Foto bij 2.46 Harry Styles & Lauren De Ruyck

Vrijdag 11 juli 2025

Met z'n vijven zijn we op weg naar het huis waar Oliver zou moeten wonen. Tom en Austin waren ook meegekomen nadat ik hen verteld had wat er misschien met Lauren was gebeurd.
Eergisteren had ik nog telefoon gekregen van Tom die ongerust vroeg of ik al iets gehoord had van Lauren, want hij vond het vreemd dat hijzelf nog niets van haar gehoord had en daarna heb ik hem het verteld over het telefoontje en Rose die opnam en ook over ons plan.
Ze hadden beiden meteen besloten om hun laatste dag van hun huwelijksreis op te offeren om ons te helpen met het vinden van Rose en Lauren.
We hadden de taken verdeeld Niall zou met Nash, Rose 'ontvoeren' terwijl Maxime en ik Oliver zouden afleiden door hem op de rooster te leggen en Austin en Tom zouden kijken of alles goed ging en intussen zoeken naar de plekken waar Lauren zou kunnen zijn.
Ik hoopte dat alles zou lopen zoals gepland. De politie was op de hoogte en we mochten hen een seintje geven wanneer we ze nodig hadden.
We hadden de politie in Londen verteld over wat we vermoedden en over ons plan, ze waren er eerst niet zo blij mee maar hebben dan toch toegegeven. Ze hebben toegegeven toen ze hoorden dat Maxime een diploma heeft als bodyguard en dat hij bij de politie werkt in een klein stadje aan de rand van Londen.
Als er iets mis zou lopen of als we hulp nodig hadden mochten we het nummer van de plaatselijke politie die we allemaal onder sneltoets hadden staan op onze mobiel bellen.
We zouden zo snel we konden een DNA-test van Rose moeten afnemen anders zou de politie niet meer kunnen doen dan hem enkele uurtjes vast te houden, want er was nu eenmaal geen bewijs.

"Hier is het." Zei Austin die ons de weg geleid had naar het landelijke huis. Ik haalde diep adem. "Okay guys. Jullie weten allemaal wat jullie moeten doen?" Vroeg Maxime die het minst nerveus leek van ons allemaal. Iedereen knikte. Nash die na lang zeuren toch mee mocht lag te slapen op mijn schouder. Ik gaf een kus op zijn wang is streelde met mijn vinger over zijn gezichtje waardoor hij wakker werd. “Ga je mee met Niall?” vroeg ik waarna hij zijn hoofdje schudde. Zijn wangetjes waren nog rood van het slapen, waardoor hij er ongelofelijk schattig uitziet. “Weet je nog het verhaaltje dat ik je voorgelezen heb over die jongen die de prinses moest redden van de grote draak?” Nash knikte met z’n duimpje in z’n mond. “Wel, samen met Niall ga jij nu een prinsesje redden van een stoute meneer. Zo kun je worden zoals de jongen uit dat verhaaltje.” Vertelde ik hem. “Echt?” vroeg hij. “Ja, Nash, echt waar. Wij gaan samen die stoute meneer verslaan en dan kun jij misschien met de prinses trouwen?” zei Niall enthousiast. Verlegen verstopte Nash zijn hoofd in mijn hals. “Ga je nu mee met ridder Niall?” vroeg ik. Nash knikte en reikte met zijn armen naar Niall. “Kom maar hier, ridder Nash, we gaan de prinses redden!” schreeuwde Niall, waarop iedereen meteen “shhhh!” deed richting Niall. “Sorry.” Fluisterde hij.
“Iedereen klaar?” vroeg Maxime. Er werd weer geknikt. “Lets go!” riep hij op fluistertoon. Tom liep richting de deur om aan te bellen, Oliver zou Tom van niets verdenken omdat hij Tom helemaal niet kent.

Lauren POV

Met een zucht probeerde ik nog eens mijn armen los te trekken maar het lukte niet. Mijn armen waren boven mijn hoofd aan een houten paal vastgebonden en mijn benen zaten aan elkaar vast waardoor het onmogelijk was om te gaan liggen, ik kon enkel zitten met m’n armen omhoog. Ik had al allerlei dingen geprobeerd om los te komen maar niet hielp. Oliver maakte me enkel los om te eten of wanneer ik naar het toilet moes. Ik weet niet hoelang ik hier al vast zat, maar het was al veel te lang naar mijn zin. Ik heb geen idee meer van tijd of van welke dag we zijn. Ik hoopte maar dat er me vlug iemand zou komen helpen. Harry weet waar ik heen ben gegaan, hij zou me wel gaan missen toch?
___________________________________________________________________________________________________
Denken jullie dat het plannetje van de jongens vlekkeloos zal verlopen? Of zullen er hier en daar problemen opduiken, zoja, welke?

LUFU

Reacties (4)

 • Chyna2001

  Slecht voorgevoel... Snel verder PLEASE!!!!

  5 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder!

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  ik heb een slecht voorgevoel met Nash ...

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  Ik hoop dat het vlekke loos gaat verlopen, er is al genoeg drama voor harry en lauren geweest. Maar waarschijnlijk zullen er spijtig genoeg wel problemen zijn.:(

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen