Foto bij 3. call me maybe

En #nieuw hoofdstukje ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden groetjes en veel plezier

#smile

We vertrokken naar de training. Onderweg was het doodstil. Ik werd er zowat bang van! We kwamen aan en iepen de kleedkamer in. Daar was het ook al zo stil. We liepen het veld op en ook daar was het doodstil. Zelfs de selectie was dood en dood stil. Ik besloot om de stilte ook niet te verbreken. ' oke meiden. Er is vanacht een ongeluk gebeurt met ed dochter van Frank dus hij zal er vandaag niet bij zijn en darom traint de selectie met ons mee. We begginnen met een klein partijdje. Bij de dames gaan Jamy en Irene in de spits. Daarachter charlot en op het middenveld wil ik Sacha tess en mayra. Verdedeging gaan lieke, lotte anne en britt en keeper is tanja. Dus laten we beginnen. Ik trapte bal af en dribbelde naar voren. Langs daley. En boilesen ik paasde over naar irene en zij paasde terug ik schoot en de bal vloog in het net en ik rende naar mayra heen. We speelden veder en ook viktor maakte een goal. Irene maakte er ook nog een en toen kwam het schot van daley. Hiij schoot raak. We speelden gelijk en we mochten douchen.

Ik liep de kleedkamer uit en botste per ongeluk tegen viktor aan ' ohh sorry ik zag je niet het spijd me'' ach joh het is niet erg' we lachten. Ik liep naar buiten. Ik heb da mischien geen auto rijbewijs maar een scooter heb ik wel! Ik deed de sleuteltjes in het contact en reed weg. Ik zette mijn scooter in de garage en liep naar binnen. Mayra was nog naar het dorp en ik kookte maar een kipfile en pakte wat sla en deedhet doorelkaar. Ik deed mijn neon oranje gympen aan en liep naar mijn scooter die zwart was. Pikzwart. K deed min knal roze helm op en reed naar het appartemend van de jongens met mayra achterop. Ik pikte haar op van het dorp. Zij had al gegeten dus we hoefde geen valse aangifte tegen thuisbezorgd.nl doen wegens een pizza leveren.

' tringgg' nicolai deed open. 'Heey meiden hoe gaat het?'' Ja goehoed' we liepen naar binnen en we gingen op de bank zitten. We gingen een film kijken. TED werd de film. We moesten er erg om lachen. ' zullen we morgen bij ons eten?'' Ja is goed'' dan koken mayra en ik wel.'' Ja dat wordt jamy gaat koeken.'' Ohh ik wil je we helpen hoor' zei viktor. ' is goed dan haal ik je wel rond half 4 op'' hoezo zo vroeg?'' Nou we maken een 3 gangen menu met voorgerecht hoofdgerecht en toetje' het was reclame en er kwam een wintersport reclame voorbij. ' ohh dat wilde ik altijd al doen' zeiden davy en mayra teglijk ' dan gaan we dat doen ik stel voor over twee weken vertrekken naar cherso?'' Is goed ja ik bel het reisbeuro wel'' heey jamy kun je eigenlijk wel een beetje skyen?'' Ja ik kan zelfs snowborden .'' Oh laat dat dan maar zien want ik ben een veel betere als jou hoor' en nicolai stak zijn tong uit. Ik heb net seriuus een deal gemaakt en ik ga naar wintersport met gewoon de hlve a1. Ja ik wist hhet zeker... dit gaan goeie vriendschappen worden...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen