Foto bij Lucie de Wit

Naam:
Lucie de Wit

Leeftijd:
20

Karakter:
Lucie is een sportieve meid die het niet uitmaakt of ze wint of verliest als ze maar alles heeft gegeven. Vroeger was ze een echte skater (haar skateboard heeft ze nu nog steeds bijna altijd bij zich), maar sinds ze begonnen is aan de opleiding pedagogiek is (ondertussen leerjaar 3) haar kledingstijl veranderd, hoewel rock en goth-rock nog altijd haar voorkeur hebben qua muziek.
Lucie kan niet tegen ruzie en heeft zich opgegeven voor kamp toen de ruzies thuis niet meer te harden waren. (zie meer bij familie)
Lucie werd als kind erg gepest en is daarom slecht in het maken en onderhouden van vriendschappen. Ze kijkt het liefste de kat uit de boom en opent zich niet snel of tegen de verkeerde mensen.

Familie:
Lucie komt uit een 2 oudergezin en heeft een jongere zus. Haar moeder en zus hebben veel ruzie waardoor het thuis niet erg gezellig is. Haar moeder werkt parttime als verpleegster in het ziekenhuis en haar vader is jurist. De familie heeft voldoende geld maar leeft bescheiden in een 2 onder 1 kap woning.

Overig:
Lucie is allergisch voor bijen en wespen.

Uiterlijk/foto:(alleen dan met blonde wenkbrauwen:))

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen