Foto bij the real me

Sorry dat ik zo lang niet heb geschreven.
Ik ben ziek geweest heb een toelatingsexamen gehad voor volgend schooljaar en kben op vakantie geweest(daar was heel slechte wifi)
Nu ga ik zorgen dat ik de hoofdstukjes inhaal;)xx

We komen aan bij Jennifer. Ik ga het hen gewoon vertellen. 'Lily,Jennifer, ik moet jullie iets vertellen.' De meisjes kijken me bang aan. 'Ik ben niet zoals jullie. Ik ben een vampier.' Jennifer begint te lachen. 'Gaat ge sevens wegvliegen?' Ik kijk haar kwaad aan waardoor ze doorheeft dat ik het meen. ' Is dit echt waar?' 'Ja Lily dit is de echte ik.' Lily loopt meteen naar de kleedkamers. 'Lily wacht!' Roep ik naar haar maar ze blijft gewoon lopen. Idioot dat ik ben! 'Jennifer wacht hier.' Ze knikt niet in staat om iets te zeggen. Ik loop naar de kleedkamers. De redster werpt me een dode blik toe waardoor ik het laatste stuk snelwandel. Ik kijk rond en zie in een hoekje Lily zitten. 'Wanneer ging je het zeggen! Moesten we misschien eerst je vleugels zien voor je het zou zeggen? Ik heb net met je gekust en ik weet eigenlijk niet eens wie je bent! Wat verberg je nog meer?!' Al deze dingen riep ze kwaad naar me toe. IK had het wel verdiend en ze had gelijk. Ik pak Lily in mijn armen. 'Ik hou van je, maar ik was bang voor je reactie. Misschien wou je wel helemaal niet meer met mij. Het spijt me. Ik had je moeten vertrouwen. Ik ga wel terug naar Jennifer je komt maar als je er klaar voor bent.' Zeg ik tegen Lily en loop weg.'Josh wacht!' Hoor ik Lily roepen als ik bijna aan de deur ben. Ik loop naar haar toe. 'Ik hou ook van jou vampier' Zegt Lily. Dat is een goede. Ik kijk terug naar Lily. Ze komt dichter met haar hoofd. Ze plaats haar zachte lippen op de mijne. Ik leg mijn handen op haar heup en Lily haar armen liggen op mijn schouders. Ze woelt met haar handen door mijn haar.
'Wtf! Wat zijn jullie aan het doen?' Shit, waarom moet Jennifer net nu geen geduld meer hebben.'Jennifer, ik had je toch gezegd te wachten.' 'Ja ik kan wel zien waarom!' Antwoordt ze kwaad. 'Jennifer, Josh en ik zijn een koppel.' Zegt Lily droog. 'Sinds wanneer?' Vraagt Jennifer.'Sinds dat jij bij dat meisje zat.' Jennifer loopt huilend weg. Ze roept nog snel:'Tot morgen op school.' 'Oh,shit! We hebben morgen school.' 'en ik heb een vriendin die me haat.'Zegt Lily. Ik pak haar in mijn armen en ga zitten zodat ze op mijn schoot zit. 'Ze is niet kwaad op jou maar op mij. Niemand kan kwaad op jou zijn.' Zeg ik tegen Lily. Ze kijkt me met een slappe glimlach aan 'IK hou van je Josh.' 'En ik hou van jou Lily.' We zitten zo een tijdje. 'Josh?' 'Ja Lily?' 'IK denk dat ik maar eens naar huis ga we hebben ook nog een huistaak te maken.' Zegt Lily. 'Dank je dat je me eraan laat denken dat we voor die kutman een huistaak moeten maken.' 'Ik snap waarom leerkrachten je niet mogen.' 'Dat is echt gemeen Lily.
NU moet je het goed maken.' 'Hoe?' ' Dat weet je maar al te goed Lily.' Lily komt dichterbij en plaats haar zachte lippen op de mijne. Ze haalt haar lippen van me af. 'Tot morgen.' 'Tot morgen Babe.Ik haal je op om 8uur.' We geven elkaar nog een knuffel . Ze wandelt rustig naar buiten. 'LIly wacht!' Roep ik. Ze blijft staan en kijkt me heel raar aan. Ik loop naar haar toe. 'Ik kan toch niet weggaan zonder afscheidskus.' Ik breng mijn hoofd nog wat dichter naar Lily en plaats mijn lippen op die van Lily. Daarna lopen we allebei naar huis. We wonen niet zo ver van het zwmbad dus zo ver is het niet. Als ik thuis kom gooi ik mijn spullen het huis in en loop naar de tuin. Ik pak wat poetsspullen en zet ze klaar. Dan haal ik mijn quad. Als ik LIly ga halen doe ik dat niet met een vuile quad. Daar is ze te mooi voor. Als ik klaar ben met mijn quad loop ik naar binnen. Aangezien ik een vampier ben, ben ik dus alleen thuis. ALTIJD! Ik word wel in het oog gehouden door de vampierenraad. Ik zie in de koelkast nog een pakje lasagne liggen van de aldi. Lekker. Ik ga in de zetel zitten en maak vlug het huiswerk.
Ik kijk ook nog een film. Alleen weet ik niet hoe hij heet maarja who cares? De volgende ochtend wordt ik plots wakker. Shit half 8. Over een kwartier moet ik vertrekken naar Lily. Ik spurt naar boven zoek een shirt en een short. Het is nog steeds warm. Loop naar de badkamer neem vlug een douche. Ik schrok ook een boterham naar binnen. Zoek mijn schoolboeken bij elkaar en loop naar buiten. Ik loop snel weer naar binnen. Een quad rijd niet als je geen sleutel hebt. IK pak ook de huissleutel mee. Ik start mijn quad en vertrek naar Lily.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen