Foto bij 47'

mimimimimimi

47’ Unexpectedly wrong.

“Ik heb nog nooit seks gehad op een bus”, begon Bill, waarna ik hem droog aankeek.
“Kaulitz, als je zo gaat beginnen dan ga je me straks naar huis mogen dragen.”
“Gelukkig zijn we waar we slapen vannacht. Drinken!” Ik trok mijn schouders op en nam een grote slok van de eerste, nu nog volle, fles drank.
“Ik heb nog nooit mezelf belachelijk gemaakt door van een trap te vallen op het podium tijdens een concert”, grijnsde ik, waarna het Bill’s beurt was om te drinken. Zo ging het wel een tijdje door.

“Ik heb nog nooit iemand gekust toen ik dronken was”, gokte ik en ik gierde het uit toen Bill opnieuw een slok van de ondertussen al derde fles moest drinken. “Echt? Wie?!”
“Dat hoort niet bij het spel hoor, Alli!” Dat was dan ook de eerste keer dat iemand me Alli noemde, maar ik schonk er verder geen aandacht aan, omdat Bill’s gezicht te waardevol was. We waren beiden al veel te beschonken om eigenlijk nog normaal te functioneren. Maar wie had ooit gedacht dat het in deze situatie nodig geweest zou zijn om normaal te functioneren?

Toen de derde fles leeg was keek ik Bill dubbel aan. We hadden de laatste 10 minuten niet opgehouden met lachen, alles was dan ook zo grappig. Bill was zo grappig, ik had eigenlijk voorheen nooit gemerkt dat hij zo hilarisch kon zijn.
“Bill, hahahahaha, stop. Hahahahha, mijn buik. Hahahahah, doet. Ahahhaha. Pijn”, hakkelde ik lachend, grijpend naar mijn buik. Bill keek me gesmoord aan, waardoor ik nog meer moest lachen.
“Ik kan zelf amper stoppen met lachen”, gierde hij, maar opeens werd hij serieus. “Maar ik wilde eigenlijk de hele tijd al iets doen.” Ik kon mezelf alles behalve serieus houden maar deed toch mijn best.
“Wat dan?” Hij kwam wat dichter tegen me aan zitten, waardoor hij bijna van de zetel afviel omdat de overvloed aan alcohol hem bijna te veel werd.
“Dit.” Het volgende moment drukte hij zijn lippen op de mijne. Het was waarschijnlijk de grote hoeveelheid drank die ervoor zorgde dat ik hem terug kuste. Hier ging ik later zo veel spijt van krijgen, maar die gedachte was nu toch maar heel troebel…

Snel voor jullie, een hoofdstukje na mijn vakantiejob! Hopelijk was hij een beetje goed. Het beloofd nog spannend te worden hehe (;

Reacties (4)

 • Luckey

  Dat is niet heel slim
  Alcohol is niet fijn
  Boze tom komt al snel
  Als dat maar goed gaat
  New abo
  Snel verder please

  7 jaar geleden
 • Inviolable

  Owjeej ;o. Inderdaad spannend!

  7 jaar geleden
 • Kauwgomjunky

  super snel verder Xx

  7 jaar geleden
 • Veniality

  spannnnnnnning en sensatieeeeeeee! me likes!! NU VERDER!! I demand you:Y)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen