Foto bij Chapter 1

{Dit is mijn eerst vertaling dus verwacht er niet teveel van. Alle rechten gaan natuurlijk naar StylesRoyalty op Wattpad.
Ik zal zo vaak mogelijk proberen uploaden.
Ik ga niks over het verhaal zeggen, alleen dat het echt super leuk word!}


---

"Wat als mensen me daar niet leuk gaan vinden?"

Vertel ik mijn moeder terwijl ik kijk naar de regen die tegen het raam aan valt.

"Het komt wel goed Louis. Maak je geen zorgen, het is je laatste jaar. Het is voorbij voordat je het zelf door hebt." Mijn moeder verteld het me alsof ze zeker is. Ze heeft echt geen idee. Voor zover ik weet kan deze plek erger zijn dan thuis.

Misschien is dit jaar niet zo erg na alles. Het is mijn laatste jaar van de middelbare school, een nieuw jaar.

Mijn moeder en ik verhuisde van Doncaster een paar weken geleden, hopend voor een nieuw begin. Er was zoveel drama, het slecht soort, op mijn oude school dat ik niet kon verdragen. Depressie en angst vestigden zich daar. Elke dag eindigde ik met verschillende pillen, alleen maar om mezelf te kalmeren. Mijn moeder was bang dat ik mezelf zou proberen te vermoorden of zoiets. Ze vreesde het ergste.

De scheiding van mijn ouders was een grote rede waarom we verhuisden. Mijn vader was er nooit echt, niet fysiek in elk geval. Ik denk dat we gewoon een hele nieuwe start wilden met alles. Nieuwe stad, nieuwe mensen, nieuw leven.

...

We waren in de auto, op weg naar mijn nieuwe school in Cheshire. Ik ben nooit zover van huis weg geweest, laat staan in dit soort weer. De grijze lucht, stormachtig donkere wolken verborgen de zon.

Wanneer we de school naderde startte mijn maag. Onzeker of ik wilde overgeven of schreeuwen.

"Ik voel me niet zo goed, misschien moeten we later terugkeren." Zeg ik fel tegen mijn moeder.

"Begin niet Louis, dit gaat een goede verandering worden, vertrouw me." Verteld mijn moeder zeker. Dit zal wel goed komen. Maar wat als ze het mis heeft?
"Wat als ze het te weten komen?" Zeg ik met een zachte stem.

"Louis, het komt wel goed. Denk aan de goede dingen dat zullen komen, zoals nieuwe vrienden."

Voordat ik het weet zijn we aan de voorkant van de school. Ik stap uit de auto en begin te lopen naar de voorkant van het kantoor, wat aan de voorkant van de school staat.

De korte afstand van de auto naar het kantoor is genoeg om iedereens aandacht te trekken. Ik begon hun ogen te voelen die zich van beneden naar boven tilden.

"Jij moet de nieuwe student zijn, Louis als ik het goed heb?" Zegt de secretaresse van het kantoor wanneer ze mijn naam noemt. Haar grote glimlach en haar gerimpelde hoeken bij haar ogen zijn gastvrij.

"Dat ben ik."

"Leuk je te ontmoeten." Ze steekt haar hand uit om er met mij mee te schudden, zoals ik ook doe. Ik wil niet gemeen overkomen, dat moet de politie doen.
"Ook leuk om jou te ontmoeten." Zeg ik terwijl ik haar een klein glimlachje bied.

"Oké, dus het nummer van je kluisje is 17. En dit is je sleutel voor hem." Ze geeft me de sleutel en mijn rooster. Wiskunde, Engels, geschiedenis, scheikunde, pauze, Frans en beeldende vorming. Ik liep de gang weer uit. Ik kon de ogen van de onbekenden voelen, die elke beweging van mij opnamen. Ik hield mijn ogen op de grond, proberend oogcontact te vermijden, wat niet lukt.

Ik voelde een klap op mijn schouder.

"Wat kijk je nou klootzak!" De jongen was groot, donker en bedekt met tattoos, teveel om te tellen.

Ik heb geen idee hoe ik moet reageren wanneer hij me tegen de zwartje kluisjes duwt. De bel gaat maar hij houd me nog steeds tegen de kluisjes.

"Het spijt me, het was per ongeluk ik-" Als verdediging deed ik mijn handen omhoog.

"Houd je bek dicht eikel!" Schreeuwt hij naar mij. Ik kan zijn ademhaling op mijn nek voelen branden.

Ik deed mijn ogen dicht wetende wat er zal komen. Net wanneer hij zijn hand omhoog deed hoorde ik een diepe stem.

"Laat hem gaan Zayn."

Tot mijn verbazing deed hij het en liep zwaar ademend weg. Nu, de enige die er nog zijn, zijn ik en de jongen die recht tegenover mij staat. Hij heeft een huid als porselein, donker haar losse krullen die terug omhoog worden geduwd met zijn hand en groene ogen. Hij draagt een shirt met korte mouwen en een V-hals, verder zijn, zijn armen bijna volledig bedekt met tattoos.

"Dank je." Zei ik met een overslaande stem.

"Dit is nooit gebeurt en vertel niemand over dit." Zegt hij als hij weg loopt en niet meer om kijkt.

Er moest een reden zijn geweest waarom 'Zayn' naar hem durfde te luisteren, een andere dan de tattoos en piercings op zijn lip die intimiderend waren.

...

De dag ging voorbij en ik was naar al mijn vakken geweest. Maar ik kon me nergens concentreren door wat er eerder vandaag gebeurt was. Ik had al wel nieuwe vrienden gemaakt die me hadden uitgenodigd om bij hun tijdens de lunch te zitten.

We namen een tafel in het midden van de aula. Ze praatten allemaal over een of andere dans dat moest komen. Maar ik zocht rond proberend de jongen van vanochtend te vinden. Ik kon hem niet vinden wat mij bracht bij het gesprek waar de anderen waren. Net wanneer ik dacht dat ik hem niet meer zou kunnen vinden, zag ik in mijn ooghoek een lang zwart figuur met groene ogen. Dat is hem.

Hij staat te leunen tegen de achterkant van de aula. Zijn ogen staan strak op zijn telefoon gericht.

"Je wilt geen ruzie met hem, geloof me." Zeg het meisje naast me met walging op haar gezicht toen ze merkte dat ik naar hem staarde.

"Waarom?" Kwam er onverwachts uit mijn mond. Ik kan het niet helpen om het niet te vragen.

"Hij- hij heeft een reputatie." Zegt ze stotterend.

"Wat voor soort 'reputatie'?" Ik haal mijn schouders op omdat ik niet zeker weet wat ze bedoelt.

"Het slechte soort." Zegt ze en haalt haar wenkbrauw omhoog.

"Hoe heet hij?" Nieuwsgierigheid brengt allerlei vragen bij mij naar boven. Hij moet vast een soort mysterieus persoon zijn met een geheim. Het soort dat niemand weet op te lossen.

Wanneer de woorden uit mijn mond kwamen deed de jongen zijn hoofd omhoog en beantwoordde het meisje mijn vraag.

"Harry."

Hij staat nog steeds tegen de muur aan geleund met zijn mobiel in zijn handen, maar zijn ogen staan dit keer op mij gericht.

Reacties (1)

  • SocialCxsualty

    Oh-owh
    Hopelijk krijgt Louis geen problemen met Harry ;s

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen