Foto bij 2.45 Lauren De Ruyck & Harry Styles

Woensdag 9 juli 2025

Geschrokken keek ik om toen ik plots gerammel hoorde aan de poort van de schuur, met een snelle pas stapte ik richting de poort. Net op het moment dat ik er was ging de poort open en keek ik in het gezicht van Oliver. Ik wou langs hem weglopen maar omdat hij de poort niet ver genoeg geopend had moest ik hem opzij duwen. Wat in het eerste geval wel lukte, want hij had die actie niet zien aankomen. Maar op het moment dat ik wou gaan lopen pakte hij net mijn pols vast. “Lauren, Lauren, dacht je nu echt dat ik je zomaar zou laten lopen? Misschien had ik je toch beter ergens aan vastgebonden.” Hij trok me weer naar binnen en deed meteen de schuur weer dicht. “Laat met toch gaan! Waarom sluit je me eigenlijk op?!” schreeuwde ik in zijn richting. Een vreemd lachje verliep de lippen van de man waarna hij een antwoord gaf op mijn vraag. “Je zou Rose toch maar van me wegnemen en ik wil de band die Rose en ik de voorbije jaren hebben opgebouwd niet zomaar weggooien. Het voelt alsof ze mijn dochter is. Onze dochter.” Bij de laatste twee woorden die hij uitsprak kwamen de haren op mijn armen overeind. Onze dochter? Ieuw nee.
“Ze is jouw dochter niet.” Siste ik. “En al helemaal niet onze dochter. Het is mijn dochter en die van Harry, ze heeft het recht om opgevoed te worden door haar échte ouders.” Voegde ik er nog aan, met nog eens extra de nadruk op ‘echte ouders’.
Oliver zei niets meer maar liet me los en liet een zak op de grond. “Ik heb eten voor je meegebracht.” Zei hij en wees naar de zak waar inderdaad een broodje en enkele koeken inzaten. “Als je klaar bent bind ik je vast, want ik wil niet dat je ontsnapt Lau, het is beter voor jou, voor Rose én voor Harry.”

Harry Styles POV

Nadat we een klein uurtje later terug kwamen van het park ontbijten Nash en ik, nu ja, eerder Nash want ik kon door de spanning geen hap door mijn keel krijgen. In het parkje heb ik zitten denken over allerlei dingen die Oliver met haar zou kunnen gedaan hebben.
Het was nu bijna negen uur en van Maxime had ik al antwoord gekregen dat hij er zeker zou zijn. De arme jongen had geen nieuwe vriendin meer gehad sinds Jill weggelopen was, hij hoopte er nog altijd op dat ze wel zou terugkomen.

De bel ging en meteen ging ik open doen, Niall stond met een ongerust gezicht voor de deur. “Wat is gebeurd? Wat is er zo belangrijk?” vroeg hij terwijl hij zijn jas aan de kapstok ging. “Ik leg het zo wel uit, we wachten nog op Maxime.” Zei ik wat ongeduldig. “Harry, serieus wat scheelt er? Ik hou het niet meer van de spanning en je ziet echt bleek. Je bent toch niet ernstig ziek?” vroeg Niall. “Nee, ik vertel het straks. Maar als het je gerust kan stellen, er is niets, met mij dan toch.” Niall zijn ogen werden groot toen hij de laatste paar woorden hoorde. Maar veel tijd had hij niet om te reageren want de bel ging alweer. Dat moest waarschijnlijk Maxime zijn.

Toen ik de woonkamer terug inkwam met Maxime was Niall, Nash aan het kietelen. Nash lag gierend van het lachen op de bank terwijl Niall maar in zijn zij bleef porren.
Niall stopte toen hij ons zag. “Ga maar zitten.” Zei ik tegen Maxime die naast Niall plaatsnam op de sofa. “Nash ga even met je plasticine spelen. Papa moet even iets bespreken met Niall en Max.” zei ik. De kleine jongen knikte en ging aan het bankje zitten waar ik zijn doos met knutselspullen neergezet had.

Nadat ik verteld had wat ik gisteren allemaal gehoord en bedacht heb vroeg ik of ze het zagen zitten om me te vergezellen naar New Jersey. Beiden keken ze me geschrokken aan. “Je bedoeld dus dat die Oliver gast van zoveel jaren geleden Rose gekidnapt heeft en nu ook Lauren?” vatte Niall samen. Ik knikte. “We moeten-, Nash niet in je mond steken. Dat is niet lekker. We moeten hen beiden zien terug te halen maar ik kan dat niet zonder jullie hulp.”
“Ik doe het, alles voor mijn zusje én ik denk dat Alice het geen enkel probleem zou vinden om op Nash te passen.” Ik schudde mijn hoofd. “Nash gaat ook mee.”

Is het wel een goed idee dat Nash meegaat?

LUFU

Reacties (5)

 • magiclove

  snel verder!

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  Hazza, volgens mij is dat een slecht ideetje :s

  5 jaar geleden
 • Chyna2001

  Euh, ja ik geef gelijk aan de anderen... LAAT NASH THUIS HARRY!!!!

  5 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Ik denk niet dat het een goed idee is om Nash mee te nemen, maar als dat is wat Harry wil moet hij dat doen.
  Snel verder xx

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  Harry laat Nash thuis! Please laat nash niet mee gan!:o

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen