Foto bij 2.47 Niall Horan

Vrijdag 11 juli 2025

Tom stapt rustig op de voordeur af en belt. Hij zou zich voorstellen als iemand die iets kwam controleren op de zolder maar ik weet niet juist meer wat.
Wij stonden achter een grote container die aan de overkant van de straat stond te wachten tot het onze beurt was. Van zodra Tom binnen was moesten Nash en ik in actie schieten en Rose ‘kidnappen’. Ik ben echt ontzettend zenuwachtig.
De deur werd opengedaan door Oliver zelf, er werd wat gecommuniceerd tussen Tom en Oliver en daarna verdwenen ze naar binnen.

“Go Niall!” riep Maxime. Ik nam Nash van de grond en liep richting het huis. De voordeur ging gemakkelijk terug open, ik zette Nash neer. Er mocht hem echt niets overkomen, Harry zou me vermoorden. “Nash, wacht hier even op mij, ik ga de prinses halen.” Zei ik en wachtte niet eens op antwoord van het kleine jongentje. Ik keek in de woonkamer, in de keuken en toen ik de trap op wou stappen botste ik tegen een iets groter en gespierder gestalte dan dat van mij. Geschrokken liet ik mijn mobiel vallen die ik in mijn hand hield voor noodgevallen. Het apparaat viel op de grond en de achterkant en de batterij vielen eruit. “Shit.” Fluisterde ik, waarna ik snel omhoog keek naar de persoon die een traptrede hoger staat dan ik. “Wel, wel, wie we hier hebben. Niall Horan.” Zei Oliver met een gemene grijns op zijn gezicht. Het meisje dat op zijn arm zat met betraande ogen leek me plots ook te herkennen en een grote glimlach kwam op haar gezicht. Ze gilde kort. “Rose!” zei Oliver kwaad, het meisje hield meteen haar mond en verstopte haar gezicht in de nek van Oliver net zoals Nash ook vaak bij Harry deed. “Waar is Lauren? Wat heb je met haar gedaan?” siste ik kwaad.

“Niall, Niall? Is alles oké?” fluisterde Harry die sluipend het huis binnenkwam. Ik draaide me om en zag Harry en Oliver met een geschrokken gezicht kijken. “Als we daar de rest van het groepje niet hebben. Dachten jullie nu echt dat ik in zo’n flauwe val zou trappen? Ik hoor intussen echt wel het verschil tussen een echt Amerikaan en een Brit die doet alsof hij Amerikaans spreekt.” Zei hij terwijl hij Rose losliet en een duwtje gaf in de richting van de woonkamer. “Ik wil MIJN dochter én MIJN vrouw terug! En als je zou willen tegenwerken met één druk op dit knopje staat de politie hier.” Harry kwam echt dreigend over, ik werd er zelf een beetje bang van. Oliver lachte. “Jouw dochter en jouw vrouw die zijn hier niet en ik weet zelfs niet of die bestaan.” Harry leek even van zijn stuk gebracht door de vreemde uitspraak van Oliver maar herpakte zich snel weer. “Och, jongen, doe niet zo moeilijk en zeg gewoon waar Lauren is en geef toe dat je Rose van ons afgenomen hebt!” schreeuwde Harry het zou me niet verbazen moest hij Oliver straks een mep verkopen. “Lauren is boodschappen gaan doen en Rose heb ik niet van jullie afgenomen want Rose is namelijk MIJN dochter en die van Lauren. Weet je niet meer dat je toen zo overdreven reageerde toen je wist dat ze zwanger was? Ze wou toen ook nog zeggen dat het eigenlijk van mij was maar dat durfde ze niet meer, ze was bang dat je haar iets aan zou doen. Ik ben de tijd dat jij op tour was zonder Lauren bij haar geweest en voor haar gezorgd. Ze had iemand nodig om haar te steunen, maar jij was altijd op tournee en kon er dus niet zijn. Nu ik er zo aan terug denk, ik was altijd bij haar als jij op tour was niet enkel toen ze zwanger was.” Geschrokken door de bekentenis van Oliver keek ik hem aan. Harry die intussen helemaal rood aangelopen was van woede schoot naar voor op Oliver een mep te verkopen maar Maxime en ik hielden hem tegen. “Niets van aantrekken Harry, hij probeert je alleen maar boos te maken. Hij liegt!” zei Maxime. “Ik lieg helemaal niet. Zijn jullie echt zo naïef? Jullie geloven toch niet dat je zonder opgemerkt te worden een kind kunt stelen uit het ziekenhuis? Lauren heeft Rose met mij meegegeven en daarna een mooi stukje toneel gespeeld."

Is Nash braaf blijven staan in de gang? Waar is Tom? Is Rose echt de dochter van Lauren en Oliver?

LUFU

Reacties (6)

 • Chyna2001

  Nash is niet in de gang blijven staan, Tom ik zou niet weten waar hij uithangt en nee, rose is de dochter van HARRY en LAUREN!!!

  Snel verder? *pruillipje*

  4 jaar geleden
 • Mirakel

  Ze zijn wel dom dat ze niet alles aan de politie hebben ovegelatenxD

  4 jaar geleden
 • Cliffayne

  Gosh tom waar ben je? Nash gaat de prinses echt redden ik weet het zeker.... en oliver could be right tough...

  4 jaar geleden
 • Joolieentje

  Neeee da kan nie ! Rose is van Harry ! Ik haar diene Oliver !
  Snel verder!

  4 jaar geleden
 • Snuf

  ughh meanie!! Als er iets met nash is he grrr arme nash..

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen