Na de 0-3 overwinning op Brazilië en een derde plaats zijn we weer geland in Nederland. Als ik het vliegtuig uit stap krijg ik een enorme lach op mijn gezicht. Honderden, supporters staan achter hekken om onze mannen een daverend applaus te geven. Veel spelers pakken hun mobiel en filmen het gebeuren. Ook ik doe dit en loop naast Ayla achter de jongens aan. Ze praten wat met de pers, delen handtekeningen uit en gaan op de foto met de aanwezige fans. Ik zie de spelers genieten van dit moment. Voor hun is dit geweldig. Ookal zijn we geen wereldkampioen de supporters laten het voelen alsof we dat wel geworden zijn. Als we na zo'n halfuur allemaal in de bus richting Katwijk rijden zie ik Jasper op zijn mobiel kijken. Hij heeft een grote lach op zijn gezicht en kijkt naar een filmpje wat hij gemaakt heeft. 'Zie je. Iedereen is trots op je' zeg ik en leg me hand op zijn bovenbeen. Hij kijkt me met een lach aan en kijkt daarna weer naar zijn beeldscherm.

In het hotel aangekomen gaan we met zijn alle door naar het restaurant. Vanavond is het laatste etentje samen en hierna vertrekt iedereen naar hun eigen huis, en vertrek ik samen met Jasper naar zijn huis. Tijdens het eten hangt er een gezellige ontspannen sfeer. Iedereen praat gezellig met elkaar en het eten is overheerlijk. na het eten geef ik alle mannen een knuffel. 'Hoelang ben je nog in Nederland?' Vraag ik aan Robin. 'Nog drie dagen. Wanneer vertrekken jullie naar Turkije?' 'Overmorgen' zeg ik. 'Hm. Dan spreken we daarna wel weer een keer af' zegt hij waarna ik knik en hem nog een knuffel geef. Ik zeg Dina, Shaqueel en natuurlijk Bouchra nog gedag en stappen dan in Jasper zijn auto die hij bij het hotel had geparkeerd voor die vier weken. Onderweg is het stil en lig ik met mijn hoofd tegen het raam aan. 'Ik wil morgen wel even naar huis om dingen te halen' zeg ik en kijk naar Jasper die knikt.

'Welcome home' zegt hij en doet de deur voor me open. 'Ja. Hier kan ik wel wonen' zeg ik met een lach en pak mijn koffer uit de achterbak. We lopen naar binnen en ik kijk even rond. 'Goede smaak heb je' zeg ik en laat mijn koffer los. Ik loop naar de woonkamer en laat me op de grote hoekbank zakken. Jasper komt naast me zitten en slaat een arm om me heen. 'Heerlijk om weer lekker thuis te zijn' zegt hij. 'Uhu' antwoord ik en sluit mijn ogen. 'Kom. We gaan naar bed. Ik ben kapot' zegt Jasper waarna hij even gaapt. Ik knik en we staan op. Jasper doet het licht uit en ik volg hem naar boven, in de slaapkamer staat een heerlijk groot bed en ik laat me erop vallen. 'Ik ga me tanden poetsen' zegt Jasper en verdwijnt de badkamer in. Ik zucht omdat ik weer naar beneden moet lopen voor mijn toilettas. Als ik deze heb gehaald loop ik weer naar boven en ga naast Jasper voor de spiegel staan en poets mijn tanden. Ik haal mijn mascara nog van mijn wimpers af en ga daarna naast Jasper in bed liggen. 'Ik ben zo blij dat je mee bent gegaan' zegt hij en ik kruip tegen hem aan. 'Ik ook' zeg ik terug en kijk hem met een lach aan. 'Welterusten lieverd' zegt hij en drukt een kus op mijn lippen. 'Welterusten schat' zegt hij waarna we allebei goed gaan liggen en al snel vallen we beide in slaap.

'Goedemorgen' hoor ik als ik me ogen open en kijk even om me heen, owja,ik ben bij Jasper thuis. 'Morgu' zeg ik en ga overeind zitten. 'Ontbijt?' Vraagt Jasper. 'Lekker, zal ik dan alvast een was aanzetten?' Vraag ik en hij knikt. Uit de badkamer pak ik de wasmand en loop ermee naar beneden. Uit onze koffers haal ik de was. 'Uhm, waar staat de wasmachine' zeg ik en voel mijn wangen rood worden. 'In het washok' zegt Jasper en ik volg hem. Ik doe de was erin en kijk dan naar alle knopjes. Na vier pogingen weet ik het ding aan te krijgen en loop terug naar de woonkamer. 'Ik moet eerst brood halen. Heb vrij weinig in huis' zegt hij lachend. 'Weetje wat. We gaan douchen en gaan dan naar mijn huis. Onderweg halen we ergens een broodje' zeg ik hem. 'Dat is een goed idee' zegt hij en vertrekt naar boven om onder de douche te stappen. Ik kijk ondertussen wat rond in het huis en open de deuren naar een prachtige tuin. Het is mooi weer en ik stap naar buiten. Ik geniet van de zonnestralen op mijn blote armen en zucht even gelukkig. Wie had ooit gedacht dat ik hier zou staan? Na vijf minuten sluit ik de schuifdeuren weer en loop naar boven toe, Jasper komt, gehuld in een handdoek, de badkamer uit en ik ga de badkamer in. Ik was me haren en zeep me in, met Jasper zijn douchespullen en stap hierna de douche weer uit. 'Jas?' Roep ik en zijn hoofd verschijnt om het hoekje 'kan ik een onderbroek van jou lenen? Mijne zitten in de was' zeg ik waarna hij even lacht en knikt. 'Dankje' zeg ik als hij een rode boxershort naar me heeft gegooit. Ik trek hem aan en het zit voor geen meter. Maarja, ik moet toch wat. Ik pak mijn broek van de grond en doe hem aan evenals mijn bh. Ik loop naar beneden en haal een simpel shirt uit mijn koffer die ik aantrek. Mijn haren doe ik in een slordige knot en wacht daarna op Jasper die nog even gauw zijn haar in de gel moest zetten. 'Let's go' zegt hij en ik trek mijn slippers aan. Mijn handtas pak ik nog van de kapstok en sluit de deur achter me waarna ik naast Jasper in zijn Mercedes ga zitten, opweg naar mijn vader.

Reacties (1)

  • AyaMalik

    Need moooooore

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen