Nieuws

Fun Fact
Dolores Umbrigde stuurde de Dementors achter Harry en Dudley aan op 1 augustus 1994.
Een fun fact insturen kan door een pb te sturen naar Maovesa.

In elke editie zal zich een onzinnieuwtje bevinden. Bij de editie van gisteren was dit: Geen.


Harry Potter-story of the day
The Enigmatic Life of Alicia Lestrange. || HP van xHybridLestrange Manor, 29-7

Eigenlijk vind ik een dagboek onzin, maar blijkbaar hoort dat bij iemand van mijn leeftijd. Om al je kleine geheimpjes in op te schrijven. Al heb ik niet zoveel geheimen om met je te delen. Ik ben geen interessant persoon, nou ja misschien een beetje.
Misschien moet ik me maar even voorstellen? Dat is misschien wel zo handig. Ik ben Alicia Daniella Lestrange, ik ben zeventien jaar en woon in Lestrange Manor. Ik ben geboren op negen januari. Toen ik nog maar een baby was ging mijn moeder weg en liet ze me achter bij mijn vader, Rabastan, Ik ken mijn moeder niet. Mijn vader is ook niet veel soeps. Hij drinkt veel en jaagt ook veel, eigenlijk ben ik altijd alleen want meestal is hij weg. Dat komt omdat ik op mijn moeder schijn te lijken, dat is wat oom Rodolphus me eens vertelde.
Ik ben geboren als vampier al ben ik maar een halve. Mijn moeder was of is een vampier, eigenlijk is het onmogelijk om als vampier kinderen te krijgen en hoe het dus kan dat ik geboren ben weten we eigenlijk niet. Maar goed, ik ben dus nog geen volledige vampier maar ik kan wel van alles, ik ben heel snel, ik hoor alles, zie alles, ruik alles. Ik ben geen nachtbraker want ik kan overdag ook naar buiten. Niemand weet hoe dit komt, want het gaat tegen alle mythes en legendes over vampieren in.
Wauw, ik heb alweer een hoop geschreven, het lucht wel op. Je weet nu in ieder geval wie ik ben.


Alicia gaat net als alle andere kinderen van tovenaars en heksen naar Hogwarts, ze komt in Slytherin, iets wat iedereen eigenlijk wel had verwacht. Ze is natuurlijk een Lestrange. Maar ze heeft het zeker niet makkelijk, Alicia is een bijzonder meisje, ze wordt gehaat door haar familie maar blijft hieronder verbazingwekkend cool.


Fan Video of the day

What We've Done-Harry Potter FanVid van livexitxupx18 op Youtube.

Wil je een Fan-Art, Quiz of Story insturen? Dat kan! Drop een link naar je creatie in deze blog en wie weet vind jij dan wel jouw creatie morgen in the Daily Prophet.

Quote van de dag
“NO!”
The scream was the more terrible because he had never expected or dreamed that Professor McGonagall could make such a sound.”
- Harry Potter and the Deathly Hallows

Reacties (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen