt me en tilt me op. Hij draait een rondje en ik druk een kus op zijn lippen.'je maakt me de gelukkigste jongen op aarde' zegt hij. 'Jij mij het gelukkigste meisje' zeg ik en druk mijn lippen weer op de zijne. Hij gooit me, niet heel hard, op bed en kruipt bovenop me. Hij begint me weer te zoenen en zo maken we er een gezellige avond van.

'Hmm' zeg ik als ik wakker wordt van kusjes op mijn wang. Ik glimlach en open mijn ogen om in die van jasper te kijken. 'Goedemorgen lieverd' zeg ik. 'Morguh schat' zegt hij en geeft me een kus. 'Ik moet gaan trainen' zegt hij en ik knik. 'Ik blijf nog even liggen' zeg ik en hij stapt uit bed. Kleedt zich aan en geeft me nog een kus en loopt daarna de deur uit. Ik val al snel weer in slaap en wordt na een aantal uur weer wakker. Ik kijk op de wekker en zie dat het al bijna half één is. Ik ga rechtop zitten en stap dan het bed uit. Ik neem een snelle douche en loop daarna naar mijn eigen kamer om alvast mijn oranje tenue aan te doen. Als ik beneden ben zitten de vrouwen allemaal te eten en ik schuif aan. 'Woow britt. Wat is dat?' Vraagt de vrouw van ron vlaar en ze wijst naar mijn vinger. Ik wordt rood en zie alle meiden naar me kijken. 'Ja ik uhm' hakkel ik. 'Ben je ten huwelijk gevraagd?' vraagt bouchra en ik schudt mijn hoofd. 'Nee. Jasper en ik zijn officieel en dit was zijn cadeau' zeg ik. 'Wauw. Hij is echt prachtig' zegt ayla. 'En ik ben zo blij voor je' zegt ze en geeft me een knuffel. 'Maar hoe zit het met joan dan?' Vraagt de vrouw van arjen. 'Ze is vannochtend terug gevlogen naar nederland. Ze is er oke mee en blijven vriendinnen' leg ik uit. 'Jeetje. Moet voor haar toch moeilijk zijn. Niks tegen jou hoor britt' zegt yolanthe. 'Ja. Ik heb ook lang schuldgevoelens gehad. Die heeft ze van me afgepraat. Gelukkig blijven we contact houden. Daar ben ik blij mee' zeg ik en drink me thee op. 'Ik hoop dat jullie gelukkig worden' zegt bouchra gemeend. 'Dankje' zeg ik. We praten nog wat en vertrekken daarna naar het stadion. Het is een eindje rijden en ik ga naast ayla op de bank zitten. 'Dus hoe heeft ie het gevraagd?' Vraagt ze nieuwschierig. Ik leg alles uit. 'Ohgod britt. Wat ontzettend lief en romantisch' zegt ze. 'Weet ik' zwijmel ik nog even na.

We zetten ons op de tribune neer en ik maak een foto van het veld -game time. Australia vs. The Netherlands. Go holland <3- zet ik op twitter en stuur, net zoals vorige wedstrijd, Jasper nog een whatsapp. Ik weet niet of hij hem leest. Maar gewoon voor het gevoel. Ik praat wat met de meiden als er opeens gegil en geroep het stadion instuift. Ik kijk op en zie de mannen voor de warming up het veld oplopen. Ze zwaaien even allemaal en beginnen dan.
'Daar gaan we' zeg ik en zet me zonnebril op. Uit volle borst zingen we mee met het wilhelmus en dan begint de wedstrijd. Na twintig minuten scoort arjen een doelpunt en gaan we uit ons dak. Snel stoppen we hier mee omdat australie ook een doelpunt maakt. Na de rust krijgt robin een gele kaart en scheld ik even op de scheidsrechter. De 54ste minuut wordt gevuld met een doelpunt aan australiaanse kant door een penalty maar 4 minuten later scoort robin een doelpunt en wordt het stadion overladen door het ole ole. Tien minuten later is het weer zover en scoort memphis zijn doelpunt. Verder wordt er nog wat gewisseld en is na 90 minuten de wedstrijd af. We staan op en zingen mee met de supporters. Ik til dina op en wachten tot de jongens langs ons lopen met hun ere rondje. We zwaaien naar robin en hij geeft dina een handkus. Ik ontvang een knipoog en een grote lach van jasper en ik zwaai. nadat de jongens de kleedkamers in zijn gegaan lopen wij met zijn alle naar de bus. In het hotel wachten we op de jongens en als ze aankomen loopt jasper op me af. 'Gefeliciteerd schat. Ben trots op je' zeg ik en geef hem een kus. Ayla komt op ons af. 'Ik zweer je jasper. Als je haar ooit pijn doet. Nouu dan kom je het te weten' zegt ze streng en wijst even met haar vingertje. 'Ik zal haar nooit pijn doen. Beloofd ayla' zegt hij. 'Mooizo' zegt ze en geeft hem een knuffel. 'Zullen we het maar aan mijn vader vertellen?' Stel ik voor en hij knikt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen