Foto bij 14. happy new year

Jamy schouten pov

Hoe wist ze dat?!? Kiki zal zich toch net verlult hebben. Ach nou ja wat boeit mij het

De dagen erna vlogen voorbij. Opstaan ontbijd skien en snowborden midageten trainen welnes en skypen met iris. We waren het er unaniem overeensdat het shot my down werdt van david aguetta. We hadden ook alvast een kleine dansruimte gehuurd waar we zouden trainen. Morgen is het nieuw jaar. Dan gaan we naar de beroemste club van tirol. Namelijk ebre de la flugel hahade naam ook. Nu was het al half 11 en mayra en ik waren bezig met opruimen want we zouden over twee dagen al weer vertrekken. We waren na 2 en een half uur eindelijk kllaar en vielen dan ook gelijk in slaap....

Ik werd wakker van een stel idioten rond mijn bed. ' wake up!!' Werd er geschreeuwd. ' jongens flikker op' beval ik maar niemand ging weg. Ik werd opeens opgetild en naar de keuken gebracht waar een half feestmaal stod ' wtf jongens!' Ze zeiden niet en begonnen te eten. Iets wat ik ook maar begon te doen... we waren klaar met eten en ik kleedde me om in mijn sport kleren en starte skype op om met iris te oefenen. ' heey' zeiden we tegelijk en we starte gelijk de muziek. Na 3 uur te hebben ge oefent viel ik op de vloer met het zweet op mijn voorhoofd. Ik sloot skype en liep naar boven om me te douchen. Ik stond voor de klerenkast met viktor en we gingen samen onze outfits samen stellen. ' doe jij dit aan?' Zei ik en wees naar een zwarte broek en een wit shirt. ' ja goed doe jij dan dit aan?' Hij trok een zwart jurkje uit mijn kast maar legde hem al snel terug. ' wat?' Hij wees naar het kleine ajax logo. Toen besefte ik dat het de jurk was die we aanmoesten op het dine met belangrijke sponsoren. Hij trok een zwarte strakke broek met een neon blauw hemt en een zwarte blazer. ' zozo meneer heeft gevoel voor mode' zei ik en prikte in zijn zij. Ik deed de kleren aan en viktor kwam weer binnen. ' welke snaekers jaam'' ehm.. de zwarte vanns'' vik wacht welke schoenen moet ik aan?' Hij boog zich naar de schoenen la en haalde er twee adidas snaekers uit. ' ja vik dan ben ik twee keer zo klein als jullie'' nou en dan til ik je wel'' ja dahag' hij pakte me vast en tilde me op' van schik laat ik mijn iphone vallen. Het scherm is gebarste. ' oh sorry ik laat hem wel repareren' zei viktor en zette me snel neer en raapte mijn telefoon op. Ik pakte hem uit zijn handen. ' vik met een gebroken iphone vat echt wel te leven hoor.'' Nou en' ik deed de sneakers toch maar aan en liep naar de keuken waar ik een glas cola voor mezelf inschonk.

We liepen naar buiten en daar stond het geen wat we apsoluut niet wouden namelijk de paperazzi, meteen kreeg ik een microfoon voor mijn neus en er werden honderden vragen gesteld. ' het spijd me maar wij hebben geen behoefte aan de pers op dit moment' sprak de stem van davy en weliepen vlug door naar de taxi. We kwamen aan inde club en het was al half 12. We bestelden wat drankjes en we dronken ze gelijk op. Toen het 2 voor twaalf was liepen we naar buiten. '10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 GELUKKIG NIEUWJAAR werd er door iedereen geschreeuwd en we gaven ieder drie kussen op de wang. We keken er nog even naar en gingen toen weer naar binnen.

Na nog drie uur gefeest te hebben zijn we teruggegaan naar het hotel. Morgen vertrokken we weer. Ik werd wakker vijn mijn telefoon enstond op. Het was al half 1!! Ons vliegtuig gin over een uur!!' Opstaan!!!' Schreeuwde ik en we renden en vlogen alle kanten uit. We kwame ngelukkig nog net op tijd aan en we vlogen naar nederland.

Na een lange vlucht kwamen we aan in amsterdam. We gingen allemaal naar mijn appartement maar gingen ook gelijk slapen. Morgen werd voor mij een lange dag..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen