Naam: Lee Broadsword
Leeftijd: 19
Karakter: Lee is een lieve, ingetogen jongen. Hij is best wel verlegen en wordt niet snel boos. Hij leeft een beetje in de schaduw van zijn oudere broer, de leadsinger van hun band en kijkt erg tegen hem op. Hij is een beetje blind voor alle gebreken van zijn broer, maar ziet evenmin zijn eigen sterke kanten. Hij is constant bang om dingen fout te doen of mensen pijn te doen. Het is een vriend die zijn hand voor je in het vuur zou steken.
Lee zegt niet zo heel snel wat hij denkt, hoewel hij niet zou liegen. Hij behoudt vaak echter graag de lieve vrede en mijdt ruzies. Hij vergeeft anderen snel en daardoor doet hij zichzelf soms ook steeds opnieuw pijn. Zo heeft hij tweemaal een vriendin gehad die met zijn broer in bed is gedoken en hij heeft hen vaker vergeven dan goed voor hem was - om ten slotte toch weer bedrogen uit te komen.
Zijn hobby is drummen, hij is daar veel mee in de weer nu hij sinds een paar maanden bij de band van zijn broer zit. Daarnaast schrijft hij vaak zijn gevoelens voor zich af, die soms als songteksten worden gebruikt. Verder kijkt hij graag film of gaat hij boogschieten en tot slot kan hij heel goed koken en weet hij de lekkerste maaltijden klaar te maken.
Familie Lee deelt een woning met zijn broer (Ace) in Amsterdam. Zijn vader heeft hen verlaten toen hij negen was en hoewel zijn vader nu weer contact zoekt, heeft Ace gedreigd hem in elkaar te slaan als hij zijn gezicht durft te tonen, ervan uitgaand dat hun vader van hun succes wil profiteren. Diep in zijn hart hunkert hij er echter naar zijn vader weer te zien, omdat hij toch blijft hopen dat alles weer goed komt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen