Beneden is Jasper nergens te vinden dus loop ik naar buiten, ik zie nog net een blonde jongen de hoek om gaan en loop achter hem aan. Ik volg hem tot aan het strand waar hij vlak voor het water blijft staan. Stilletjes loop ik naar hem toe 'Jasper' zeg ik zacht. Hij draait zich om en ik zie door het licht van de maan de tranen in zijn ogen staan. 'Kom hier' zeg ik en open mijn armen. Hij komt naar me toe en ik sla mijn armen om me heen en hij pakt me stevig vast. Zijn schouders beginnen te schokken en ik wrijf over zijn rug heen. 'Het is goed Jas. Huil maar' zeg ik zachtjes en zo blijven we even staan. Hij maakt zich los uit mijn greep en kijkt me aan. 'Sorry dat ik net boos was' zegt hij 'Het maakt helemaal niet uit' zeg ik en geef hem een kus.

'Het is goed om even je gevoelens te uiten, beter dan ze alleen maar op te kroppen' zeg ik en pak zijn hand vast. 'Het is gewoon oneerlijk, iemand die dronken is heeft mijn kind doodgereden. Ik moet hem doodrijden. Maar ik kan vanaf hier niks doen. Ik wil zo graag terug naar nederland om wat te doen. maar ik kan hier niet weg' zegt hij gefrustreerd. 'Ik moest hier blijven van haar. Ik wou ook heen. Maar ik moest bij jou blijven van haar' zeg ik hem en hij slaat een arm om me heen. 'Lief van je dat je heen wou' zegt hij. 'Tuurlijk. Ze is een vriendin geworden Jasper' 'dat weet ik. Maar je had ook kunnen zeggen dat het je niks boeide' 'tuurlijk niet. Ik zou dan toch een soort van stiefmoeder voor het kindje worden. Het grijpt mij ook aan' zeg ik en kijk hem aan. 'Ik ga het morgen aan het team vertellen. Aan het ontbijt' 'dat is goed. Robin weet het al. Hij hoorde me praten met Ayla. Ze wist dat er wat mis was met me' 'dat is oke Britt. Laten we terug gaan' zegt hij en we lopen terug naar het hotel waar we meteen in bed duiken. 'Welterusten lieverd' zegt Jasper en geeft me een kus. 'Welterusten Jasper' zeg ik en draai me op mijn zijn en Jasper slaat zijn armen om me heen.

'Jongens ik uhm wil wat vertellen' zegt Jasper bij het ontbijt en staat op. Hij kijkt me even aan en ik knik glimlachend naar hem. 'Sorry dat ik gister een beetje afwezig was. Ik heb eergister een belletje gehad van Joan. Ze heeft een ongeluk gehad, hierbij is haar ongeboren baby dood gegaan. Mijn ongeboren kind. Dus dat is de reden' zegt hij en knikt even. Het is dood stil aan de tafel. 'Dat spijt me voor je Jasper' zegt mijn vader als eerste en loopt naar hem toe en heeft hem een hand en klopje op de schouder. 'Danku' zegt Jasper zacht en gaat dan weer zitten. Ik geef hem een kneepje in zijn schouder en hij zucht even trillerig. 'Goed dat je het verteld heb man. Het spijt me voor je' zegt Robin en geeft hem een klop op de schouder. Zo krijgt hij de hele ochtend tot de training allemaal klopjes op de schouder en knuffels. 'Ik moet gaan. Wil jij Joan straks voor me bellen?' Vraagt hij als we in de hotelkamer zijn. Ik knik 'ik hou van je' zeg ik en geef hem een kus. 'Ik ook van jou. Dankje' zegt hij. 'Waarvoor?' 'Dat je er voor me bent' zegt hij. 'Altijd' zeg ik met een glimlach. Ik geef hem nog een kus en dan loopt hij de deur uit.

Ik pak me mobiel en loop ook naar beneden. Ik ga op het terras zitten en bestel wat te drinken en druk op het nummer van Joan om te bellen. 'Met joan' neemt ze op. 'Hey met Britt' zeg ik. 'Heey' 'hoe gaat het nu?' 'Mwah. Ik heb behoorlijk hoofdpijn de laatste twee dagen en me been jeukt door het gips. Ze hebben gister de baby eruit gehaald. Ik was bijna twee maanden' 'oke. En nu? Wat gaan ze ermee doen?' 'Ik laat het begraven' 'dat is een mooi gebaar' zeg ik. 'Dankjewel. Hoe gaat het daar?' 'Goed. Overmorgen hebben ze hun derde wedstrijd. Jasper heeft het gister aan het team verteld. Ze waren behoorlijk stil allemaal' 'dat zal ja. Ik hoop dat ze winnen. Ik ga zeker kijken. En hoe gaat het tussen Jasper en jou?' Ik twijfel of ik moet zeggen dat ik bij hem ga wonen na het wk. 'Britt? Is er wat aan de hand?' 'Nee. Ik weet niet of je het wel wilt weten' zeg ik twijfelend. 'Zeg het maar' zegt ze lief. 'Ik uhm ga na het wk bij Jasper wonen' 'ooow wat leuk. Hoe dat zo?' 'Ik wou zelf een huisje zoeken in amsterdam. Maar als dat niet zou lukken moest ik met me vader mee naar manchester. Jasper kwam met het idee dat ik bij hem kwam wonen' leg ik uit. 'Ik vind het leuk voor jullie' 'jasper weet het nog niet' 'waarom niet?' 'Ik vertel het hem voor de wedstrijd' zeg ik. 'Doe dat britt. Anders blijft ie er onzeker over. Ik ken hem daar goed in. Hij is vaak onzeker' 'ik weet het ik zeg het hem vanavond meteen' 'goed idee. Hey ik moet weer gaan. Me moeder is er' 'is goed. Doe rustig aan, jaspers en mijn telefoon staan altijd aan' zeg ik. 'Dankje britt. Doe hem de groeten' 'doe ik. Doei joan' en ik hang op. Ik drink mijn drinken op en loop daarna naar de hotelkamer om mijn bikini aan te doen. Bij het zwembad leg ik mijn handdoek naast die van Ayla en spring daarna ook het zwembad in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen