Foto bij 15. sic school

Ik zat al in de auto richting de dansstudio. Zon beetje iedereen was mee. Daly stuurde. Ik kon maar twee uur oefenen en daarna moest ik al naar de volgende afspraak bij ajax maar die duurde niet zo lang. Daarna ging ik nog naar school want ik moet van dag maar van het 7e tot het 9e. ' heey iris' ' heey jaam! Eh we moeten nu wel snel beginnen he'' ja dat is waar. We begonnen met de warming up en daarna met de dans zelf. Hij zou worden geopent met twee salto's. Eentje van mij en eentje van iris. We hadden ook geregeld dat de jongens in het vip vak zaten.na een uurtje pakte ik mijn fles met allemaal rare sportdrankjes en poedertjes door elkaar... als ik hierna nog maar leefde... het smaakte in iedergeval naar oude aardappel met beschimmelde augurk. Hier moet je een proeven. Ik weet niet wat voor gif het is maar als ik ten onder ga ga jij met me mee!' Riep ik naar daley want hij had het overging gemaakt. ' ja eh jamy je moet het wel schudden' oh daar had ik even niet aangedacht... het half uurtje erna ging helemaal priema en snel vloog ik onder de douche en en in de auto. Op naar ajax.

Na een half uurtje was alles rond en ik speelde nu onder contract bij ajax. Maar dat betekende ook dat als mijn contract is afgelopen dat ik ook verkocht kon worden. Ik had nu in ieder geval een contract voor 2 jaar. Ik liep naar het trainingsveldje van de heren want zzij hadden nu al wel weer training. ' FISCHER LET EENS OP' ja de boer was weer eens charerijnig.' Heey jamy" riep jasper. Ja ik kende de hele selectie en de selectie kende mij ook donders goed. Dus meestal als ik los trainde van de rest kwamen ze kijken. ' cillesen let op' zei ik met een lachende ondertoon. ' jaja schouten tuurlijk als jij het zegt' en hij knipoogde naar me. Ik bekeek de training en er vloog een bal naar mijn hoofd die ik nog net ontweek. ' stelletje prutsers' riep ik terwijl ik de bal pakte en over het hek klom. ' denk jij dat je het beter kan dan?" Nee, dat denk ik niet, dat weet ik zeker.' Ze keken me verbaasd aan en rende toen naar frank die knikte. ' oke doe jij de rest van de training mee en dan als jij het meeste scoort heb jij gewonnen maar als wij het meeste scoren hebben wij gewonnen' ' deal!' Ik zette de bal op de penalty stip en nam een kort aanloopje en knalde hem zo achter jasper het net in. ' 1-0' greens ik. ' partijtje, fischer blind boilesen en klaassen tegen cillesen schouten lderweireld en chöne.' Ik mocht afstrappen samen met lasse en we speelden vrijwel gelijk naar voren. Bijna werd de bal afgepakt door nicolai en davy. We speelden verder naar voren en stonden voor leeg doel. ' ho stop, davy wissel jij ff met vermeer' hij knikte en rende het veld af. Kenneth kwam in en stond klaar. Frank floot weer en ik knalde hem naar lasse die hem terug schoot waardoor ik hem precies in de kruising kon schiieten. De training was afgelopen en ik liep naar de kantine en vroeg om een handdoek. Ik liep terug naar de dames kleedkamer en douchte me en kleede me aan in schone kleren. Ik liep de kleedkamer uit en onder de jongens kleedkamer kwam een walm van damp uit. ' jongens wat te hec doen jullie daar?'' Jamy!!' Werd er alleenmaar gegild. ' kom maar binnen hoor iedereen heeft kleren aan' ik lachte en deed de deur open. Ik zocht naar het plaatsje van viktor en zag dat hij op zijn telefoon was. ' heey wat doe je' ik draaide zijn telefoon om en zag dat hij bezig was met een spelletje. ' haha' lachte ik en hij trok me tegen zich aan en gaf me een kus op mijn wang. ' ik wil hier niet zien dat jullie te intiem worden' zei jasper en glimlachte naar me en verdween weer in de stoom. ' doei ik ga naar het college.' Hij knikte maar liet me niet los. ' help ik word tegen mijn wil in vast gehouden' riep ik en meteen stond iedereen om ons heen. Viktor liet me nog steeds niet losik vrikte me uit zijn greep en liep weg. Ik liep naar school met nog steeds mijn sporttas om mijn schouder met een groot ajax symbool. Ja dit gaan ze op school niet warderen denk ik...

De bel klonk en we mochten weg. Ik liep de klas uit en jason kwam naar me toe. ' wat doe ij met die tas?'' Getraint zou jij ook eens moeten doen' zei ik en pakte zijn arm vas. Ik iep weg en ik werd tegen gehouden door michel en niels. ' ja mag ik er langs' zei ik ' wat doe jij hier nog voeze ajaxciet'' je kunt er gewoon niet tegen dat ik wel op erdevisie speel en jullie niet' jai ik wist precies hoe ik ze moest pakken. ' tss ja net alsof ik jou wil zijn he met je voetbal vriendjes'' haha ja dat zou ik ook vooral zeggen hoor maar eh voetballen julie bij jong oranje of bij ajax of bij de eredivisie?' Ik liep langs ze heen de school uit. Ik kwam thuia en liep naar boven. Ik pakte mijn iphone. Ik belde mayra op of ze mee ging naar =paradiso vanavond. Ze zei dat ze niet kon dus vroeg ik me af waarom niet maar goed. Ik pakte mijn macbook en ik ging door mijn playlist op zoek naar mijn muziek. De deurbel ging en ik stond op liep nar de deur en deed hem open.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen