Foto bij Four

Niall Horan Pov

Met een grote glimlach sta ik op de foto. Louis knipoogt steeds naar me waardoor ik begin te blozen. Hij had me door, door dat ik Evelyn leuk vond. het was een mooi meisje maar ze leek me heel erg onzeker. Ik zucht even als ik zie dat ze nu echt moet gaan en ook Paul houd het in de gaten. 'Ik loop wel even mee naar buiten, het zijn een beetje veel spullen en dan verdwaal je niet' Zeg ik licht blozend en ik zie Evelyn glimlachen. Paul kijkt met omhooggetrokken wenkbrauwen en ik bloos weer licht. Ik hoor Harry en Zayn lachen als ik Evelyn help met haar spullen. Evelyn glimlacht dankbaar naar mij en ik loop voor. ‘Woord je opgehaald bij de Kiss and Ride of ben je met openbaar vervoer?’ Vragend kijk ik haar aan. ‘Ik ben met de bus’. Ik knik: ‘Rijden bussen hier zo laat nog dan?’ Verwonderd kijk ik haar aan. Ik zie haar ogen vergroten en iets van paniek in haar ogen. “Evelyn wat is er?’ Nieuwsgierig kijk ik naar haar. ‘Ik wist natuurlijk niet dat mama dit had geregeld en er rijden bussen tot een kwartier geleden, mama slaapt al en ik ga haar niet wakker bellen want dan word mijn zusje ook wakker’ Zucht ze. Ik glimlach ‘Zal ik je naar huis brengen, dan vraag ik aan Mark even zijn autosleutels, hij onze zogenaamde taxi’ Glimlach ik. Ik zie haar wat blozen ‘Als dat zou kunnen?’ Ze kijkt me aan en ik knik.

‘Lou ik ben Evelyn naar huis brengen, de bussen rijden niet meer’ Sms ik naar Louis zodat zij wisten waar ik bleef. ‘Kom’ Zeg ik en zonder dat ik het door heb pak ik haar hand en neem haar mee naar Mark. ‘Mark kan ik je auto even lenen, de bussen rijden niet meer en anders komt deze dame niet meer thuis’. Ik zie hem grijnzen en mompel wat in mijzelf. Hij geeft me de sleutels en auto papieren en ik neem haar mee. Naast de tourbus staan wat andere wagens. Een tourbus van de crew, de bus van ons voorprogramma Five Seconds Of Summer, een aantal kleine busjes voor als we hier weg gaan en tot slot nog een aantal fietsen, motor en quad voor ons als we ons vervelen. Ik zie haar met grote ogen rond kijken en grinnik. Ik loop naar een Mercedes busje en klik het open. ‘Stap maar in, kun je dan je adres in de TomTom typen’ Vraag ik als ik haar deur open houd. Ze knikt en doet haar gordel dicht. Snel loop ik om de auto en start de wagen. Ik wacht even op de TomTom. Ik draai de auto om en wacht geduldig tot het hek open is en rijd daarna met een flinke vaart de weg op en volg de instructies van de TomTom. Bij het stoplicht trommel ik wat op het stuur en doe de ramen wat open. Bij een volgende stoplicht hoor ik hard Best Song Ever ergens en kijk grinnikend opzij. Evelyn kijkt ook al lachend opzij naar de auto. Een wat kleinere auto, twee meiden in One Direction kleding luid mee zingend en dansen. Ik grijns breed naar Evelyn en leg mijn vinger op mijn lip ten teken dat ze stil moet zijn. IK pak mijn mobiel en film een minuutje of twee de meiden. Lachend berg ik mijn mobiel weer op en toeter. Ik zie de meiden schrikken en rond zoeken. Lachend toeter ik nog een keer en rijd weg. Ik zie de meiden met grote ogen wijzen en druk praten en Evelyn lacht met me mee. ‘Dat is dus een reden waarom we meer het normale leven willen mee maken. Dit is toch gewoon hilarisch, op je eigen muziek twee fans compleet lol zien maken. ‘ Zeg ik en Evelyn knikt. ‘Dat lijkt me inderdaad leuk’ Zegt ze en ik glimlach en parkeer de wagen. ‘We zijn er, ik ehm’ Ik haal iets nerveus en verlegen een hand door mijn haren en bloos lichtjes. ‘Ehm het was gezellig en ik eh ik zou zeg maar graag nog een keer met je wat willen afspreken’ Zeg ik en kijk hevig blozend weg. Ik zie dat Evelyn ook een beetje bloost ‘Zal ik je anders mijn mobiele nummer geven’ Zeg ik en ze geeft haar mobiel met een glimlachje. Al snel maak ik een nieuw contact aan en typ mijn naam en mijn nummer in. ‘We blijven deze maand in hetzelfde hotel, aangezien we steeds rijden omdat het erg dichtbij is’ Zeg ik haar met een glimlach. Ze knikt en ik glimlach. ‘Ehm tot de volgende keer?’ Zeg ik en wat verlegen geef ik haar een knuffel.
Nadat ik had gewacht tot ze veilig binnen was rijd ik weer terug. IK parkeer het busje terug en loop weer naar de kleedkamers waar mijn spullen nog lagen. ‘Daar is onze verliefde Ierse Ier’ Roept Harry en ik begin te lachen. ‘Ja een Ier is Iers’ lacht Liam droog en iedereen kijkt hem met een what the fuck blik aan. ‘Is onze Nialler verliefd’ Louis komt voor me staan en knijpt grijnzend in mijn wangen die rood kleuren. ‘Ze is aardig en leuk’ mompel ik vaagjes. ‘Owja Lads ik heb een leuk filmpje’ Grijns ik en plof op de bank. ‘Kijk’ Zeg ik en laat het filmpje van de twee meiden zien. ‘Zet dit op Twitter’ Roept Louis en ik knik. IK maak een berichtje. ‘Lovely fans are singing and dancing, they had a good night=3’ Tweet ik met het filmpje erbij.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen