Foto bij 17. trainen, uitgaan en shoppen

Hai meiden. Ik wil even voor op helering zzorge namelijk:

Daley is weg uit amsterdamdat weet ik maar in mijn verhaal gaat hij later weg dus van daar.

Veel plezier en enjoy!

Ik werd wakker van mijn snurkende vriend... ik liep naar beneden en zag daley helemaal in gedachten op zijn telefoon bezig. 'Yo wat doe je?' Hij leek erg te schrikken. ' JEZUS JAAM!!' Ik ik keek hem aan. ' zullen we vanavond naar paradiso?' Wiiselde ik van vraag ' ja leuk maaar je moet toch nog met iris kleren kopen voor de show?'' Ja inderdaad ga je mee?'' Ja leuk' ik liep de keuken in. ' jmy wil je voor mij een spiegel ei maken?'' Kun je dat zelf niet?'' Ja maar..'' wacht laat me raden. Ehm je kan het wel maar je hebt geen zin. Klopt toch?'' Ja inderdaad je moet helderziende worden' ik schudde mijn hoofd en pakte de eieren. Ik bakte er twee en legde ze op een volkoren brood. Ik liep met twee borden de kamer n. Voor me zelf had ik een pitjesbroodje met daarop een plakje kaas en een stukje komkommer. ' jamy waarom eet je alleen maar konijnenvoer?'' Dat is lekker hoor' zei ik en ik deed mijn tanden als een konijn. We aten ons ontbijd op en ruimde de kamer een beetje op. Ik liep weer naar boven waar viktor nog in alle rust lag te slapen. Dat moest ik gewoon verstoren als je begrijpt wat ik bedoel... ik ging naast hem zitten en gaf een kus op zijn wang. Heel langzaam opende hij zijn ogen en ging recht zitten. Hij keek erg slaperig en ik zei dat ik zo met daley en iris kleren ging kopen. Hij wou ook mee.

Nu liepen we in het dorp. Ik pakte een naveltruitje met de letters V.I.P. en daaronder een knalroze tshirt. Die namen we mee. Zo ging het verder. Ook kwamen we nog een coole pet tegen met de tekst winner. Na ongeveer twee uur vertrokken we weer en spraken de tijd af om te vliegen. We vlogen al over drie dagen.

Nu was het al weer half 8 en waren we ons aan het klaarmaken voor vanavond. De ongens waren bij hun huis en mayra en ik bij ons huis.ik trok een zwarte strakke skinny aan en een knal maar dan ook knal roze top aan. Mijn make-up was gewoon normaal want mijn ogen hadden een zwarte eyeliner en een bruine warme oogschaduwkleur. Met een laagje (te veel) mascara en nude lippen. Ik liep naar de badkamer om mijn haar te stylen. Omdat ik een soort van perfectionist ben moest alles kaars recht zijn. Ik legde mijn tang neer om mijn borstel te pakken tot opeens ik twee koude armen om me heen voelde slaan. ' JEZUS'' nou dan ga ik wel weer weg want ik ben jezus niet. Wacht ik zal hem even roepen.' Hij liep naar de trap en schreeuwde ' JEZUS ZOU U EVEN KUNNEN KOMEN?' Ik lachte me dood en ging verder met mijn haar om vervolgens te vertrekken.

We stonden in paradiso en ik was op weg naar mayra. Onderweg zag ik tot mijn verbazing dat daley stond te ZOENEN ja je hoort het goed met een mooi lang slank meisje met bruine lange haren. Ik liep erna toe en aangezien ik al aardig aangeschoten was tikte ik op zijn schouder. Hij draaide zich gelijk om en keek me aan. ' haha ga maar verder hoor ik ga al weer' lachte ik ze toe en liep naar mayra die ik tot in de detail uitlegde wat ik zojuist zag.

De volgende dag stond ik alweer te trainen. Het was pas half 8 maar ik was alweer weg. We trainde alles zo precies dat ik het kon dromen... na drie uur stopte ik ermee en ging naar huis. Iedereen was nar ajax dus ging ik er ook maar heen. Ik liep het complex nog maar net op of er werd al een microfoon in mijn neus gedrukt door AJAX TV.
'Jamy schouten mag ik je wat vragen stellen?'
' ja natuurlijk'
' oke je hebt een contract getekend niet waar?'
' ja klopt en ik ben er ook reuze blij mee' vertelde ik de journalist.
' je gaat ook de am show dansen?'
' ja klopt ja'
' oke veel suc6 ermee'
' ja bedankt he'

Viktor mest trainen en ik stond natuurlijk langs de kant hem te suporten. Hij kwam aangerend. ' jamy mag ik je wat vragen?' Vroeg viktor lief. ' ik geef geen hantekeningen. Dat wet je toch?' Zei ik. Hij lachte. ' nee maar jamy zou je mee willen naar het bal van de goudenschoen? Dan komt cristian ook.' Ik kende cristan inderdaad ja. ' ja leuk!' Zei ik en hij rende terug naar het veld.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen