Hoofdstuk 6
~ I will not fold under fire
I'm holding my spot
She waits back on the bottom
I'll be on top
I've only just begun to fight
You ain't seen nothing yet ~
Natalia, I've only begun to fight

Jane POV

“Dank jullie wel voor jullie medewerking. Ik hoop dat het morgen wel vlot lukt, want de zaal is namelijk totaal uitverkocht voor de première. Jullie kunnen naar huis gaan en gaan slapen, morgen is een grote dag, zorg dat je goed uitgerust bent. Ik wil iedereen hier morgen om drie uur in de namiddag, de voorstelling start om half vijf. Veel succes.” roept de regisseur vanuit de zaal. Iedereen die zich op dit moment op het podium bevindt komt weer in beweging. Het is net generale repetitie geweest en morgen zou de musical in première gaan. Alles was goed verlopen, op één ding na, de kus. Kayden die normaal gespeeld word door Tyler, wordt nu gespeeld door Steven. Het was vreemd om hem plots te hebben als tegenspeler en vooral om hem te kussen. Het mag dan wel een toneelkus zijn, het blijft nogal onwennig.
Ik heb al de hele periode voor zijn dood met Tyler geoefend en om nu plots met Steven te spelen… Het is vreemd, maar ik snap het wel, ze kunnen toch maar moeilijk de rol van Kayden weglaten? Ik moet me erover zetten en ik hoop dat ik dat morgen even zou kunnen.
Nadat ik terug omgekleed ben in mijn normale kledij en tussen twee rijen zitjes naar de uitgang wandel wordt mijn naam geroepen. Verbaasd blijf ik staan en kijk ik waar de stem vandaan komt. Mijn ogen zagen Carl, de regisseur, naar me wenken van aan het podium. Met een kleine zucht draai ik me terug om en loop in zijn richting. “Carl,” zeg ik als ik bij hem kom. “Jane, iedereen heeft het moeilijk met het verlies van Tyler en ik weet dat het voor jou nog moeilijker is dan voor ons, maar je hebt gekozen om verder te gaan met dit stuk. Probeer daarom morgen extra je best te doen bij het laatste deel. Succes Jane.” zegt hij en vertrekt daarna zelf naar huis. Ik volg zijn voorbeeld, hopend dat het morgen zou lukken

Harry POV

Oververmoeid, ben ik volgens de dokter. Ik was vorige week onder dwang van de jongens en het management naar de dokter gemoeten.
Mijn jachtige en drukke leven is te veel geworden voor mij en ik moet het wat rustiger aan doen. Ik moet proberen om 7,5 tot 8 uur slaap te krijgen per nacht en ook om elke dag een halfuur tot een uurtje te sporten, fietsen of hardlopen. Ook werd ik aangeraden om stress te vermijden en minder mijn mobiel, laptop en tv te gebruiken. Als het dan niet beter is moest ik ook naar een psycholoog omdat het probleem dan misschien wel emotioneel ligt. Omdat de dokter het beveelt en omdat de rest van de band niet wil dat ik onderdoor zou gaan aan de drukte van de tours en de interviews wordt alles een maand uitgesteld zodat ik zou kunnen rusten.

Op dit moment ben ik in mijn ouderlijk huis bij mijn moeder en Robin. Mam wil me in de gaten kunnen houden, om te kijken of ik wel genoeg rust en of ik wel aan sport doe. Ze stuurt me altijd om tien uur naar bed en ik moet haar telkens vragen of ik mijn mobiel of laptop mag gebruiken en of dat ik naar tv mag kijken. Ik vond het heel erg vervelend maar het was beter voor mij. Verveeld blader ik in één van de roddelbladen die op de salontafel liggen. De huistelefoon begon te bellen, mam was nog niet thuis van haar werk en Robin ook niet, dus strekte ik mijn benen maar een keer en neem de telefoon aan.
“Hallo, met Harry.” antwoord ik beleefd.
”Hey, Haz heb je zin om morgen met Louis en mij mee te gaan naar Leeds?” vraagt een stem die ik meteen herken als die van Zayn.
“Waarom zou ik naar Leeds gaan met jullie?”
”Er is een première in het Leeds Grand Theatre en mijn familie en die van Louis waren van plan om daar naartoe te gaan maar nu heeft mijn oom afgezegd en hebben we nog een ticket over.”
“Wat voor première is dat dan?”
”Het is een musical, een beetje zoals Grease. Snap je? Zo, niet alleen klassieke muziek zingen maar hedendaagse muziek en dialogen, een remake van iets waar ik enkele jaren geleden ook naartoe ben geweest.”
“Ik moet het nog even aan mijn moeder vragen, maar ik denk wel dat ik kom. Bedankt voor de uitnodiging, Zayn."

~~~~~~~~~~
Heey,
Hebben jullie ook vakantie?

LUFU

***BLOG***

Reacties (1)

  • Mirakel

    Wat vakantie! Ik niet! Ik wil ook :'(

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen