Hoofdstuk 9
~ This is your life, it's just begun
you have to fight, this crazy world
I can't imagine, it's not just fun, no
you must go on, and play the game
what ever you do, you got to keep defence. ~
Barbara Dex & Alides, One Life

Jane POV

Opgelucht. Blij. Voldaan. Dat is hoe ik mij voel terwijl ik van het podium stap. Het is naar mijn gevoel super gegaan en dat vindt blijkbaar iedereen, want ze hadden allemaal een enorme glimlach op hun gezicht en sfeer is weer helemaal ontspannen en zelfs een beetje feestelijk.
De kop is eraf, dit is het begin van een hele hoop andere optredens en als die allemaal zo gaan zijn als die van vandaag zou dat geen probleem mogen zijn.
Met een zucht en met een flesje water in mijn hand laat ik me neerzakken op een stoel. Ik neem een grote teug van het flesje en schroef daarna het dopje er weer op. Achter een groen gordijn kleed ik me snel weer om in mijn normale kledij. De kledij die ik moet dragen om Anna te spelen breng ik naar de kamer waar alle kledij verzameld wordt. Kaylee, de vrouw die verantwoordelijk was voor de kostuums nam mijn kostuum met een glimlach van me over. “Tot zondag Jane.” zegt ze. “Tot zondag.” zeg ik terug.
Als ik het kamertje uitkom zie ik het bekende gezicht van mijn zus. Ze slaakt en kort gilletje als ze me ziet en komt naar me toegelopen. “Jane. Je was geweldig!” gilt ze terwijl ze me omhelst. Ik sla mijn armen ook om haar heen en over haar schouder zie ik nog drie mensen staan. Ze komen me bekent voor, maar ik kan niet meteen plaatsen waarvan. Jess liet me los. “Ken je Charlotte en Louis nog?” Mijn ogen gaan even wat wijder open. Natuurlijk. “Oh, my God. Dat is lang geleden.” zeg ik met een glimlach. “Je bent groot geworden Jane.” Lacht Louis die zijn armen spreid en ze daarna om me heen slaat. “En jij dan? Ik was altijd al groter dan jij!” Louis lacht. “Nu niet meer.” Hij knipoogt en maakt zich daarna nog wat groter. “Lottie hoe gaat het met jou?” vraag ik aan de vroegere vriendin van mijn zus. “Goed hoor. En met jou?” “Goed.” glimlach ik. “Het was echt een geweldige voorstelling.”

Harry POV

"Goed” zei ze met een glimlach. Ze lacht maar haar ogen lachen niet mee. Haar blauwe ogen stralen niet zoals die van Louis of van Niall stralen nadat ze een super optreden gedaan hebben. Haar blond haar hangt nog zoals net tot net onder haar schouders. “-Harry, mijn beste vriend en bandmate.” Ik word uit mijn trance gehaald door Louis die mijn naam uitspreekt. Ik heb meteen door dat hij me aan het voorstellen is aan Jane. Met een vriendelijk glimlach steek ik mijn hand naar voor. “Je was geweldig op het podium.” zeg ik terwijl ze mijn hand schudt. “Bedankt.” zegt ze en verlegen blosjes komen op haar wangen. “Doe je dit al lang?” vraag ik uit oprechte interesse. Ze knikt: “Al zo’n zestien jaar ongeveer.” “Wow.” zeg ik overdonderd. “Ik ben er eigenlijk via mijn ouders ingerold want mijn vader en moeder hebben elkaar op het podium leren kennen en deden beiden ook musicals.” vertelt ze. “Speelt je vader nog steeds?” vraagt Louis serieus. Iets in Jane haar blik veranderde en ook Jessica die naast haar stond verstijfde. “Louis.” Zegt Lottie verwijtend als ze Louis’ een elleboogstoot geeft. “Wat?” vraagt hij verward. “Papa is drie jaar geleden omgekomen tijdens een motorongeluk.” Louis kijkt hen geschrokken aan. “Oh, sorry het spijt me. Ik wist echt niet dat-“ Louis wordt door Jane onderbroken. “Het heeft niet," zegt ze met weer die zelfde glimlach als toen ze zei dat alles goed met haar ging. “Op de plek waar mam en pap elkaar voor het eerst ontmoet hebben, hebben hun collega’s een enorm groot hart geschilderd met de namen van mijn ouders erin. Het is een soort herinnering aan hen” vertelt Jessica. “Willen jullie het zien? Het is hier in het gebouw.” Iedereen knikt. “Ik ga buiten op je wachten Jess. Het was fijn om jullie nog eens terug te zien.” zegt ze en geeft Louis en Lottie een knuffel. “Het was natuurlijk ook eens leuk om jou te ontmoeten Harry.” zegt ze waarna ze naar ons zwaaide en de gang uit verdween. Een gaap verliet mijn mond en ik volgde het drietal naar het geschilderde hart.

~~~~~~~~~~~~~
Hello,
Ik ben echt heel onzeker of dit verhaal wel
goed is. Willen jullie even eerlijk laten weten
of jullie het goed vinden? Of wat je vind dat er
moet veranderen?
LUFU

***BLOG***

Reacties (2)

 • harrysinfinityx

  Echt super leuk verhaal! xx

  4 jaar geleden
 • Amica

  Dit verhaal is super!
  Snel verder
  Xx

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen