Naam: Tommie Roodenburg
Leeftijd: 21
Karakter Tommie is een jongen die altijd bol staat van de energie. Hij heeft een hele positieve instelling en is nauwelijks chagrijnig te krijgen. Hij ontspant zich makkelijk en maakt zich niet zo snel druk, waardoor sommigen hem een beetje achteloos vinden overkomen. Hij is een beetje maf, voert graag het hoogste woord en is recht voor zijn raap. Hij schaamt zich nergens voor en gaat graag discussies aan, hoewel hij soms ook momenten heeft dat hij geen zin heeft in een discussie en dan gewoon niet luistert. Tommie is erg makkelijk in de omgang en legt snel contacten, maar zijn vrienden moeten wel tegen een geintje kunnen. Hij is wel van de rake opmerkingen en als iemand dat niet kan hebben kan hij dat maar moeilijk begrijpen. Hij kan zich niet zo goed verplaatsen in mensen die onzeker zijn en zich van iedereen wat aantrekken, want zo is hij totaal niet. Sommigen vinden hem wat asociaal doordat hij hard praat, met veel gebaren en best handtastelijk is. Hij is van nature een flirter, hoewel hij dat meestal niet doorheeft.
Tommie speelt in de metalband Blackholes die twee jaar geleden internationaal is doorgebroken. Hij wordt her en der wel herkend op straat - ook omdat hij zich niet bijster onopvallend kleedt - en hij heeft best wat aanhankelijke, vrouwelijke fans, maar het is niet zo dat hij niet meer over straat kan gaan. Hoewel de band hem zelfverzekerder heeft gemaakt dan hij al was, loopt hij niet naast zijn schoenen. Zijn band en hij hebben hard gewerkt en het is hem niet komen aanwaaien.
Familie Tommie is opgegroeid in een flat in de Bijlmer. Zijn ouders gaven niet veel om een mooie woning en bewaarde hun geld liever voor het maken van verre reizen en andere hobby's. Hij heeft een jonger broertje, Slater, en hij had een tweelingbroer, maar die is overleden toen hij vijf jaar oud was, tijdens een vakantie.
Overig: Tommie wilde graag eens wat anders. Een goede vriend van hem had vorig jaar een toffe vakantie meegemaakt op een jongerencamping en daarom besloot hij met zijn andere vrienden deze trip te maken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen