Foto bij 2.43 Lauren De Ruyck & Harry Styles

Dinsdag 8 juli 2025

Met bonkende hoofdpijn word ik wakker. Ik wilde me bewegen maar mijn rug werkte tegen, sinds de geboorte van Nash had ik wel vaker last van rugpijn maar nu deed mijn rug wel erg veel pijn. Ik open mijn ogen. Ik scan met mijn ogen de ruimte waar ik me bevind. Het lijkt op een kleine, oude schuur die enkel verlicht wordt door het zonlicht die door de openingen van de houten planken valt. Nu pas merk ik dat ik op de grond lig, maar mijn hoofd ligt wel op een kussen, een kussen die ik niet herken. ‘Hoe lang lig ik hier al? Waar ben ik? Waarom ben ik hier? Hoe ben ik hier gekomen?’ zijn voorbeelden van vragen die op dat moment door mijn hoofd gingen. Ik probeerde me te herinneren hoe ik hier geraakt ben maar ik herinner me niets. Ik denk na en probeer de recentste herinneringen naar boven te halen. Ik moest naar iemand gaan omdat die persoon Rose had, maar ik kan me niet goed herinneren wie dat was. Ik besloot om daar nu niet te hard over na te denken, hetgeen dat ik echt wilde was hier weggeraken. Ik lag op mijn buik op de grond en mijn armen lagen losjes langs mij. Ik was niet vastgebonden dus als mijn rug wat meewerkte moest het makkelijk zijn om hier uit te geraken. Maar het was mij nog steeds een raadsel hoe het komt dat ik zomaar op de grond gaan slapen ben.
Ik draaide me op mijn rug en bleef even liggen op de grond, ik liet mijn rug even rusten. Ik zag dat de witte strepen op mijn top vuil geworden waren door de aarde waar ik op gelegen had. Ik probeerde het vuil weg te vegen maar het hielp niet echt. Ik stond in één beweging op en probeerde de pijn in mijn rug te verbijten. Ik keek even rond in de schuur en zag de toen een poort. Ik wandelde richting de poort en probeerde die open te krijgen. Ik trok, niets gebeurde. Ik duwde, niets gebeurde. Ik keek door de spleet van twee planken naar buiten en zag op een 400 meter van de schuur een huis staan. Ik sloot even mijn ogen omdat ik me toch nog steeds wat moe voelde.
Oliver! Ik wist het weer, Oliver heeft Rose, ik was plots moe en… shit, hij moet iets in die cola gedaan hebben. Ik probeerde nogmaals de deur open te krijgen maar tevergeefs. Er was niets anders in de schuur dan wat tuinmeubelen en een grasmaaier. Mijn handtas was nergens te bespeuren dus iemand bellen was geen optie, schreeuwen ook niet want het ligt hier allemaal nogal afgelegen. Ik wandelde de schuur rond om misschien een rotte plank of een plank die ontbrak te vinden waar ik dan misschien door zou kunnen maar enkel in het dak zat hier en daar een gat maar dat was te hoog.
Met een zucht ging op één van de tuinstoelen zitten die ook in de schuur stond.

Harry Styles POV

Sinds twee uur(In New Jersey negen uur ‘s morgens) deze namiddag had ik niets meer van Lauren gehoord. Ze had verteld dat ze zodra ze terug was van Oliver iets zou laten eten. Het was nu bijna middernacht hier en ik had nog altijd niets gehoord van Lauren. Ik geloof niet dat ze al tien uur bij Oliver zit. Ik probeer mezelf al de hele tijd wijs te maken dat ze het gewoon vergeten is, maar toch heb ik het gevoel dat er iets mis is. Om gerust te kunnen slapen besloot ik toch maar om haar eens te bellen. Ik hoopte dat ik straks gewoon de opgewekte stem van mijn vrouw aan de lijn zou krijgen en dat wat ik mezelf al de hele tijd wijs maakte werkelijkheid zou worden.
De beltoon ging een paar keer over. “Komaan, neem op.” Fluisterde ik tegen Lauren, ook al kon ze me niet horen. Op het moment dat ik wou wegdrukken werd er geantwoord, maar niet door degene die ik verwacht had.


Hellooo,
Ik ben terug van Londen en wil echt terug. We hebben pracht weer gehad, de eerste dag 32° en zaterdag en zondag toch ook wel warm.

Wie denken jullie dat de persoon is die de mobiel van Lauren opneemt?

LUFU

Reacties (3)

 • magiclove

  Snel verder!

  4 jaar geleden
 • Cliffayne

  Harry ga achter haar aan! :o:(

  4 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Ik denk dat het Oliver is...
  Maar aangezien dat heel voorspelbaar is ga ik voor Rose!
  Snel verder xx

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen