Foto bij 2.48 Harry Styles

Vrijdag 11 juli 2025

Dat kon toch niet waar zijn? Hij liegt toch? Hoewel ik heel graag wou geloven dat hij loog begon ik toch te twijfelen, de argumenten die hij gaf waren heel geloofwaardig.
Ik schudde mijn hoofd om die gedachten eruit te helpen, ik vertrouw Lauren, ze zou zoiets nooit doen. Ik heb zelf gezien hoe kapot ze ervan was toen Rose verdwenen was, zo goed kan niemand acteren.
“Denk je echt dat ik zoiets geloof? Ik vertrouw MIJN vrouw.” Zei ik en probeerde zelfzeker over te komen maar blijkbaar heeft Oliver mijn twijfel gehoord. “Je twijfelt Harry. Lauren komt niet meer terug naar jou. Ze heeft voor mij gekozen.” Plots trok iets mijn aandacht, met een vuil lachje keek ik hem aan. “Oh. En ze is op boodschappen zei je?” vroeg ik ‘triest’. Oliver knikte. “Waarom staat haar tas dan daar? Bovenaan in die kast?” Mijn zelfzekerheid was terug. Ik wist dat ik haar kon vertrouwen. “Die tas? Die gebruikt ze niet meer, ze heeft een nieuwe gekocht en gebruikt die nu. Kijk maar.” Hij nam de tas van de plank en hield hem omgekeerd en schudde ermee. Er viel niets uit.

“Ik vertrouw dit niet.” Mompelde Maxime naast mij. Ik bel de politie. Maxime haalde zijn mobiel tevoorschijn en ontgrendelde hem. Op het moment dat Oliver het ding uit Maximes handen wilde slaan nam Maxime, Oliver ’s pols beet. “Je zult vroeger moeten zijn om mij te snel af te zijn.” Glimlachte Maxime naar Oliver. “Of ik kan natuurlijk Jill even bellen en zeggen dat ze terug mag komen.” Verrast keek Maxime op van zijn telefoon. “Echt?” vroeg hij. Oliver knikte. “Als je je mobiel aan me geeft dan typ ik even haar nieuwe nummer in.” Oliver keek hem wantrouwend aan. “Ik zweer het, ik doe het echt. Ze mist je heel erg en Ethan wilt heel graag weten wie zijn vader is.” Ik volgde het gesprek en zag wat Oliver van plan was. Ik zag Maxime zijn gezicht veranderen bij de laatste zin die hij uitsprak. “Ik heb een zoon?” vroeg hij en een kleine glimlach brak door op zijn wantrouwige gezicht. Oliver knikte en stak zijn hand naar voor om de mobiel aan te nemen. “NEE!” schreeuwde ik naar Maxime maar het was te laat, Oliver had het toestel vast en liet het in zijn achterzak glijden.
“KL-“ Maxime wou roepen maar werd onderbroken door Oliver die lachte. “Ik weet het, ik weet dat ik een klootzak ben maar wat ik zei was niet gelogen. Ethan is inderdaad je zoon en Jill mist je.” Ongelovig staarden we Oliver met z’n drieën aan. “Jill, Lauren en ik zijn altijd al vrienden voor het leven geweest. Niemand heeft die afspraak tot nu al verbroken. Jill en ik houden contact, puur vriendschappelijk. Lauren en ik houden ook contact, maar dat is net iets meer dan vriendschappelijk.” Met een opgetrokken wenkbrauw keek ik hem aan. “Ik heb een vraagje. Hoeveel kinderen heb jij juist met Lauren?” Oliver keek me met vragende ogen aan. “Eén hoezo?” Zijn stem klonk onzeker toen hij die twee woorden uitsprak. “Dan heb ik ook een kind met Lauren.” Zei ik met een stem vol trots. Ik was trots dat ik een tegenargument had gevonden. “Oh, uhm, kun je dat bewijzen?” Wat een vreemde opmerking was dit? “Wat bedoel je daar nu weer mee?” vroeg ik. “Of je kunt bewijzen dat je wel echt een kind met Lauren hebt.” Ik glimlachte. “Ja, natuurlijk. Niall he-, Niall waar is Nash?” Ik keek Niall vragend aan. “Ik heb gezegd dat hij in de gang moest blijven staan. Heb je hem niet gezien toen je binnenkwam dan?” vroeg Niall, ik zag een flikkering van paniek in zijn ogen. Ik schudde traag mijn hoofd.

Niall rende langs me heen en kwam even later terug. “Ik vind hem niet.” Zei hij, de woorden klonken heel paniekerig en vol met spijt.
“Auw!” Oliver schreeuwde, geschrokken draaide ik me terug en zag dat Maxime achter Oliver stond. Maxime had de armen van Oliver op die zijn rug vast zoals de politie een misdadiger vastneemt. Maar dat was nu het minste van mijn zorgen.
“We moeten Nash vinden.”

Waar is Nash?

LUFU

Reacties (4)

 • Chyna2001

  Ik geef gelijk aan crazymofox, ik denk ook da nash bij rose is...

  Snel verder ! IK SMEEK HET JE!!!!

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  Nash is denk ik met Rose. Denk ik.

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  STOP MET DE CLIFFHANGERS :o

  5 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen