Foto bij 16. dat had niet gehoeven jongens

Hey jammer he van daley

Jamy schouten pov

Ik deed de deur open. Daar stonden ze hoor. Mayra, viktor, nicolai, daley en davy. 'Ja eh jongens wat te f@ck' er werd niet geantwoord. Ik zwaaide met mijn hand voor hun hoofd. 'Kom we gaan." Waarheen?" Het sushirestaurant' ik liep weer naar binnen. 'Wat ga je doen?" Ja duh, ik heb ajax kleren aan." Oh ja ik ga ook ff omkleden' riep mayra en rende me achterna. Evenlater waren we allebij klaar en gingen we weer naar beneden. 'Wacht' riep mayra. Ik ging op de bank zitten. Ik had een donker blauwe skinny aan met een geel topje en een zwarte blazer. Mayra stormde de trap af met een kadotje. Ze reikte hem aan mij en sprak. 'Lieve jamy, wij ziij allemaal super trots op jou en hopen dat je ook zo goed blijft gaan. Mocht dat niet zo zijn staan wij altijd voor je klaar. Dus hier heb je een kadotje van ons allemaal" oh, maar dwt had niet gehoeven!" Nou en' zei nicolai en drukte het kadotje naar me toe. Ik scheurde voorzichtig het papier eraf. Het was een iphone verpakking! Ik opende het doosje en er zat een zwarte iphone 5 in. 'Hoh jongens dat hoefde niet!!' Ik knufelde ze allemaal een wee liepen naar buiten. 'Warom lopen jullie naar de auto? " hoezo?" We gaan fietsen' zei ik vastbesloten.

We liepen het restaurant in en dat begon het al' ii wil naast jamy" ik wil naast davy' enzovoort. Achter ons zaten 4 meisjes en 2 jongens. 'Heey zijn dat niet de voetballers van ajax?" Omg ja' zeiden er twee. Ze kwamen naar ons toe gelopen ' hai mogen we op de foto? " ja tuurlijk' zei daley tegen het meisje en stond op. Hij ging naast de meisjes staan en een van de jongens maakte een foto. ' ben jij jamy schouten?' Vrog een van de meisjes ' ja inderdaad'' ben je ook het vriendinnetje van viktor?" Haha ja inderdaad'' kan ie goed zoenen?!' Schreeuwde een van de meisjes en werd gelijk tegen haar hoofd geslagen door een ander meisje. ' nee kan hij echt niet!' Zei ik en vreef door zijn blonde haar. ' ja en bedankt' zei viktor. Ineens stonden er veel meer andere mensenom ons heen en er kwam ok een bewaker aan de ze per appel wegstuurde. ' dus ik kan niet goed zoenen?' Zei viktor in mijn oor. ' ja inderdaad fischer' fluisterde ik terug ' mag ik vanavond het tegendeel bewijzen?' Ik keek hem aan en lachte ' be my best' zei ik net iets te hard wat vragende blikken opleverde bij de andere. ' nee niks niks' zei ik snel. ' jamy jij gaat toch al volgende week weg?'' Ja jullie ook' zei ik en stak mijn tong uit. Mijn telefoon ging en ik nam op. ' hey jamy i hurt you com to amerika' het was de stem van mijn oma. ' yes hey grandma!' Zei ik en stond vlug op en liep naar buiten. ' i hurt you dans i can the AM show richt?'' Yes richt'' do jou wil to sleep by me?'' Yes but grandma my friends com...' ze liet me niet uitpraten ' so what ?'' Its are 6 people'' so what, you com by me olrigt?'' Yes thanks grandma!'' No thanks' omg ik ga mijn oma weer zien na twee jaar. Een traan rolde over mijn wangen. De laatste keer dat ik haar zag was mijn opa overleden. Ik voelde een arm om me heen slaan en ik schrok er een beetje van. Ik keek opzij en zag dat viktor naast me kwam staan. ' waarom huil je?'' Ik huil niet'' wel waar'' niet'' wel' zei hij in kneep in mijn bil. ' we mogen bij mijn oma slapen in amerika' hij lachte en knuffelde me. We liepen weer naar binnen waar ik hetzelfde aan hun vertelden.

We kwamen thuis en gingen een film kijken. Daley stond op. ' jongens ik ga naar bed'' ja ik ga ook' zei nicolai' ja wij ook' zeiden davy en mayra. Viktor e ik bleven zitten en keken de film af. Ik stond op en ruimde de glazen op. ' ga je mee?' Viktor stond op en tilde me op' ja hallo zet me neeeeeer!' Riep ik maar viktor liep de trap op en zette me neer op het bed. Hij ging de kamer uit en ik kleedde me uit en deed mijn slaapkleren aan en deed het licht uit. Nog geen 3 seconden later kwam viktor binnen gelopen. Hij kroop tegen me aan en wat er verder gebeurde, ja dat is ons geheim :p


Nog maals erg jammer van daley maar ik gun het hem(H)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen