Foto bij Two-Hundred-Thirteen

Monday 20 January 2014

Hannah Mae Wilson

"Ga jij mee?" fluistert een stem in mijn oor en ik draai me iets om en kijk in Harry's smaragd groene ogen. Een frons ontstaat op mijn gezicht, wat heeft hij nu weer in petto?
"Waarheen?" vraag ik en zijn mondhoeken krullen omhoog en hij tilt zijn linkerarm op en houd die voor mijn gezicht en vragend kijk ik hem aan. Hij tikt op zijn horloge en ik kijk er naar en zie dat het zes uur is. Ik begon inderdaad al honger te krijgen. Ik kijk Harry weer aan en glimlach.
"En hoe heb jij het in gedachten?" vraag ik als ik achter hem al gasten weg zie lopen, richting een andere ruimte, die hier naast zit.
"Wij met z'n tweetjes naar een restaurant terwijl de gasten hier geserveerd worden door speciaal ingehuurde mensen, die speciaal voor de gasten eten bij hebben. Soort van lopend buffet" verteld Harry met een grote glimlach en ondertussen is de zaal al bijna leeg. Zo staan er zo'n honderd mensen en dan is het opeens bijna leeg.
"Okay, heb jij hier voor gezorgd?" vraag ik en hij knikt.
"Samen met Jade. Ook Monica heeft geholpen, met hier alles klaarzetten om uiteindelijk iedereen een plekje te kunnen geven" verteld Harry en ik knik. Dan staat Demi opeens naast ons, die ons even onderbreekt.
"Sorry dat ik stoor, maar ik moet echt zo mijn vliegtuig halen" zegt ze met een glimlach en ik glimlach terug.
"Ga je nu al weg?" vraag ik toch wel een beetje teleurgesteld, ik had nog wel wat langer met haar willen praten.
"Ja, ik heb morgenvroeg een interview waar ik aanwezig moet zijn, ik vond het echt heel erg gezellig Mae en sowieso zullen we elkaar nog wel eens zien, daar geloof ik zeker in. Hier heb je mijn album met enkele handtekeningen van mij, ook voor je zusje, broertje en je nichtje. Ik hoorde dat zij ook fan waren" glimlacht ze en ze overhandigd me het album.
"Dank je wel Demi, ik vond het fijn dat je er was" zeg ik en ze glimlacht terug en trekt me in een knuffel.
"Ik vond het ontzettend leuk en ik wil je nog een fijne dag wensen, volgens mij heeft deze heer hier, nog veel in petto voor je zoals ik gehoord heb, dus geniet ervan" zegt ze en ik knik.
"Zal ik doen, zeker nu jij zegt dat ik dat moet doen" lach ik en ze lacht ook.
"Jij ook Harry, verwen haar zoveel je kan, jullie zijn echt leuk samen. Ik hoorde ook dat jullie al wat problemen hebben gehad met fans enzo, negeer ze. Ze zijn gewoon jaloers, maar ze moeten er ooit een keer achter komen dat ze geen kans hebben" zegt ze en ik kijk met een glimlach naar Harry.
"Dat waren we ook niet van plan. Mae is mijn leven op dit moment en ik zal er alles aan doen om haar bij me te kunnen houden, vertrouw daar maar op" zegt Harry met een grote glimlach en Demi knikt.
"Mooi zo, zo'n geweldige meid als Mae, moet je niet laten gaan" zegt ze met een grijns en ik voel me toch even verlegen worden. Demi en ik hebben elkaar deze avond ontmoet en het is toch een hele eer om die woorden uit haar mond te horen komen terwijl ze me eigenlijk nog niet echt persoonlijk kent.
"Oh en nog gefeliciteerd met je zwangerschap, ik hoorde zoiets voorbij komen" zegt ze en ze kijkt naar mijn buik, waar het nu ook wel te zien is dat ik dikker ben.
"Dank je wel Demi" zeg ik en ze kijkt weer naar Harry.
"Je bent wel de vader toch? Je bent misschien nog wat jong en jij ook Mae, maar ik gun het jullie van harte" zegt ze vrolijk en ik grinnik even.
"Ja, ik ben de vader, hou dat trouwens nog maar even voor jezelf, het is namelijk nog niet verteld" zegt Harry en Demi knikt.
"Dat komt vanzelf wel, ik begrijp best dat de wereld niet meteen alles hoeft te weten, ik heb ook mijn geheimen" zegt ze en we knikken.
"Nou veel geluk met z'n tweeën en geniet van de avond" zegt ze en ze geeft ons allebei een knuffel.
"Doeg" zeg ik en ook Harry zegt haar gedag voordat ze wegloopt.
"Dus, ga je mee?" vraagt Harry en ik knik met een glimlach en pak mijn tas uit het gangetje en stop het album erin.. Die geef ik wel door aan m'n zusje, ik heb hem thuis namelijk ook al liggen. We trekken onze jas aan en samen met Harry ga ik naar beneden en we lopen meteen door naar buiten, waar ik Demi net in een auto zie stappen. De paparazzi focust zich meteen op ons, maar zoals altijd negeren Harry en ik het en lopen we naar zijn auto, waar al een bewaker naast staat. Harry mag natuurlijk al niet meer rijden want hij heeft al aardig wat gedronken, ik vindt het niet erg want hij mag ook wel eens losgaan. Ik heb hem eigenlijk gedwongen om te drinken, want hij wilde het eerst niet doen omdat hij het zielig vond voor mij, maar er zijn zat personen die niks drinken dus vond ik het niet erg. Hij hoeft niet altijd alcohol over te slaan omdat ik het niet mag. Het is wel ontzettend lief van hem, maar ik vindt het niet nodig.

Harry en ik zitten nu al even in een chique restaurant. Het ziet er hier ontzettend mooi uit en ook zo duur allemaal, ik zou het zelf nooit uitgekozen hebben, al is het wel ontzettend prachtig. We hebben net ons hoofdgerecht op en het was ontzettend heerlijk. Opeens kijkt Harry opzij en steekt zijn hand op, met een frons draai ik mijn hoofd en zie een vrouw met haar mobiel en volgens mij aan het lampje te zien maakt ze een foto van de man voor haar en van Harry.
"Zelfs in een chique restaurant maken ze foto's van je, die had ik niet helemaal verwacht" grinnik ik en pak mijn glas op waar nog een laagje jus in zit en neem een slokje. Harry draait zijn hoofd weer en lacht.
"Ik ben nu eenmaal sexy" grijnst hij en ik kan duidelijk merken dat Harry al aangeschoten begint te worden, hij heeft bij het feestje al veel gedronken en ook hier heeft hij al twee en half biertje naar binnen gegoten, ik hou hem niet tegen hoor, maar het is duidelijk te merken. Ik schud mijn hoofd en drink het laatste beetje jus op en zet het glas weer neer.
"Moet je nog iets anders eten of gaan we aan het toetje beginnen?" vraagt Harry terwijl hij al op de ijs-kaart kijkt.
"Toetje is prima" zeg ik en Harry knikt en geeft mij de ijs-kaart aan en ik laat mijn blik eroverheen gaan, wat zal ik eens nemen, ze hebben hier zoveel lekkers. Ook bij het hoofdgerecht vond ik het ontzettend moeilijk.
"Wat neem jij?" vraag ik en kijk even naar Harry, die net zijn bierglas tegen zijn lippen aan zet.
"Die" zegt Harry nadat hij naar voren is gebogen en het aanwijst op de kaart. Ik knik en kijk nog eens over alle toetjes en besluit dan maar gewoon voor degene te gaan die het me het lekkerst lijkt en zet de kaart terug in de houder. Al snel komt er een ober aan en bestellen we ons toetje en ook bestellen we er nog wat drinken bij.
"Zullen ze alweer aan het feesten zijn of doen ze er net zolang over als ons?" grinnik ik en Harry haalt zijn schouders op.
"Is dat belangrijk dan? We mogen toch wel even lekker eten?" zegt Harry en ik knik.
"Dat bedoelde ik ook niet" zeg ik en hij knikt.
"Misschien zijn sommige ook nog wel aan het eten, maar het feest kan nooit helemaal doorgaan zonder de jarige" zegt Harry met een grijns en ik lach weer.
Het toetje wordt gebracht en lachend eten we het op. De onderwerpen gaat nu eigenlijk helemaal nergens meer over en zo blijven we nog een half uur tot drie kwartier in het restaurant zitten voordat Harry om de rekening vraagt en betaald. Ongeveer tien minuten erna zitten we weer in Harry's auto op de achterbank terug naar het feestje. Ben benieuwd wat ik nog allemaal mee ga maken.

Reacties (4)

 • CaptainChaos0

  Dit is echt super geschreven, heb t vandaag even allemaal gelezen ;$

  4 jaar geleden
 • HoranLoverr

  Zoooooo schattig

  4 jaar geleden
 • biancadokkum

  super awesome geschreven <3!
  Kudo erbij:D!

  4 jaar geleden
 • batbucks

  Goed geschreven

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen