Zenuwachtig zit ik op de tribune. Met aan de ene kant Ayla en aan de andere kant Nellie. De jongens lopen het veld op voor het wilhelmus en zoals gewoonlijk zingen we hard mee. De eerste helft is ontzettend spannend. Allebei de teams hebben kansen en ik zit telkens op het puntje van me stoel. In de veertigste minuut gaat Arjen er vandoor met de bal en sta ik ook. 'GAAN GAAN GAAN' gil ik hard maar hij schiet net naast 'ooew' gaat er door het stadion en ik ga weer zitten. Als de eerste helft wordt afgefloten lopen de spelers naar de kleedkamer en komen ze na een kwartier weer terug. In de 64ste minuut krijgt Daley geel en hoor ik Ayla naast me op de scheidsrechter vloeken. Ik lach even en kijk dan weer naar het veld. Een minuut later komt Chili behoorlijk dicht bij en hou ik mijn adem in, gelukkig houdt Jasper hem tegen en zucht ik diep. 'Wat is het spannend he?' Vraagt Nellie en ik knik er uitbundig op. In de 66ste minuut komt Memphis er in voor Jermaine. In de 75ste minuut wordt Wesley gewisseld voor Leroy Fer en nog geen twee minuten later scoort hij uit een corner door een kopbal en gaat het stadion uit zijn dak. Ik klap en ga hierna weer op mijn stoel zitten.

Verder gebeurd er niet veel en zeur ik geïrriteerd als er weer een Chileen in het 16 meter gebied een schwalbe maakt. Hij vraagt om een penalty maar krijgt deze niet. Na de 90 minuten komen er nog drie minuten bij en spring ik weer klappend op als Memphis een doelpunt maakt na een mooie voorzet van Arjen. Na het fluitsignaal gaan alle nederlanders en brazilianen uit hun dak waaronder wij. Ik sta klappend op en wacht tot de spelers langs ons lopen. Jasper wenkt dat ik moet komen en maak een weg naar beneden. Ik buig me over de tribune heen en ontvang een kus van hem. Een 'aaah' gaat door het stadion en ik kijk op. We zijn op de grote schermen te zien ik lach en druk nog een kus op zijn lippen. 'Ik ben trots op je' zeg ik en glimlach waarna hij een enorme lach op zijn gezicht krijg. 'Ik zie je straks. Oke?' 'Ja. Ik wacht op je' zeg ik en krijg nog een laatste kus voordat hij richting de kleedkamer loopt. Met een grote lach op mijn gezicht loop ik terug. 'Het is prachtig om te zien hoe jullie elkaar gelukkig maken' zegt Nellie en trekt me in een knuffel. 'Hij maakt me heel gelukkig' zeg ik waarna we met zijn alle terug gaan naar het hotel.

'Hi schat' zeg ik als Jasper de slaapkamer in komt. 'Heey' zeg ik en leg mijn boek weg. Jasper komt op bed liggen en drukt een kus op mijn lippen. Ik sla de dekens van me af en Jasper bekijkt me. Ik heb een behoorlijk sexy lingerie setje aangetrokken. 'Hmm babe. Waarvoor dat?' Vraagt hij en kruipt naar me toe. 'Omdat ik trots op je ben. En omdat ik van je hou' zeg ik en breng mijn lippen naar de zijne. 'Ik hou ook van jou' mompelt hij tegen mijn lippen. 'Maar ik ben erg moe schat, sorry' zegt hij. 'Het maakt niet uit schat. Ga maar lekker slapen' zeg ik. 'Sorry' zegt hij nog en gaat dan zijn tanden poetsen. In zijn onderbroek komt hij terug en komt naast me liggen. 'Ik doe even wat anders aan' 'je mag dit wel aanhouden hoor' zegt hij en doet een wenkbrauwwriebel. Ik lach en en stap uit bed. Ik vervang mijn bh voor mijn comfort bh en ga daarna weer naast Jasper liggen. Ik leg me tegen hem aan en krijg een kus op me voorhoofd. 'Welterusten schat' zegt hij. 'Truste' zeg ik en voor ik het weet ligt Jasper al te slapen. Ik pak me mobiel en open whatsapp. 'En gelukt?' Heb ik van Ayla. 'Nee. Hij was erg moe dus ligt te pitten' stuur ik terug. 'Daley ligt ook al te pitten. Die sliep al bijna toen hij zijn tanden aan het poetsen was haha' 'haha oh god. Jasper was binnen een minuut vertrokken' 'ik kruip ook lekker tegen Dayl aan. Jij lekker tegen Jas. Welterusten bestie' 'zal ik doen haha. Truste dinnie' zeg ik en leg me mobiel weg. Ik kruip weer tegen Jasper aan en in zijn slaap slaat hij zijn armen over me heen. Hij mompelt wat en daarna val ik ook in slaap.

'NEEE' ik schrik overeind en kijk naar Jasper die ook rechtop in bed zit. Het is midden in de nacht en ik knip het lampje aan. Jasper is bezweet en kijkt angstig voor zich uit. 'Wat is er?' Vraag ik bezorgd 'nachtmerrie' zegt hij en gaat weer liggen. 'Waarover?' 'dat ik mijn been brak in de volgende wedstrijd en nooit meer kan voetballen' zegt hij. 'Dat gebeurd nooit. Hij blijft nog heel lang voetballen' zeg ik en geef hem een kus op ze wang. 'Dankje' zegt hij en zucht even. 'Ga maar weer slapen' zeg ik waarna hij knikt en al snel valt hij weer in slaap. Ik knip het lampje weer uit en val daarna ook weer in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen