Toch nog ons Jaspertje gezien tijdens de wedstrijd Zwolle - Ajax. Jammer genoeg hebben ze verloren:(
Oowja. Ik was een hoofdstuk vergeten te activeren. Het is hoofdstuk Vinte e sete. Niet een heel erg hoofdstuk om te missen. Maar als je het wilt lezen. Ga je gang ^^

'Laten we gaan lunchen' zeg ik en trek mijn lingerie weer aan. Daar overheen trek ik een jurkje aan en doe mijn haar in een staart. 'Hmm. Moet dat' zegt Jasper en trekt me aan mijn arm het bed weer op. 'Ja. Ik heb honger' zeg ik lachend en sla mijn armen om me heen. Jasper drukt kusjes in mijn nek waardoor de kippenvel over mijn lichaam gaat. 'Jasper komop' zeg ik. 'Neehee. Ik wil de hele dag met je knuffelen' zegt hij en drukt hierna zijn lippen liefdevol op die van mij. Ik ga in op zijn kus en al snel vinden onze tongen elkaar en trekt hij mij op zich. 'Mm komop' zeg ik en rol van hem af waarna ik het bed weer uit stap. 'Jaja ik kom al' zegt hij en trekt zijn onderbroek aan. Zijn sportbroek gaat ook aan en hij trekt er een shirt bij aan. Hierna lopen we met zijn tweeën naar beneden en schuiven bij de rest aan.

'Jasper, britt. Gaan jullie mee een rondje door de stad lopen?' Vraagt Nellie aan ons en Jasper kijkt me vragend aan. 'Ja leuk. Gezellig' antwoord ik met een glimlach. Na de lunch haal ik van boven mijn tas en loop daarna met Thomas, Nellie, Ton en Jasper het hotel uit. Jasper gaat een paar keer op de foto en daarna lopen we met zijn allen verder. Ton, thomas en Jasper lopen voor Nellie en mij. Ze slaat haar arm door de mijne en pratend lopen we achter de mannen aan. 'Ik wil even in deze winkel kijken' zeg ik en de mannen draaien zich om en zuchten even waardoor Nellie en ik moeten lachen.

In het winkeltje hangen allemaal leuke jurkjes en shirtjes. Ik ga de rekken door en vind een paar leuke jurkjes. Ik pas ze en loop daarna naar toonbank en leg ze erop. 'Ik betaal' zegt Jasper en pakt zijn credit card. 'Nee. Ik kan zelf ook betalen' zeg ik en geef het meisje mijn credit card. 'Eigenwijs' zegt hij en als Nellie ook haar kleding heeft afgerekend lopen we de winkel weer uit. 'Ik dacht dat je niet van shoppen hield?' 'Heel soms wel een heel klein beetje' zeg ik en sla mijn arm om hem heen. Zijn arm gaat om mijn schouder en Nellie kijkt ons aan. 'Foto' zegt ze en pakt haar camera tevoorschijn. Ik zet een gemeende glimlach op en kijk in de camera. 'Ja die is leuk' zegt ze enthousiast. 'Thomas. Ton ga er ook even bij staan' zegt ze e de mannen komen onze kant op. Thomas slaat een arm om me heen en weer kijk ik glimlachend in de camera. 'Ook leuk' zegt Nellie en de mannen lopen weer verder. 'Is leuk voor als jullie gaan trouwen' zegt ze en ik begin te lachen. Vragend kijkt ze me aan. 'dat zei Robin ook. Over de eerste foto van mij en Jasper samen. Hij is gemaakt in het vliegtuig toen we lagen te slapen' zeg ik en Nellie lacht nu ook even. 'Die wil ik wel zien' ik knik en pak me mobiel uit me tas. Ik zoek de foto op en geef me mobiel aan haar. 'Oow wat ontzettend lief' zegt ze en geeft me mobiel weer terug. 'Ja. Toen wisten we nog niet dat het hiertoe zou leiden. Ik moest van me vader naast hem zitten. Goede keuze van hem' 'wat vind je vader ervan?' 'De eerste regel die ik mee kreeg was dat ik niet mocht daten. Niet met onze spelers of andere spelers. Maar hij heeft Jasper verwelkomt in de familie en hij is blij dat we gaan samenwonen' zeg ik met een glimlach. 'dat is mooi' 'ik zal jullie snel aan elkaar voorstellen' 'goed idee' zegt ze. De mannen stellen voor om even een drankje te drinken op een terras. 'Uh. Ik weet het niet hoor' zeg ik en kijk even twijfelend terwijl ik door drie paar ogen vragend aan wordt gekeken. 'We waren uit en toen is britt gedrogeerd. Dus ze drinkt liever alleen nog iets in het hotel' legt Jasper uit. 'Ja. Dat snap ik dan wel. Maar dan drinken we wat in het hotel' zegt Ton waarna we knikken en weer terug lopen.
'Oow hey pap' zeg ik en sta op van me stoel. 'Ja?' Vraagt hij. 'Ik wil je even voorstellen' hij komt onze kant opgelopen. 'Dit zijn Ton, Nellie en Thomas. De ouders en broer van Jasper' ze schudden elkaar de hand. 'Louis van gaal. Leuk kennis te maken' zegt hij. 'Eensgelijk' zegt Ton. 'Ik zou er graag even bij komen zitten. Maar er is nog wat werk wat gedaan moet worden' verontschuldigd hij zich. 'Dat snappen we. Volgende keer beter' zegt Nellie en mijn vader knikt waarna hij achter Danny Blind aanloopt.
'BRITT' hoor ik iemand gillen en draai me om. Ayla komt op me afgelopen. 'En dit is Ayla. Mijn beste vriendin. En ik denk ook vriendin van Daley Blind. Of wou je dat niet vertellen?' 'Hooi' zegt ze. 'Ja wou ik wel vertellen' zegt ze blij. 'Super leuk voor je. Hebben we beide een ajacied' zeg ik en knuffel haar even. 'Kom erbij zitten meis. Gezellig' zegt Nellie en dat laat ze zich geen twee keer zeggen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen