Foto bij 2.49 Harry Styles

Vrijdag 11 juli 2025

“De politie komt eraan.” Meldde Maxime toen ik de trap afkwam. Ik had het hele huis afgezocht naar Nash maar hij was nergens te vinden. Alle vloekwoorden die bestonden waren over mijn lippen gerold. In mijn zoektocht naar Nash had ik wel Tom gevonden die opgesloten zat op de zolder. Hij was opzoek gegaan naar Rose, want hij zou de dingen die nodig waren voor die DNA-test met Rose.

Ik liep naar buiten waar ik Niall, Austin en Tom aantrof. “En, iets gevonden?” Ze schudden hun hoofden. “Rose is ook nergens te vinden.” Zei Tom terwijl hij met zijn hand door zijn haar ging. “We moeten ze vinden. Ze kunnen toch niet ver weg zijn?” Op dat moment kwamen er twee politie wagens af die stopten voor ons. Iemand stapte uit en kwam op ons af. “Wat is het probleem? Is iemand gewond geraakt?” vroeg de man met een Amerikaans accent. “We hebben de man, hij is binnen bij een vriend van ons die ook bij de politie is.” De man knikte en liep daarna met twee collega’s naar binnen. Een vierde agent kwam op ons af, het was een vrouw die ons bezorgd aankeek. “Kan ik jullie nog ergens mee helpen? Ik moet jullie feliciteren met hetgeen dat jullie nu al gedaan hebben. Er zijn niet veel mensen die zoiets zouden durven.”

“Papa! Papa!” Ik keek meteen achter me toen ik een bekende stem hoorde. Ik zag Nash hand in hand met een meisje komen aanlopen. Opgelucht liep ik naar hem toe en tilde hem van de grond. “Oh, Nash. Je mag nooit meer zomaar weglopen, heb je dat begrepen? Papa wist niet waar je was.” Zei ik terwijl ik hem stevig tegen me aandrukte. “Ik bij mama. Mama huilen.” Zei hij met bezorgde oogjes. Vragende keek ik hem aan. Het meisje dat bij Nash was trok aan mijn T-shirt waardoor ik naar beneden keek. “Zijn mama zit in de schuur, vastgebonden en ze was aan het huilen. Ze vroeg naar je.” Zei het meisje met tranen in haar ogen. “Welke schuur?” vroeg ik aan het bruinharige meisje. “Daar.” Ze wees in de verte waar ik inderdaad een bruine schuur zag staan.
Ik zette Nash meteen neer en begon in de richting van de schuur te rennen. Ik hoorde lawaai achter mij maar trok me er niets van aan en bleef maar lopen.
Eenmaal aan de schuur toegekomen probeerde ik de poort open te maken maar die zat vast met een slot. “LAUREN?” schreeuwde ik. “Harry! Help me.” hoorde ik aan de andere kant van de deur komen. “Ik probeer, maar ik kan niet binnen komen. De deur zit vast.” Zeg ik terwijl ik nog een duw geef aan de deur. “Is ze daar?” vroeg een Iers accent. Ik draaide me om en knikte in de richting van Niall die Nash op zijn arm had en het meisje haar hand vasthield. “Rose, weet jij misschien hoe je binnen kunt?” vroeg Niall aan het meisje die blijkbaar Rose heette. Ze knikte. “Kom.” Zei ze en huppelde voor ons uit. Niall kwam naast mij lopen en verbaasd vroeg ik: “Is dat echt Rose, als in mijn dochter Rose?” vroeg ik aan hem. Niall knikte met een glimlach. “Nog niet officieel, maar ik denk dat de DNA-test echt wel zal uitwijzen dat zij jouw dochter is, Haz.” Zei hij en lachte me bemoedigend toe. “Maar nu moeten we eerst Lauren vinden.” Zei hij.

Eenmaal aan de achterkant van de schuur stopte Rose. Ze nam de grote houten plaat weg en een groot gat in de grond kwam tevoorschijn. Ze sprong erin en deed teken dat ik moest volgen. “Wij blijven wel hier.” Zei Niall, ik knikte en sprong toen achter Rose aan. Ik weet niet juist hoe, maar op één of andere manier zaten we plots in een kast zonder bodem. Rose duwde de kastdeuren open. Ik zag meteen Lauren ‘hangen?’ of hoe je het kon noemen. Ik kroop eerst terug uit de put en liep meteen op haar af. Ik ging naast haar op mijn knieën zitten en nam haar stevig vast. Ze snikte tegen mijn schouder.

“Rose.” Snikte ze na een tijdje. Het meisje dat nog steeds bij de kast stond kwam naar haar toe. “Ik zei toch dat ik zou regelen dat je One Direction ontmoette.”


Dit was het laatste hoofdstuk van dit verhaal. Ik had eerder nog niets gezegd omdat ik het spannend wou houden.
Deze ochtend zal ik nog de epiloog activeren en dan zal dit verhaal afgelopen zijn:(

LUFU

Reacties (1)

  • Cliffayne

    O,mg zoooo goed!!! Eindelijk zijn ze weer allemaal samen. Boeeehhhhhhh tmga nog niet gedaan zijn!:(

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen