Foto bij Period issues

Chet Faker - To Me

Nadat we hadden gegeten drong Harry erop aan dat Charlie nu echt weer naar bed moest. Ik gaf hem ook geen ongelijk; voor ons gevoel was het nu al aardig laat, en als ik me alweer zo moe begon te voelen, wat gold er dan al niet voor Charlie?
Terwijl Harry een schaterende Charlie over zijn schouder gooide en naar de slaapkamer liep om zijn tandjes te poetsen en daarna op bed te leggen, ruimde ik de spullen op.
Zachtjes neuriënd stapelde ik de vieze borden op elkaar. Achter me hoorde ik een deur dichtvallen. Ik draaide mijn hoofd en glimlachte toen ik Harry aan zag komen lopen. Hij stond al gauw naast me en nam de borden van me over.
'Waar slaap jij eigenlijk?'
'Hm?'
'Er is hier maar één slaapkamer, met één tweepersoonsbed.'
'O, ja,' Harry haalde zijn schouders op, 'Paul had onze kamers zo geboekt met in eerste instantie het plan dat jullie er niet zouden zijn. Deze was eigenlijk voor mij, maar die geef ik aan jullie en ik slaap dan bij Louis.'
'O.'
Harry grijnsde. 'Ja, jammer, hè? Maar Paul weet ook niks af van ons,' hij raakte met zijn vingertoppen mijn lippen even aan, ik werd rood, 'en dat wil ik graag zo houden. Jij niet?'
Ik glimlachte. 'Natuurlijk. Niemand mag het weten, toch?'
Harry staarde op me neer, een zwak glimlachje spelend om zijn lippen. Het leek bijna triestig.
'Nee, inderdaad,' antwoordde hij terwijl hij een hand door zijn lange haar haalde en de andere op mijn onderrug legde. 'Voor nu moeten ze het idee blijven hebben dat alles tussen ons nog gewoon vriendschappelijk is. Voor ieders bestwil.'
'Maar het is ook gewoon vriendschappelijk, toch?'
Ik maakte een grapje, maar Harry vatte dat helemaal niet zo op. Zijn hoofd, die eerst nog bestuderend naar het plafond gericht was - waarom, vraag het me niet - draaide zich met een ruk naar me toe. Het enige wat ik van zijn gezicht kon aflezen was angst en onbegrip. Zijn ogen waren wijd, nooit de mijne verlatend, en zijn lippen een stukje van elkaar.
Zelfs toen ik zacht begon te lachen keek Harry me nog steeds zo aan. Pas toen ik mijn handen op zijn wangen legde, hem vertelde dat het een grapje was en hem vervolgens zacht kuste, voelde ik hem ontspannen.
'Slechtste grap ooit,' mompelde Harry tegen mijn lippen aan terwijl hij me naar zich toetrok, en ik lachte.

'Moet je... niet terug?'
Ik lag op mijn zij, mijn hoofd op Harry's schoot, en als ik mijn ogen open zou doen zou ik de gescheurde stof bij zijn knieën zien. Ik had ze echter al zo'n halfuur - tenminste, dat gokte ik - gesloten terwijl Harry over mijn haar streek. De andere lag op mijn heup.
'Nah, zometeen is ook goed.'
'Maar... Je hebt morgen weer een drukke dag... je hebt je slaap nodig...' Ik was nu half aan het gapen, maar deed geen moeite het te verbergen. Waarom zou ik ook.
'Die valt op zich wel mee. En jullie twee gaan ook mee, toch? Of had je andere plannen?'
'Ik had nog geen plannen gemaakt,' mompelde ik terwijl ik wat ging verliggen. Harry's hand op mijn heup kroop daardoor iets meer omlaag, tot zijn vingertoppen zacht de blote huid van mijn been aanraakten. Ik was zo moe dat ik niet eens meer doorhad dat ik daardoor rilde.
'N-nou... áls je meewilt morgen - ik sta hier dan om halfnegen.'
Als antwoord stak ik mijn arm omhoog, mijn duim opgestoken in een thumbs-up.
Voordat ik deze weer kon laten zakken voelde ik hoe Harry's lange vingers zich om mijn pols sloten, en even later zijn lippen die elk van mijn vingers één voor één zacht kuste.
Hij beet zacht, helemaal niet pijnlijk, in de huid van de rug van mijn hand. Ik opende mijn ogen.
Toen kuste hij de top van mijn wijsvinger, beet er toen zacht op, en mijn hart sloeg een slag over toen zijn natte lippen zich om de top sloten.
Ik draaide me op mijn rug, een lichte frons tussen mijn wenkbrauwen en mijn hand nog steeds in Harry's greep.
Doordat Harry zijn lippen op de rug van mijn hand drukte zag ik alleen zijn ogen, die onverbiddelijk op me neerkeken.
Ik ging door met het bekijken hoe zijn lippen met mijn vingers omgingen terwijl zijn ogen nooit de mijne verlieten. Toen ik opvallend moeilijk ademhaalde zag ik lachrimpels bij zijn ogen, wat duidelijk maakte dat hij aan het grijnzen was. Mijn frons werd dieper, ik trok mijn hand los en ging overeind zitten.
'Hey,' klonk zijn lage, schorre stem achter me, terwijl een hand mijn haar uit mijn nek streek. Even later voelde ik zijn kin op mijn schouder en zijn hand in mijn zij. Ik kon een glimlach niet onderdrukken en draaide me toen maar om naar een ietwat verraste Harry. Met zijn handen op mijn heupen en de mijne in zijn nek drukte ik mijn mond tegen de zijne. Hij kuste me meteen terug en trok me op zijn schoot. Zijn gespierde armen sloten zich nauw om me heen en trokken me dichter tegen hem aan.

De volgende ochtend werd ik wakker gemaakt door een op en neer springende Charlie naast me op het bed. 's Nachts sliep hij nog lief, tegen me aangekropen, en nu...
Ik kreunde toen zijn knietje in mijn zij kwam en hij schaterde luid toen ik zijn beentje vastpakte en omlaag trok.
'Ja, waarom maak jij mij nou weer wakker, mannetje?!' gromde ik terwijl ik zijn andere beentje pakte en naar me toetrok, zodat hij op mij terecht kwam. Ik hoorde hem in mijn oor gierig ademhalen van het lachen terwijl hij hopeloos van me af probeerde te komen.
'Ik wil... alleen maar... eten - mama!' Kronkelend en schaterend probeerde hij mijn vingers in zijn zij te ontwijken. Toen ik hem op een gegeven moment breed glimlachend losliet stond hij meteen op en sprong weer op en neer op het matras.
'Charlie!'
Ik sprong uit bed, greep Charlie en legde hem over mijn schouder zoals Harry de avond ervoor had gedaan. Een blik op mijn telefoon gaf aan dat het half acht was. Prima tijd, en im zou dus rustig kunnen ontbijten en douchen.
Tenminste, ik dacht dat alles rustig zou zijn. Totdat ik Charlie achternaliep naar de keuken en iets warms in mijn Knickers voelde druppelen. O nee.
'Charlie, waarom trek je niet alvast schone kleding aan? Het ligt allemaal in je koffertje! En vergeet een schoon onderbroekje niet!' zei ik net zo geknepen als mijn benen tegen elkaar. Charlie knikte, niks opmerkend, en ging naar de slaapkamer. Ikzelf liep zo snel maar voorzichtig mogelijk achter Charlie aan en greep mijn telefoon onderweg naar de badkamer.
'Harry?!'
'Hè? Abs?' Zijn stem was schor, en ik negeerde het sneller bonzen van mijn hart.
'Harry... i-ik heb je hulp nodig.' Ik liet mijn pyjamabroekje e.d. zakken en ging op de WC zitten. Mijn gezicht vertrok toen ik omlaag keek en de ravage daarbeneden zag.
'Wat-' Ik kon Harry gewoon uit bed horen springen, inclusief het haastig zoeken naar zijn spullen, 'zijn jullie oké?! Wat is er gebeurd?! Is alles goed met Charlie?'
'Eh, nou,' ik krabde onwennig aan mijn achterhoofd, you see, het is veel erger dan dat.'
'Wat dan?!'
'Nou, eh... Ik heb zeg maar een probleempje. Eentje die pas volgende week had moeten komen.'
'What the fuck are you talking about?'
'Harry, ik ben ongesteld.'
Er volgde een stilte. Een lange. Toen hoorde ik zacht gelach.
'Zit je nou te lachen?!' vroeg ik, nogal beledigd. Wat volgde was hard buldergelach en mijn gesnuif.
'Harry, ik meen het-'
'Ja ja, relax. Wat heb je nodig? Ben je in je kamer?'
'Maandverband en tampons. En ja, in de badkamer. Maar Charlie is alleen in de slaapkamer, dus kom alsjeblieft snel.'
'Tot zo. O, en trouwens...'
'Ja...?'
Even wachtte Harry af. Toen zei hij: 'eigenlijk is het maar goed dat je ongesteld bent, hè.' Ik fronste. 'Wat?'
'Nou, dat je ongesteld bent? Want betekent dat er geen derde kind op komst is?' Ik wist gewoon dat hij grijnsde.
Ik sloeg mijn ogen ten hemel. 'Zorg nou maar dat je er zo snel mogelijk bent, wijsneus.'
Harry hing lachend op.


dit had ik onderweg terug naar nederland geschreven (ja, ik ben nu weer thuis!) maar mijn sleepschedule is fucked up en ik kijk sinds gister keeping up with the kardashians - vraag me niet waarom want ik ga het ook niemand anders vertellen - dus meer erbij schrijven is niet helemaal gelukt al had ik dat wel gewild :')

ik heb trouwens mezelf opgegeven voor die 1d awards... niet om arrogant te zijn maar ik ben alleen benieuwd wat eruit komt:)dus als je dit verhaal waardig is; je kunt vanaf 24 augustus STEMMEN!

ik heb ook trouwens een nieuwe soundtrack ingesteld (ik verander dit redelijk vaak maar deze vind ik echt top en heel erg passend voor aibileens pov :-))

have a good night lovely's <3 <3 xx

Reacties (5)

 • Subdivisions

  Ooohw haha ik ging echt helemaal stuk bij deze! Die reactie van Harry alleen al :')
  Xx(K)

  4 jaar geleden
 • Chyna2001

  Snel verder!!!!!!!!!!!!!!!

  4 jaar geleden
 • oomsjes16

  Snel verder!

  4 jaar geleden
 • Manonxxx

  Ik luisterde dat liedje erbij.
  Goede keuze.

  Je hebt jezelf goed recht gedaan.
  Iemand anders heeft mij genomineerd.
  Dus voelde me enorm vereerd.

  (: xx

  4 jaar geleden
 • BiebStyless

  love it snel verder!!
  xx

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen