Foto bij 10. the daty before x mas

Heey een niew hoofdstukje en ik heb weer een nieuwe abo!! Dankjewel voor het lezen van ook weer dit hoofdstukje

En nog mijn excuus voor het drie dagen niet uplowden va een hoofdstukje maar het volgende hoofdstukje is het waarschijnlijk eer dan waard

Enjoy!

Ik trainde nog maar wa en liep tussendoor even naar mijn bidon. Nicolai zou opvallend lang niks. ' wat is deer toch aan de hand met jou!' Verbrak ik de stilte. Op dat moment kwam viktor binnengelopen en kwam naast me staan. ' heeey jaam' zei hij en hij knuffelde me. Ik duwde hem zachtjes van me af. Ik zag nicolais gezicht vertrekken en jaloezie en boosheid in zijn ogen. Ik praatte nog wel met hem. Omdat ik mijn bikini aanhad ging ik in de jacuzzi zitten. Het was morgen kest en we gaven dan kados.

Ik zat in de auto naar het centrum. Voor mayra kocht ik een armbandje met bedels van kleine dolfijntjes. Voor daley kocht ik een minin ajax bal. Voor davy eenoplaat iphone hoesje, voor nicolai had ik iets speciaals. Namelijk een iphone hoesje met een foto va hem en zijn broertje. Ik wist dat hij hem miste. Voor viktor kocht ik een reuze pot met kougombaletjes. Zo een van 8 kg. Dat was een fop kado en ik kocht ook og voor hem een nieuwe zonnebril van rayben. Hij was duur dat wel maar als hij maar gellukkig was. We stapte weer in de auto en het begon gelijk. ' wat krijg ik?'' Ja nks' was mijn antwoord. Ik keek op mijn telefoon en zag dat ik zeven gemiste oproepen had! Ik keek naar het schermpje en zag dat ik onder andere vier keer gebelt was door ajax en twee keer door mijn (aardige) zus en een keer van een onbekend nummer. Eenmaal in het hotel stormde ik de kamer in en belde meteen ajax terug. De jongens keken mij wat raar aan ' tis ajax' siste ik snel. Dee jongens knkte en er werd opgenomen. ' hallo et jamy schouten jullie hadden mij gebeld?' Zei ik vreselijk seriuus. ' ja dat klopt er is een aanbod voor u om onder betaald contract te komen spelen bij ajax.' Ik was zo verschikkelijk blij hiermee!!! ' er komt ook een contract overleg met u en uw trainer waar het contract in word samengesteld' verolgde ze. ' dus zou u op 5 januari op de toekomst kunnen zijn ?'' Ja helemaal goed'' oke doeg' ik hing op en sprong gelijk van de kamer naar die van mayra. Daley deed open en ik stormde zonder hoi te zeggen naar mayra toe en sprong haa rgelijk in de armen. ' ik mag onder contract bij ajax komen spelen!!' Gilde ik zo hard dat de andere jongens er ook bij kwamen en mee begonnnen te springen. Maar dat duurde niet lang want na twee minuten stond de maneger dat we niet zo hard mochten schreeuwen en springen. ' wat gewewlig!' Riep iedereen uit. Ja dat was het ook! We bbleven vadaag thuis aangezien het nu toch al half 4 was.

Ik leunde tegen viktor aan en ik was moe. Daarom had ik ook drie blkjes redbull voor me neer gezet en was nu al bij de tweede. ' jezus jaam, je moet niet zoveel redbull drinken daar ga je van stuiteren!' Zei viktor lachend en pakte het blikje van me af en nam zelf een slok ' heey geef terug!' Hij stond op en rende ermee weg. Ik pakte snel het andere blikje en schudde hem hevig. Hij had zich zelf op gesloten in de badkamer maar als hij er afkwam was hij zeer de SJAAK hij opende de deur en ik duwde het blikje i zjin handen. Hij was open en spoot hem helemaal onder. Ik lachte me dood en hij kwam achter me aan gerend. Ik kalmeerde hem en hij deed zijn shirt uit en liet het bad vol lopen. Ik was zo slim om de badkamer binnen te sneaken en snel in mijn bikini in het bad te gaan liggen. Hij stapte de badkamer weer in. Hij zag mij zitten en hij deed de deur op slot. Hij probeerde me eruit te halen maar dat lukte niet omdat ik me vast hield. Hij liep de kamer weer uit en kwam even later weer terug met zijn zwembroek aan en kwam er tot mijn grote verbazing gewoon bij liggen. Ik kroop tegen hem aan en zoende hem. Ik dreef weer naar de andere kant en stapte eruit. ' wat ga je doen?'' Douchen' ze i ik en zette de douzhe aan en liet het schuim er van aflopen. En kroop in bed. Morgen was het kerst en ik was benieuwd wat ik kreeg. Al snel viel ik in een diepe slaap endroomde ik ove koetjes en kalfjesDat was het nieuwe hoofdstukje weer. Waarschijnlijk in het volgende hoofdstukje komt het spannende stukje!!

# enjoy en ik heb zin in het volgende stukje maar uit wiens opzich is het geschreven? Als je het denkt te weten zet het dan in de comments(A)(typing)(Y)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen