Ik wil iets van een Q&E doen.
Dus als je vragen hebt. Vraag ze maar :'D
Ik laat het vanzelf weten wanneer hij online komt.
En wauw. 14 abo's. I'm happy, thank you <3

'Goedemorgen' zeg ik schor. Jasper staat zich naast het bed om te kleden. 'Hey schat, ik moet zo gaan. Training' ik knik en gaap even. 'Ga nog wat slapen. Het is vroeg' zegt hij waarna ik op de wekker kijk die 09:23 aan geeft. 'Veelste vroeg' zeg ik en kijk hem aan. Hij gooit wat spullen in zijn tas en geeft me daarna een kus waarna hij vertrekt. Ik val al snel weer in slaap en wordt iets over half elf weer wakker door gebonk op de deur. Ik ga rechtop zitten en stap het bed uit. 'Hi' zegt Ayla en komt de kamer ingelopen. 'Morguh' zeg ik terug en ga op de bank zitten. 'Waar kwam je gister voor langs?' 'Ik had toch nog wat twijfels over het samenwonen. Maar jij was druk met Daley dus heb ik met Thomas gepraat. Hij heeft advies gegeven en heb toch besloten om met hem mee te gaan naar Oudekerk aan de amstel' leg ik haar uit. 'Je moet doen wat jou gelukkig maakt' zegt ze. 'Weet ik, laten we ontbijten' zeg ik en kleed me snel om en lopen daarna naar beneden.

'Alles weer goed?' Vraagt Thomas als we beneden komen. 'Ja. Ik ga met hem mee' zeg ik met een grote lach. 'Dat heb je goed gekozen' zegt hij en geeft me een knuffel. 'Laten we ontbijten' zegt Ayla en trekt me met zich mee. Na het ontbijt moeten we alweer bijna in de bus zitten naar Fortaleza waar de wedstrijd gespeeld wordt. Ik loop naar boven om alvast mijn oranjetenue aan te doen. Ik zie Jasper zijn keepersshirt liggen en besluit om die aan te doen. Hij is wat te groot maar rol de mouwen op. Ik trek er een kort broekje onder en zet mijn Zonnebril op mijn hoofd. Ik loop naar Ayla haar kamer en ze komt eruit met het shirt van Daley aan. 'Prachtig' zegt ze. 'Ik weet het. Hij is iets te groot' zeg ik lachend. We lopen naar beneden waar derest van de aanhang ook al staat. 'Oow wauw. Draai jullie even om' zegt Bouchra en dat doen we. We halen onze haren voor de namen weg en Bouchra maakt een foto die ze doorstuurt. 'We moeten gaan dames' zegt Xenia, de vriendin van Leroy en ik ga zoals altijd naast Ayla in de bus zitten en rijden naar Fortaleza.

'Succes lieverd. Je kan het xxx' stuur ik naar Jasper. Het is een gewoonte geworden om hem voor elke wedstrijd een berichtje te sturen. Ik weet dat hij het pas na de wedstrijd leest, maar het gaat om het gevoel. Na anderhalfuur komen de spelers voor warming up het veld op en gaan er na een halfuur weer af om zich om te kleden en een kwartier later het veld weer op te komen. De basisspelers gaan naast elkaar staan en dan begint, zoals gewoonlijk, het wilhelmus en daarna het volkslied van Mexico. Hierna gaan de spelers op hun plek staan en begint de wedstrijd. Mexico krijgt al gauw twee kansen maar benutten deze niet. In de achtste minuut gaat Nigel het veld af en wordt gewisseld voor Bruno. Er zijn voor allebei de teams meerdere kansen maar Mexico overheerst de eerste helft. Tijdens de rust praat ik wat met de andere en pak ik mijn mobiel erbij. 'Supporting our boyfriends @JasperCillessen @BlindDaley. C'monn Holland <3' zet ik op twitter met de foto van onze shirts.

In de tweede helft is er al gauw een doelpunt voor Mexico en kijk ik chagrijnig verder. Als ze niet winnen liggen we eruit. Nederland komt terug en heeft meerdere kansen maar de keeper Ochea houdt alles tegen. Verheagh gaat eruit voor Depay. Er zijn veel kansen voor Nederland en telkens zit ik op het puntje van me stoel. Voor de zoveelste keer wordt Arjen onderuit gehaald en schreeuw ik even. In de 88ste minuut sta ik op van mijn stoel om te juichen. Klaas-Jan krijgt de bal op het hoofd in het 16 meter gebied en kopt hem perfect naar Wesley die hem perfect in schiet. Ik hoop dat er nog een doelpunt komt en geen verlenging. Want in deze hitte houden ze dat niet uit. De vijf minuten extra tijd komen erbij en in de tweede minuut hiervan wordt Arjen weer onderuit gehaald in het 16 meter gebied en gaat de bal nu wel op de stip. Huntelaar gaat achter de bal staan en schopt het netjes binnen. 2-1 voor Nederland. We staan op en zingen met derest van de supporters mee. In de laatste minuut krijgt Mexico nog een kans maar Jasper houdt hem netjes tegen en dan wordt er afgefloten. De jongen juichen en vliegen elkaar om de nek. Door naar de kwart finale. Ik til Dina op en Robin komt aangelopen. Hij wijst naar mij en ik loop naar hem toe. 'Gefeliciteerd' zeg ik en druk een kus op zijn wang. 'Thanks' zegt hij en neemt Dina van me over. 'Staat je goed trouwens' zegt hij wijzend op mijn shirt en ik lach even en zie dan Jasper op me af komen. 'Mocht dat?' Vraagt hij als hij bijna bij me is. Wijzend op mijn shirt. 'Niet dan?' Vraag ik hem. 'Tuurlijk wel. Hij staat je beeldig' zegt hij en slaat zijn armen om me heen. 'Ugh. Je zweet' 'vind je het logisch. Het is bloed heet' 'ja i know. Ik heb het ook behoorlijk warm' 'hmm. Van mij mag hij uit hoor' Ik lach en geef hem daarna een kus. 'Ik ben trots op je' zeg ik en hij glimlacht. 'Dankje schat. Ik zie je straks oke?' 'Ik wacht ol je' 'nee. Ga maar lekker slapen' zegt hij lief waarna ik knik. 'Is goed. Tor morgen dam lieverd' zeg ik en krijg daarna nog een kus. Hik zwaait nog naar zijn ouders en broer en loopt dan weer verder. 'Zo eerst dit warme shirt uit' zeg ik en trek Jasper zijn shirt uit. Ik had er een hempje onder gedaan waar ik behoorlijk blij mee ben.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen