Foto bij 2.44 Harry Styles

Woensdag 9 juli 2025

"Hallo." giechelde een meisjesstem. Geschrokken luisterde ik naar het gegiechel. "Lauren?" vroeg ik toch maar, wie weet was ze wel in de buurt en wou ze me verrassen. "Nee, ik ben Rose en wie ben jij?" Nog meer geschrokken dan net luisterde ik hoe het meisje bleef giechelen. "Ik ben, uhm, Harry, Harry Styles." stamelde ik nog steeds geschrokken door de naam van het meisje.
Aan de andere kant van de lijn weerklonk een kleine gil. Ben jij van One Direction?" vroeg ze, verbaasd over het feit dat zo'n jong meisje ons nog kent knikte ik. Ik besefte snel dat ze me niet kon zien. "Ja?" zei ik. "Dan was het waar wat die mevrouw tegen me zei." riep Rose enthousiast. Er kwam een soort reactie in mijn lijf die ik niet kon beschrijven. Ze moest Lauren bedoelen. "Welke mevrouw? Weet je nog hoe ze eruit zag?" vroeg ik zo rustig mogelijk, terwijl de zenuwen door mijn lichaam gierden. "Ze had lange bruine krullen zoals ik en ze zei dat ze een vriendin van mijn papa is en dat ze One Direction kent en ze zou een ontmoeting voor me regelen als ze met een stokje in mijn mond mocht zitten." ratelde het meisje. "Is ze nu nog bij jou?" Rose vertelde me dat ze er niet meer was en dat ze Lauren had horen roepen tegen Oliver in een vreemde taal. Daarna heeft ze Lauren niet meer gehoord of gezien.
"Kan ik je papa even spreken?" vroeg ik. "Okay!" Ik hoorde hoe ze naar haar vader riep, iets wat als een steek door mijn hart ging. Ze zei 'papa' tegen de verkeerde, denk ik.
"Wat is er, meis?"
"Harry Styles van One Direction vraagt naar je."
"Wa-? Verdomme Rose, ik heb je nog zo ge-"
de rest van het gesprek kon ik niet meer horen omdat ze aan de andere kant van de lijn het gesprek weggedrukt hadden.
Dit gesprek had een heel ander effect op mij dan ik gehoopt had. Ik was er net nog ongeruster door geworden dan ik al was. Lauren zou niet zonder reden beginnen roepen op iemand en ze zou al helemaal nooit haar mobiel ergens vergeten.
Het meisje heet Rose, dat kon toch geen toeval zijn, ik weet bijna zeker dat Oliver zijn dochter niet zo heette.
Ik moest naar New Jersey toe, er was hier iets die niet klopte. Maar ik kan Nash hier toch niet alleen achter laten en wat als Oliver gevaarlijker is dan we denken? Misschien is het ook niet zo'n goed idee om alleen te gaan.
De eerste namen die in me te binnen schoten als mogelijke kandidaten om te vergezellen wilde ik meteen bellen om te vragen of ze het zagen zitten om met me mee te gaan naar New Jersey. Maar ik realiseerde toen pas dat het al na middernacht was en ze vast al in bed lagen. Een gefrustreerde zucht van onmacht verliet mijn lippen. Ik besloot om een simpele sms te sturen en daarna ook proberen om wat te slapen.

Aan Niall; Maxime: Om 9 a.m. bij mij thuis!! Zorg dat je op tijd bent, het is belangrijk!


"PAPA! PAPA!" schreeuwde Nash. Geschrokken stond ik op uit het warme bed en ging naar zijn kamer, het was nog maar zes uur in de ochtend. "Wat is er?" vroeg ik toen ik hem in mijn armen nam en met hem in de wiegstoel ging zitten. "Enge monsters waren mama aan het pakken." zei hij en tranen rolden over zijn wangen. "Het was maar een droom." stelde ik hem gerust en wreef over zijn rug. "Zullen we even naar buiten gaan? Het is toch al warm buiten. We kunnen even naar het parkje gaan." Een glimlach verscheen op zijn gezicht.

Na Nash aangekleed te hebben en mezelf natuurlijk ook zijn we op weg naar het parkje. Nash reed op het fietsje die hij voor zijn tweede verjaardag gekregen had van Niall.
Nash was al heel zelfstandig dus moest ik me over hem niet zoveel zorgen maken. Ik wandelde met mijn handen in mijn zakken en mijn gedachten bij Lauren en Rose. Ik hoop dat alles oké is met haar, als Oliver haar maar iets aangedaan had, dan zal hij meteen eens kennis maken met een minder goede zijde van mij.

LUFU

Reacties (6)

 • magiclove

  snel verder!

  5 jaar geleden
 • Chyna2001

  Snel verder please!!!!!!!!!!:)

  5 jaar geleden
 • Chyna2001

  Snel verder please!!!!!!!!!!:)

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  BBYEHEYZBJZHECZKFYGDHJZDJDCSKHSHZJZJ het grappisgste vind ik nog altijd dat Rose niet weetd at Hazza haar vader is WHAHA!

  5 jaar geleden
 • Melanie_x

  Dat fietsje heeft mijn neefje ookxD

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen